2.
@idontcare, to całkiem spory, jak wielkości dłoni. Przynajmniej tak łatwo się go nie zgubi i nie przeoczy w torebce/plecaku.
I gratuluję dostania się na magisterkę. Oraz dziękuję za ciepłe powitanie 
@Meliah, gratuluję obronionej pracy magisterkiej
I nie dziwię się, że się stresowałaś. Niby człowiek sam pisał, wie co pisał, a jednak jest ten stres i niewiadoma, bo mogą zapytać o dosłownie wszystko...
I widzę, że nie tylko ja jestem typem człowieka, że zawsze ma czas, a po chwili okazuje się, że jakoś dziwnie szybko te dni zleciały i trzeba robić wszystko na łeb na szyję (tak, też pisałam prace do ostatniego dnia terminu oddania).
@Van, no nie mów, to brzmi, jakby Gienek wyrwał się z nieba, bo imprezki z aniołami są już na nudne 
Jak tak napisałaś o tej kostce, to mi się skojarzył Muchkin, gra niszcząca przyjaźnie, rodziny, życie... 
Szkoda tylko, że tam ni ma nikogo lepszego
A Hua Cheng bierze fretę pod pachę i ma wywalone 
I trzymaj się tam, nie dawaj chorobie, żeby urlopik spędzić przyjemnie i w pełni ciesząć się wolnym 
Witaj @Noku!
I powodzenia na studiach, ostatni rok zawsze najcięższy, a jeszcze jak nic nie wiadomo, bo uczelnia nie raczy udzielić informacji... Pamiętam jak raz mój rok dwa tygodnie po rozpoczęciu semestru otrzymała plan zajęć. To był normalnie mem stulecia 
I oddaję wyzwanko
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
@lychee, skoro masz pieska pomyślałam o pieskowych plecaczkach 

@idontcare, masz taką smoczą stylkę, a ta gra Baldur kojarzy mi się ze światem fantastycznym, więc smocze plecaczki

@Meliah, u Ciebie kierowałam się tą wróżkową stylizacją i zamiłowaniem do k-popu (wybacz, jeżeli nie trafiłam w zespół)

Tymczasem ja 

(wen ning w krzakach)
(jeden smutny wen ning)