2. Absynt
Mamy już Ahri Miiko to teraz Sett król góry xD Ale Shairan masz rację, bije od niego arogancją tak fest xD

Strony : 1 ... 957 958 959 960 961 ... 1326
2. Absynt
Mamy już Ahri Miiko to teraz Sett król góry xD Ale Shairan masz rację, bije od niego arogancją tak fest xD
1 Obsydian
Nie byłoby to pierwszy raz. Pamiętam, jak opowiadałam Arminowi w SF, że moja ulubiona mapa to Twisted Treeline (RIP mapka ( [*] )
@Van to też ma swoje inne dobre strony. Nie musiałabyś oglądać kilku klinicznych przypadków z kwatery :3
Ostatnio zmieniony przez Shairan (13-06-2021 o 14h21)
2. Obysdian.
Ja tam bym chciała typa na WS, mogłabym mu obiady gotować i siedzieć w chałupie.
1. Absynt
Vandea mogłabym mu gotować, jakby raz zjadł moje danie, stwierdziłby sam że lepiej jak sam sobie zrobi żarcie. xD
1. Obsydian
Podeśle ktoś zdjęcie? Będę wdzięczna
1 Obsydian
Cóż, po moim mógłby się otruć xD myślicie, ze to byłoby uznane za zamach stanu?
A tak poważnie, to gość jest całkiem hot. A teraz popatrzcie na Matiego. I znów na niego. Jakie wnioski? xD
@Myrida, poszło.
Ostatnio zmieniony przez Shairan (13-06-2021 o 14h25)
1. Absynt
Shairan wniosek jest taki: jednego i drugiego bym otruła xD
1. Obsydian.
@Faren, pewnie w moim przypadku byłoby tak samo, ale to już inna para kaloszy.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (13-06-2021 o 14h26)
2. Obsydian
Dostałam zdjęcie. Moje wnioski - Całkiem udany design! Wygląda świetnie.
Ekspozycja klaty jest o niebo lepsza niż u lanca XD
Gdyby tylko miał porządny charakter (nie spodziewam się z wielu przyczyn) to rzekła bym że jedną z lepiej stworzonych postaci.
Mam nadzieję że nie zepsuli proporcji postaci w miejscach których na rysunku nie widać (nogi, beemove nałogowo je kaleczy)
3 obsydian
@Myrida pomyliłaś numerki wygranych ze dwie strony temu
To ma być z góry czarny charakter, więc będzie pewnie bucem. Ale liczę na to, że będzie można jednak z nim poromawiać jak z normalnym ludziem, a nie krzyczeć mu, jaki jest zuy.
484
Ostatnio zmieniony przez Shairan (13-06-2021 o 14h33)
1. Absynt
Myrida nie mogli zepsuć proporcji tego pana jeśli rzeczywiście mam rację i wzorowali się Settem. xD
Zostawię poglądowo, kto nie ogarnia postaci z lola
Ostatnio zmieniony przez Faren (13-06-2021 o 14h35)
1 obsydian
Ja też tak uważam. I ojej, widząc tego Setta od razu słyszę jego świetny, polski dubbing <3
2. Obsydian
@Faren, na bank tak będzie... A to przecież głupie, bo nie znamy jak cała ta historia wyglądała z jego punktu widzenia, no ale to Eldarya.
3. Obsydian
Ja bym się do niego przyłączyła żeby
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Myrida (13-06-2021 o 14h45)
1. Absynt
O nie, mi się nie podoba kierunek, w którym idzie design postaci. Znaczy, sam zamysł nie jest zły, ale coś mi nie gra w wykonaniu. Może to tylko włosy pocieniowane w stylu "nie chce mi się" i dziwnie osadzone uszy, ale płaszcz mocno zaburza odbiór. Póki co trzymam się myśli, że to nie jest skończony projekt *.*
@Faren - Również nie będzie to dla mnie niespodzianka. Ale nie zdziwię się także, jeżeli Gardzia znowu będzie próbowała wcisnąć graczom, że w sumie to jest na czym oko zawiesić
2. Absynt
Bellona oczywiście, że Erika zawiesi na niego oko i zapomni wymowy samogłosek xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (13-06-2021 o 14h46)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (13-06-2021 o 15h15)
1. Obsydian
@Melotari to nie pogłoski, beemove nie potrafi takich postaci pisać, zresztą nie tylko takich ^^
A ja wygląd postaci całkiem lubię, jednak nie wiążę z nim żadnych nadziejo, czy to fabularnych czy też tych związanych z jego charakterem.
Jakby nie było wyszedł spod skrzydełek pszczółek
1. Absynt
Olałam fabularnie dalszą fabułę Syfa, ale mówiono mi że pszczółki nie umieją w problemy społeczne, także boję że i ten wątek zepsują. xD
1. Obsydian.
Btw., kiedy event na SyFie, bo nie mogę teraz znaleźć?
1. Cień
Nie mogłam znaleźć na instagramie designu postaci, o której mówicie, ale wierzę na słowo xd
I potwierdzam, pszczółki kompletnie nie umieją w problemy społeczne i wybierają zawsze najbardziej szkodliwe z możliwych rozwiązań fabularnych xd
@Vandea Event na SyFie jest jutro z tego co zapowiadali
1.Absynt
Myślałam, że zrobi się tutaj więcej postów od kiedy ostatnio tu zajrzałam. Przeglądając ostatnio wiki trafiłam na stronę z 5 odcinkiem NE. Zdziwiłam się, że już jest, bo obstawiałam go bardziej na lipiec, ale ma to też w sumie sens
1. Obsydian.
@Idriana, dziękuję! ❤
1. Absynt
♪ W piekarniku... coś mam, komu to dam ♪ Miało to ciasto, ale możliwe, że wyjdzie zapiekany rabarbar, bo kupiłam go za dużo xD
@Floy - Wersja czerwcowa po pożarze była sensownie wyliczona, ale i skrajnie optymistyczna. Osobiście nie chciało mi się wierzyć, że pszczoły się zepną i wrócą jako tako do planowanego harmonogramu, ale jednak. Może jakimś cudem zachowały resztki resztek godności Może...
Ostatnio zmieniony przez Bellona (13-06-2021 o 16h48)