2 Obsydian
Leiftan stał się dla mnie niespodzianką na samym końcu, tyle powiem, żeby nie bić w spoiler... Intensywność zmiany była tu niespodzianką.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (23-06-2021 o 11h11)
Strony : 1 ... 995 996 997 998 999 ... 1326
2 Obsydian
Leiftan stał się dla mnie niespodzianką na samym końcu, tyle powiem, żeby nie bić w spoiler... Intensywność zmiany była tu niespodzianką.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (23-06-2021 o 11h11)
3. Obsydian
@Shairan wyobrażasz sobie Lysandra w Eldce? Przecież by zginął za rogiem XD
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (23-06-2021 o 11h12)
1. Obsydian
Idziemy jak burza! Lysek w Eldce? A może miałby jakąś super moc walki głosem.
Poprawiłam przed chwilką. Byłam pewna, ze coś tam napisałam, ale się okazało, że wcisnęłam wróć.
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (23-06-2021 o 11h14)
2 obsydian
@Nymfa daj spokój. Jak go uwielbiam, tak.. zgubiłby się we własnym pokoju, zakładając, że dostałby tę samą ruderę, co Gard. xD
@Ana złośliwi mawiają, że to Leiftan miał być główną ścieżką w TO i w sumie na to troszku wychodzi. :V Od odcinka, jak mnie próbował wyrwać na festynie to żywa, gorąca nienawiść xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (23-06-2021 o 11h13)
3 obsydian
Kitsune, poprawiłaś wpis numeru na poprzedniej stronie? Szkoda by było żeby nam nie zaliczyli. Niedługo liczenie
556
Ostatnio zmieniony przez Anatea (23-06-2021 o 11h14)
1. Obsydian
@Kitsune popraw sobie posty na poprzedniej stronie, po co robić modkom dodatkową robotę ;P
Lysander nadawałby się na angela (ten tatuaż *u*) ale byłby bardzo nieogarniętym angelem XD <3
2 obsydian
Widze, ze poprawione, dziękuję :3
Co do supermocy... no nie jestem przekonana, ale na pewno narobiłby chaosu. Cos czuję, że bardzo polubiłby się z Ykhar.. :V
Lys jako aengel, ciekawy koncept.
3 Obsydian
Dzięki Kitsune ^^
Kwestia tatuażu Lyśkavto było coś xD
557
Ostatnio zmieniony przez Anatea (23-06-2021 o 11h19)
1. Obsydian
Z jaką Ykhar by się dogadał, Lysander może lubić tylko jednego zająca.
Znaczy co.
Fakt, te dwie postacie mają ze sobą jakiś wspólny vibe.
2. Obsydian
Wow, ale tu tempo! Jestem dumna!
Co ws'ów to tylko ja postanowiłam przechodzić NE bez żadnego?
Chociaż muszę przyznać że poziom znacząco się podniósł po ostatnim odcinku.
@Nymfa jeśli lance zginie pod koniec sezonu to ja będę tańczyć na jego grobie XD
Ale jeśli postawili by mu pomnik to wysadzane KG!!!
Ostatnio zmieniony przez Myrida (23-06-2021 o 11h24)
3 Obsydian
Masz rację, takie trochę... Oderwanie od rzeczywistości. O ile u Lyska mi to pasowało, podkreślało jego romantyczną naturę... Tak u Ykhar mnie drażniło. Ale ja jestem wredna, nie lubię większości obstawy KG.
Ja wam pomogę, chętnie wam go zabiorę sprzed oczu i nie oddam xD
558
Ostatnio zmieniony przez Anatea (23-06-2021 o 11h25)
1 obsydian
No nie. Takie spiski i to niemal pod nosem szefa, pod jego jurysdykcją How dare you
@Ana musimy go gdzieś ukryć. D:
2. Obsydian
@Anatea jeśli będziesz go trzymać w zamkniętym pomieszczeniu przez resztę jego życia to jestem w stanie nawet zmylić dla ciebie ekipę poszukiwawcza z KG ^^
Ostatnio zmieniony przez Myrida (23-06-2021 o 11h28)
3. Obsydian
@Anatea ej no tak nie można, daj czasami na niego popatrzeć XD
Kurde, już trzecia użytkowniczka mówi mi, że 5 odcinek jest lepszy od poprzednich, a ja nie mam maany. Tak się nie robi!
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (23-06-2021 o 11h29)
1 Obsydian
Nie ma sprawy, Nymfa, czasem go dopuścimy do okna ^^ pomacha, uśmiechnie się może...
Shairan, no zobacz, ile wsparcia. Trzeba korzystać ^^
Ostatnio zmieniony przez Anatea (23-06-2021 o 11h34)
2. Obsydian
Mi tak wszystko jedno kto go będzie przetrzymywał, byle by był zamknięty i miał ograniczoną wolność
3.Obsydian
@Anatea i mi to wystarczy. Będę wysyłać paczki z darami, niech wie, że ma wsparcie. A będzie go można wypożyczać?
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (23-06-2021 o 11h39)
1. Obsydian
Jak nam ładnie idzie! Na poprzednim liczeniu mieliśmy 520 wygranych, teraz o 40 więcej!
I to wszystko dzięki tematowi lanca... Tyle z niego pożytku dla obsydianu.
Ostatnio zmieniony przez Myrida (23-06-2021 o 11h41)
2 obsydian
@Mayrida widzisz. Obsadzenie go jako szefa wcale nie było takim złym pomysłem. Zobacz, jak dzięki niemu wrze dyskusja xD
@Ana a pewnie, skorzystamy bardzo chętnie. Musimy ustalić dni i godziny warty tak btw.
Ostatnio zmieniony przez Shairan (23-06-2021 o 11h44)
3. Obsydian
@Myrida no nie? Szok. Tak sobie słucham podcastów kryminalnych i troszku tutaj piszę i nawet nie wiem kiedy te wygrane wpadają.
Jedyne co mi przeszkadza w Lancelocie to jego wygląd, mogli go zostawić ciut młodszego.
Też się piszę na warty!
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (23-06-2021 o 11h46)
1 obsydian
Młodszego? A w życiu. Teraz wygląda jak daddy. Wcześniej jakby ledwo w okres dojrzewania wszedł D: Co oczywiście też było hot, ale teraz 1000 razy bardziej bym go brała bez maski.
A kogo słuchasz?
Ostatnio zmieniony przez Shairan (23-06-2021 o 11h48)
2 Obsydian
Dla mnie stał się jeszcze bardziej apetyczny
A w ogóle przez tę rozmowę mam ochotę zagrać w jakieś otome. Ale trafić na coś z fajną mechaniką to też sztuka.
Ale straciłam gdzieś kod, a w międzyczasie była zmiana telefonu.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Anatea (23-06-2021 o 11h48)
3. Obsydian
A ja bym chciała zobaczyć jakby Valkyon wyglądał po tych wszystkich latach. Tym bardziej że uważam design postaci za lepszy i staranniejsze w NE w porównaniu TO
Edit: A przynajmniej niektórych
562
Ostatnio zmieniony przez Myrida (23-06-2021 o 11h50)
1 Obsydian
Tak jak bardzo lubię Valdka, tak jak go zobaczyłam pierwszy raz bez "koszuli", miałam wrażenie że jego głowa nie pasuje do ciała... Trudno powiedzieć czemu
Widziałam, ale ona chyba jest płatna...
Ostatnio zmieniony przez Anatea (23-06-2021 o 11h52)
2 obsydian
@Myrida ja to kiedyś narysuję, ale do tego trzeba porządnie usiąść. A co dizajnu ogólnie, to fakt, był fajny, z jednym małym minusem. Ten rozkrok xD Bardzo mnie raził w wersji bez ubrań.
@Ana uroki zmiany telefonu ludzie chwalą sobie Arcanę
//Wiesz co, grałam w to chwilę i nie odczułam, ze musze placic. Za to apka mi się psuła, więc wywaliłam. Chociaż niektóre opcje są płatne... może nie będę się chwaliła, na co wybuliłam tam walutę xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (23-06-2021 o 11h54)