2. Obsydian
@Vandea a no koniec, grali z 2 godziny, doszli do remisu, nie jest to najgorszy scenariusz. Niech teraz odpoczną

Strony : 1 ... 984 985 986 987 988 ... 1326
2. Obsydian
@Vandea a no koniec, grali z 2 godziny, doszli do remisu, nie jest to najgorszy scenariusz. Niech teraz odpoczną
1 Cień
4 piętro to koszmar. Jest tak gorąco, że siedzimy z dwoma wiatrakami, zimnymi ręcznikami na plecach i zdychamy... I weź tu zaśnij. A jest noc, o dniu się nawet nie wypowiem. Świetne warunki na sesję.
Ostatnio zmieniony przez Taara (20-06-2021 o 02h31)
1. Absynt
Doberek~ Zmiana nie tak wykańczająca hak myślałam, ale spać mi się chce strasznie. >.>" Byłam zmuszona oglądać mecz w pracy i chyba tylko dlatego zremisowali, bo jak Lewandowski strzelił to akurat nie patrzyłam. XD Emocji na patio miałam tyle co na wyścigach łodzi podwodnych. XD
W ogóle dowiedziałam się, że był marsz równości i wiele gości się skarżyło, że nie mogą dojechać z centrum do hotelu. XD Ja też miałam problem z dojazdem, ale to dlatego że moja linia tramwajowa wstrzymała kursy na weekendy z powodu remontu torów i nawet nie wiedziałam, że jest jakiś marsz. XD
Jeszcze musiałam pomóc z otwieraniem drzwi do kabiny prysznicowej jednemu gościowi, bo się mocno zassały. Wszystko byłoby ok, gdyby nie to że ten starszy pan przywitał mnie w samych slipkach. XD
Takie tam przygody na nocnej zmianie w hotelu. ;3
1. Obsydian
Dżem bobry ranne ptaszki! Tzn co jak to jest prawie 11 XD
@Taraa mieszkam w domku jednorodzinnym i pocę się gdy siedzę, nie mogę sobie nawet wyobrazić jak to jest w bloku i to na 4 piętrze T^T
2. Obsydian
Dzień dobry
@Faren, mogło być gorzej, gościowi mogły drzwi się zassać jak był już pod prysznicem. W tedy dopiero by było
3. Obsydian
526
Cześć wszystkim. No cóż w bloku nie jest źle pod warunkiem, że jest dobra izolacja (albo klima). Dziś zdecydowanie nie wychodzę z domu.
A co do przygód w hotelu, przynajmniej jest ciekawie na nockach
A na SF event się kończy - ale zbieranie piórek tam nie idzie. Hm... może gdyby nie fakt, że zakończyli historię, więcej osób by się udzielało?
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (20-06-2021 o 11h29)
1. Obsydian
Scenariusz @Myrida mnie rozśmieszył XD ale nie chciałabym być wtedy na miejscu tego gościa...ani na miejscu @Faren.
@kitsune dziękuję ci! Zapomniałam o istnieniu SF i chociaż już eventów nie przechodzę, to lecę zobaczyć jak wygląda.
2. Obsydian
Mnie ciekawi co będzie dalej z eldką po tym jak sezon 2 się skończy. Pociągną następnym? Zakończą grę z fabułą i zostawią same eventy?
Czy będzie jakiś ws który przetrwa wszystkie sezony?
3 obsydian
@Myrida myślę, że jest taki plan jak na SF - pociągnąć jeszcze jeden sezon, a potem może w tym samym uniwersum wprowadzić inną bohaterkę.
527
Ostatnio zmieniony przez Shairan (20-06-2021 o 12h18)
1.Obsydian
@Kitsune wykupiłam i skończyłam cały event. Może choć ciut pomogłam, ale raczej nie da rady już :<
@Shairan tak samo myślę, potrzebna jest całkiem nowa historia.
@Myrida mi się raczej wydaje, że to nie będzie nowa bohaterka, a całe nowe uniwersum/gra.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (20-06-2021 o 12h33)
2. Obsydian
Nie pogardziła bym nowa bohaterką, zwłaszcza gdyby nie była taka...gardziowata.
Byle by miała ten sam model i można używać ubrań które się zbierało podczas pierwszego, drugiego i może nawet trzeciego sezonu.
1 cień
Hej wam. Jak dzionek mija? Też tak słońce świeci?
Co to za gra omawiana jest?
// Edit. Widzieliście co otworzyli w creative Arts? :3 rysowanie będzie.
Ostatnio zmieniony przez Henrieta (20-06-2021 o 12h59)
1. Obsydian
@Henrieta skoczyłam, zobaczyłam i się zmyłam. Takie rysunki to nie dla mnie.
2. Obsydian
Rysowanie też nie jest dla mnie, więcej nawet tam nie wchodzę. Poza tym dzięki dziewczyny, ale myślę, że przez to, że zakończyli SF zbyt dużo osób zrezygnowało - więc ten wskaźnik się nie zapełni.
3. Obsydian
Henrieta, dobrze, że mówisz, bo tak to bym nie zauważył. Pewnie niedługo zawitam, żeby ładnie się rozruszać rysunkowo ^^
528
Ostatnio zmieniony przez Noku (20-06-2021 o 13h45)
1. Obsydian
Ja tam pewnie nie będę uczestniczyć, ale zawsze chętnie wejdę żeby pooglądać dzieła innych
2. Obsydian
O pooglądać i popodziwiać to jak najbardziej też się piszę.
1. Absynt
Myrida napisał
@Faren, mogło być gorzej, gościowi mogły drzwi się zassać jak był już pod prysznicem. W tedy dopiero by było
1. Obsydian
@Faren to nie zazdroszczę, nie wiadomo co w takiej sytuacji robić, jak zareagować i czy w ogóle gość mówi prawdę. Ja bym chyba zawału dostała w takiej sytuacji.
1. Absynt
W tamtym hotelu widziałam już wszystko poza koniem na recepcji. Mam nadzieje, że jak zmieniłam standard na wyższy to przy okazji i goście bardziej będą kreatywni. xD
1. Obsydian
@Faren zbierasz materiał do książki o charakterze komediowym i tytule "Opowieści spod recepcji" ?
1. Absynt
Myrida lepiej nie, bo wyszłaby mi z tego spowiedź albo list samobójczy, a ani na jedno a ni na drugie nie jestem gotowa. >.>" Co najwyżej "ciekawostki przy kubusiu" xD
1. Obsydian
Faren te ciekawostki przy kubusiu mogłyby być naprawdę ciekawe. Ale ogólnie nie zazdroszczę użerania się z niektórymi gośćmi.
2. Obsydian
@Faren, a ty co tak się przed słońcem ukrywasz?
Kiedyś byłam na krótko jako praktykantka w hotelu, który miał głównie pacjentów z onkologi. Strasznie było obsługiwać tych gości.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (20-06-2021 o 17h37)
1. Absynt
Nymfa gorąco to się chowam pod kapturem i w ciemnym lesie. xD Moje oczy tyle światła na raz nie przyjmują. xD