2. Obsydian
@kitsunexd tak się ciepło na sercu robi, kiedy kolejna towarzyszka postanawia dołączyć do czerwonych.
Cieszę się że z nami jesteś

Strony : 1 ... 977 978 979 980 981 ... 1326
2. Obsydian
@kitsunexd tak się ciepło na sercu robi, kiedy kolejna towarzyszka postanawia dołączyć do czerwonych.
Cieszę się że z nami jesteś
1 cień
Ja po pożarze na El trafiłam do obsydianu ale potem zmieniłam na cień bo jakoś taki sentyment mnie złapał.
@kitsune też myślałam że u mnie stanik jest konieczny że względu na rozmiar dzisiaj nie było tak źle.
Ostatnio zmieniony przez Henrieta (18-06-2021 o 21h31)
1. Obsydian
Hen ty pomocniczko jednorożca. A gdybyś została w Obsydianie, mogłabyś zamknąć stawkę. A tak... No cóż rywalizujemy
A co do stanika, gratuluję odwagi.
Uciekam czytać książkę, jak sobie przypomnę to tu zerknę
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (18-06-2021 o 21h34)
1 cień
O nową ranga :3 jeju jak fajnie
No cóż, ale zanim wbiłam w NE do cienia to nabilam wam kilka wygranych jako obsydian jeszcze :p
Miłego czytania
Ostatnio zmieniony przez Henrieta (18-06-2021 o 21h35)
1. Obsydian.
@Henrieta, to może byśmy jeszcze kilka wspólnych punktów znalazły.
Tymczasem ja już uciekam spać, bo jestem dzisiaj padnięta. Dobranoc.
2. Obsydian
Dobranoc @Vandea.
Ciężki był dzisiaj dzień oby jutro był lepszy. Dobranoc wszystkim życzę i kolorowych snów
1 cień
Dobrej nocy wam moi mili. Mam nadzieje, że jutro będzie znośny dzień i uda sie coś podziałać zamiast rozlewać się z gorąca.
2. Cień
Dzień dobry wszystkim
Coś mi mówi że niestety dzisiaj zapowiadają się takie same upały jak wczoraj, a tym czymś jest niestety prognoza pogody :c
I czy tu się rozmowa o testach osobowości toczyła? xd
A co do niezałożenia stanika to mega gratuluję odwagi, super ze coraz więcej osób się przełamuje
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (19-06-2021 o 08h03)
1. Obsydian
@Sylphe onkologia?! Będę trzymać kciuki aby faktycznie okazało się że to tylko fałszywy alarm.
2. Obsydian
@Sylphe trzymam kciuki za ciebie bardzo mocno! Na kiedy masz skierowanie? Opowiedz później pilnie jak tam, co tam.
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (19-06-2021 o 09h01)
1. Obsydian
Jeśli chodzi o raka piersi to są badania screeningowe, które przeprowadza się żeby wcześnie go wykryć, ale one są dopiero od pewnego wieku.
W przypadku tego raka bardzo ważne jest samobadanie piersi. Bardzo dużo kobiet jest w stanie zauważyć niepokojące zmiany na wczesnym etapie właśnie dzięki samobadaniu. To naprawdę może dużo zmienić
1. Obsydian.
Cześć wszystkim. W końcu się wyspałam.
@Sylphe, trzymam kciuki, żeby to nie było nic groźnego Ważne, żeby być czujnym.
1CIEŃ
VANDEA gratuluję i przyznam ja też, teraz okres urlopowy i pracuje 2x12h na 2 dni wolne.Wracam chwilę po 21szej i o 7 następnego dnia pobudka.i niby do zrobię ia... Ale mecz zaczyna się o 21szeja kończy o 23,wiec idę spać koło 24tej xD zostaje okol 7h snu. Ale jak wolny dzień, to mogę spać i do 9tej xD
A ty czemu się nie wysypiasz?
Jakie plany macie, ja się zaraz zbieram, mimo upału na rynek, bo trzeba skończyć kupowanie na dzień ojca podarunki hyhy może dam radę i nie padnie trupem.
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (19-06-2021 o 09h33)
1. Obsydian.
@Serafiel, ja tych meczy nawet nie oglądam, szkoda mi mojego czasu.
Generalnie mam teraz takie zajęcia praktyczne, że po prostu jestem tak zmęczona, że nie mogę zasnąć, a jak już zasnę to chwilę później muszę wstawać.
Pisałam o tym jak to wygląda ze stronę wcześniej.
1CIEŃ
Uuu to poczytam przy obiedzie, współczuję. Latem człowiek się jeszcze bardziej i szybciej wykańcza.
Uważaj na siebie i nie daj się zjeść kochana. Jak sama o siebie nie zadbasz i swoją 'wygode' nikt tego nie zrobi ale czasem jak mus to mus.
Trzymaj się zatem silnie, kofeina może pomoże? Zwłaszcza mrożona kawa hyhh mnie to stawia na nogi polecam.
OK Lece bo chce zdążyć przed 12ta.
Miłego dnia ^-^
2. Cień
Heloł i smacznej kawusi wszystkim!
A może i przy okazji punkcik wleci? (ㆆ_ㆆ)
1. Obsydian
@Fillia nie sądzę :> XD
Potrzebuję się ochłodzić w basenie. Ktoś mnie przygarnie?
2. Obsydian
@Nymfa ja cię niestety nie przygarnę, ale może poczekam z tobą, może ktoś ma wolne 2 miejsca w basenie?
Ostatnio zmieniony przez Myrida (19-06-2021 o 09h48)
3. Obsydian.
No u mnie bez kawusi to ani rusz, kiedyś nie znosiłam kawy teraz wypijam 2-3 dziennie, ale to raczej efekt placebo, bo to rozpuszczalna lub mrożona i bardziej mleko z kawą niż kawa z mlekiem.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (19-06-2021 o 09h50)
1. Obsydian
@Vandea ja kawy nie lubię, ani to smaczne, ani nie działa rozbudzające, a wręcz przeciwnie, chce mi się po niej spać. Po co się od tego uzależniać? Strata pieniędzy, lepiej kupić ciasteczko
2. Obsydian.
@Myrida, mi się z kawą zaczęło w właściwie w tym roku w lutym, jak wstawałam o czwartej rano i stwierdziłam, że bez czegoś pobudzającego nie wyjdę. I tak już mi zostało.
Podobno do niektórych smaków dochodzi się z czasem i podobnie jest z piwem, ale ja do tej pory piwa nienawidzę, że to jakieś babskie albo z sokiem.
3. Obsydian
520
Mleko z kawą to ja rozumiem. Poza tym też z chęcią bym dołączyła do poszukiwaczy basenu. Jedyny plus, że 30 minut marszu w upale i jestem nad jeziorem. Tylko zmusić się i iść...
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (19-06-2021 o 10h27)