2 Absynt
Faren ty to powinnas już jakiś tytuł forumowej cosplayerki dostać za te twoje twory <3 Pięknie ci wyszła Tryph <3
Miłego bicia bossów! Ja lecę na zakupki w deszczu </3
Ostatnio zmieniony przez Meliah (22-06-2021 o 15h01)
Strony : 1 ... 990 991 992 993 994 ... 1326
2 Absynt
Faren ty to powinnas już jakiś tytuł forumowej cosplayerki dostać za te twoje twory <3 Pięknie ci wyszła Tryph <3
Miłego bicia bossów! Ja lecę na zakupki w deszczu </3
Ostatnio zmieniony przez Meliah (22-06-2021 o 15h01)
3. Absynt
Tak sobie tutaj przesiaduję dzisiaj incognito, bo nie mam siły nic pisać. Ale jak widzę poczynania Faren, aż muszę się odezwać, tak pięknie wszystkie stylizacje wychodzą.
@Faren - Planujesz wielki pokaz mody cosplayowej w mrocznym wydaniu? Bez wahania wydałabym swoje oszczędności na bilet ^^
775
Ostatnio zmieniony przez Bellona (22-06-2021 o 15h12)
Ostatnio zmieniony przez Igris (22-06-2021 o 15h19)
2. Absynt
A dziękuję dziękuję, kłaniam się nisko. Rewii mody może nie otworzę, bo AM mi uciekają. xD A może przydałoby się te TO jednak zrobić. >.>"
Chociaż jak parze na te jeleniowate stylki Igris to kusi. Ale już nie dzisiaj. Mam dosyć xD
3. Absynt
@Faren - Jeżeli masz ambicje przechodzenia TO, życzę odpowiedniej ilości środków i braku nieprzewidzianych wydatków (typu słynnego już 1300 maany z najnowszego odcinka ). Zestawienia na catwalk'u może i nie planujesz, ale my będziemy z niecierpliwością czekać na kolejne odwzorowania ♡
776
Ostatnio zmieniony przez Bellona (22-06-2021 o 15h28)
1 obsydian
Ja przeszłam TO i nie żałuję. Parę dni mi zajęło xD dzięki temu zaoszczędziłam na kilku ilustracjach. Także @Faren polecam :3
Ostatnio zmieniony przez Shairan (22-06-2021 o 15h36)
1. Absynt moimi ewentualnymi wydatkami może być zmiana WSa na chwilę w pewnym momencie by dostać więcej niż jedną ilustrację jak w przypadku odcinka 11 czy 20 xD Płatne stroje z odcinków już kupiłam ;> Może do tego czasu trochę się maany dozbiera na NE.
2.Absynt
Faren po odkryciu twojego talentu żądam rangi Eldaryowy Cosplayer.
Moje 12 AM płacze, ponowne przechodzenie TO w 2/3 prawie było głupie
3. Absynt
Przeszłam TO na niemieckim serwerze i było nawet okej. Często odczuwałam zażenowanie, ale zdarzały się nieliczne momenty godne zapamiętania. Przejście pierwszego sezonu w sumie nie należy do priorytetów większości graczy, ale jest to opłacalna droga, żeby dostać ilustracje. Tak mówi matematyka.
777
Ostatnio zmieniony przez Bellona (22-06-2021 o 15h49)
1 obsydian
@Faren 100 maany za takie szachy machy boli. Mnie bolało, co nie zdobyłam, kupiłam xD
@Floy uhh, teoretycznie możesz przejść to potem za maanę, ale nie wiem, czy się opłaca D:
1.Absynt
Shairan szkoda mi czasu i pieniędzy na coś około 68k manny
Ostatnio zmieniony przez Floy (22-06-2021 o 15h49)
2. Absynt
Floy ILE MAANY? O.O No tak... jak zwykle całe życie wiatr w oczy. Człowiek się szczycił bogactwem do którego doszedł sam a teraz zachowuje się jak żebrak na ulicy ;<
Shairan poświęcę 100 maany, byleby Leifu kupił mi naszyjnik xD Wiem, że taniej mnie by wyszło kupno samej, ale welp... Dla ilustracji z drugim WS zrobię wszystko ¯\_(ツ)_/¯
Ostatnio zmieniony przez Faren (22-06-2021 o 15h54)
1. Obsydian
ILE tej many? OMG! Niby szkoda trochę, ale z drugiej strony satysfakcja z przejścia... Co ja bredzę, właśnie sobie uświadomiłam, że przed spaleniem serwera zmarnowałam koło 70 k many na odcinki. A mogłam być burżujem
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (22-06-2021 o 16h12)
2 Obsydian
Dlatego właśnie ja zawsze miałem sensowny zapas maany przed eventami. Wystarczy nie przechodzić odcinków i samo się zbiera XD Tylko szkoda, że przez to nie mam dostępu do wszystkich miejsc na mapie, ale nie zależy mi aż tak bardzo
3 obsydian
Tak, niestety ta ilość boli. Wiem, bo przed pożarem skrupulatnie zbierałam na te odcinki po tym, jak w cudowny sposób miałam buga z replayem xD i cofnęło mnie na początek.
@Noku to pozostaje targ. D:
531
Ostatnio zmieniony przez Shairan (22-06-2021 o 16h26)
1. Cień
Nie było mnie znowu bo byłam na Syberii, więc spowrotem jestem! Widzę,że znowu moi śpią.... pięknie
Ostatnio zmieniony przez Fillia (22-06-2021 o 16h44)
1. Obsydian
Przynajmniej możemy wykorzystać sytuację i podbić trochę.
Shairan znasz kogoś kto ogarnia w targ i podzieliłby się naukami? Chociaż obawiam się, że nawet nauki czasem nic nie dają.
2 obsydian
@Fillia przywiozłaś troszkę chłodu? D:
@kitsune przykro mi, nie kojarzę. Ale polecam zerknąć do wątku o nazwie TARG, może tam jakaś weteranka się trafi
1. Cień
Na zachód Polski tak, dużo deszczu i brak słońca, ale niestety brak śniegu.
Na wchodzie było gorzej i się nie udało i zapanowało lato Shairan.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (22-06-2021 o 16h52)
Ostatnio zmieniony przez Igris (22-06-2021 o 16h52)
1. Cień
Wpadam żeby wspomóc moją straż.
Pewnie długo nie posiedzę, ale zawsze coś. xD
1. Obsydian
Dziękuję, zajrzę Z tymi elementami do sakiewek to różnie bywa z tego co zauważyłam. Bo jednak jak czegoś jest dużo to ceny są śmieszne niskie.
Mój internet działa jakby chciał, a nie mógł więc wybaczcie te dłuuugie przerwy
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (22-06-2021 o 17h06)
2.Obsydian
Potwierdzam, serce odyha zawsze szybko schodzi.
W czwartym odcinku trzeba wydać jeszcze 100 maany dla ilustracji? :<
3. Obsydian
@Nymfa w czwartym odcinku NE? Nie pamiętam żeby było coś takiego.
532
Ostatnio zmieniony przez Myrida (22-06-2021 o 17h08)
1. Obsydian
Pewnie te 100 many na zmianę WSa, ale pewna nie jestem. Na razie zbieram siły, aby nie wchodzić na targ.