1 obsydian
Może zablokuję?
Niestety u mnie nie było niczego widać. Chmury + ograniczenie widoku z balkonu, bo jestem na zwolnieniu lekarskim o wychodzić nie mogę

Strony : 1 ... 947 948 949 950 951 ... 1326
1 obsydian
Może zablokuję?
Niestety u mnie nie było niczego widać. Chmury + ograniczenie widoku z balkonu, bo jestem na zwolnieniu lekarskim o wychodzić nie mogę
2. Obsydian
Nawet jakbym chciała to nie miałam czym oglądać a o mój wzrok dbam
3. Obsydian
To ja może wbiję.
471
Oczywiście popieram dbanie o oczy, ale w moim przypadku ciekawość była większa. Kiedyś zdarzyło mi się oglądać zaćmienie przez dyskietkę i płytę CD. Wiadomo, że nie patrzyłam non stop, mam nadzieję, że przez tę chwilę słabości nie będę musiała zacząć rozglądać się za psem przewodnikiem
Ostatnio zmieniony przez Urania (10-06-2021 o 14h56)
1. Absynt
Eh, a już miałam blokować.
@dark-lina - Klamerki do bielizny towarzyszyły @Urania podczas wieszania prania przy akompaniamencie dzisiejszego zaćmienia Słońca, które zostało tematem obecnej dyskusji.
1. Cień
Ja niestety zaćmienia nie widziałam. A szkoda.
Ale za to stare mieszkanie mam w pełni ogarnięte. Jutro 13/14 zdaję klucze.
1. Obsydian
Również ominęłam zaćmienie, po raz kolejny zresztą. No cóż, może kiedyś się uda.
1. Absynt
U nas, jak na złość, niczego nie było widać. Dokładnie w godzinach 11-13 zebrała się okropna burza, niebo było na przemian czarne i szare, a my jak głupi biegaliśmy po podwórku z parasolami, żeby spróbować znaleźć słońce, na darmo :<<<<
Może za kilka lat się uda XD
2. Absynt
Dopełnieniem mojego przegrywu jeśli chodzi o to zaćmienie był fakt, iż słońce wyszło jakieś 15 minut po jego zakończeniu xD No trudno, widziałam już zaćmienie całkowite, więc jakoś to przeżyję
1. Obsydian.
Ja o zaćmieniu dowiedziałam się na praktykach i go nie widziałam z racji, że byłam na tych praktykach. Wyszłam jak już się skończyło praktycznie, a zresztą i tak nie zwróciłam uwagi, bo spieszyłam się na autobus.
2. Obsydian
@Vandea i tak byś nic nie zauważyła
Zacmiona była tylko naprawdę mała część, (widziałam na YouTube) wyglądało jakby słońce było lekko nadgryzione
3.Obsydian
Niestety także przegapiłam, ale widziałam to całkowite, więc mogę umierać w spokoju. Czekam na kolejne, aby straszyć dzieciaki końcem świata. Jeżeli dożyję tego 2075 roku.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (10-06-2021 o 17h19)
1. Obsydian
@Nymfa ja w 2075 to już dawno będę 3 metry pod ziemią XD
Czyżbyś zmieniła kolor oczu?
Ten który masz bardzo ładnie kontrastuje z całą kolorystyką na buzi. Strasznie mi się podoba to jak przykuwa uwagę
2. Obsydian.
@Myrida, nawet nie próbuję się tym przejmować.
3. Obsydian
Nie, ale jak ktoś cały czas chodzi w turkusie to się tak nie wybija masz racje @Myrida
ale jeżeli chodzi o zielone oczy to połączenie jasnej karnacji +rude włosy + zielone oczy to cuuudo.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (10-06-2021 o 18h05)
1. Obsydian
No Tryph nie pomogę. Ostatnio posoliłam sobie kawę. Mniam.
W internetach tak piszą:
2. Obsydian
Że z zupami tak działa to wiedziałam, ale że z sałatkami też, to mnie zaskoczyło 0-0
Ale dobrze wiedzieć, może się przydać kiedyś
2. Absynt
Czuje zawód, bo pierwsza zaczęłam dyskusje o zaćmieniu i go w końcu nie widziałam. Nie miałam nic czym bym mogła na niego spojrzeć, nawet wieczka od klipsów xD
O temat o za słonej zupie~ <3 Ale słonej kawy jeszcze nie miałam zaszczytu pić. xD
3. Absynt
Cieszę się twoim szczęściem, Faren - u mnie w domu goście solili sobie kawę tak często, że aż trzeba było kupić nową solniczkę i cukierniczkę, żeby bardziej się od siebie różniły XD
Ostatnio zmieniony przez Qoona (10-06-2021 o 19h47)
1. Absynt
Kuna o kurczę, aż mam ochotę na kawę od ciebie. xD
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (10-06-2021 o 19h56)
Ostatnio zmieniony przez Bellona (10-06-2021 o 19h57)
2. Absynt
@Tryphena - Miałam taką myśl, zwłaszcza, że pan miał spodnie z logiem drużyny piłki nożnej xD Ale robiło się chłodno i wizja ciepłego kocyka wygrała. Opłaciło się
Ostatnio zmieniony przez Bellona (10-06-2021 o 20h05)