Klep INNE.
zamówienie
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (01-05-2021 o 19h39)

https://i.imgur.com/6gLWhFY.png[/img]
zamówienie
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (01-05-2021 o 19h39)
Cześć Natsi :3 Jak zawsze tworzysz piękne sygny, ja wpadam po sygnaturę niespodziankę
zamówienie
Ostatnio zmieniony przez Eve (02-05-2021 o 15h22)
pyk; a zamówię sygnaturkę, bo jak nikt inny nie odrzucasz mojego zamówienia mimo, że zawalam cię samymi gifami xD
ZAMÓWIENIE
Ostatnio zmieniony przez Camio (02-05-2021 o 15h30)
Idziesz, jak burza. Ledwie dzisiaj zamówienie wleciało, a już dostaję je od Ciebie z powrotem i to w trzech wariantach kolorystycznych; mnie również do gustu przypadła trójeczka. Sygnaturka już leci na profil i z pewnością zagości tam na dłużej. No chyba, że prędzej przejdzie mi crush na samego artystę x'D
Kurczę, szybka jesteś Jestem zachwycona kolorystyką i całym tłem, jest takie eteryczne, ale jednak zwraca uwagę. Obie wersje są absolutnie przepiękne, będę je nosić na zmianę, na razie zacznę od tej bez napisu
Pięknie dziękuję Ci za poświęcony czas <3
Ostatnio zmieniony przez Sheala (02-05-2021 o 23h02)
Zamówienie
Ostatnio zmieniony przez Testra (03-05-2021 o 15h41)
Formularz
Zakochałam się bezpowrotnie, tóż to miód!
(rano wrzucę formularz)
Pyk zgłoszenie
Ostatnio zmieniony przez Laure (05-05-2021 o 10h04)
Coś mi się wydaje, że na Syfie już coś brałam od Panienki
Sygnatura niespodzianka
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (05-05-2021 o 10h10)
Czekałam kilka dni, aż pozwolą mi pisać posty na forum oraz otworzysz kolejkę... I jeśli się nie mylę, trafiłam idealnie. Generalnie robisz prześliczne i estetyczne sygnatury, więc i ja spróbuję szczęścia
Zamówienie
Ostatnio zmieniony przez Ouientia (09-05-2021 o 15h01)
Natsi napisał
@TestraDziękuję za pochwały^^ Znalazłam masę zdjęć zespołu i ciężko było się zdecydować co wybrać^^ Ale w końcu po kilku próbach się udało. Zrobiłam 2 wersję, jedna w kolorach, drugą tak jak chciałaś. Wybierzesz, co bardziej Ci pasuje^^
Chętnie zamówię sygnaturkę niespodziankę skoro otwarte ^^
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (09-05-2021 o 14h03)
Ostatnio zmieniony przez Ouientia (09-05-2021 o 15h37)
Obserwuję wątek od pewnego czasu i bardzo podobają mi się Twoje prace! Więc postanowiłam zamówić sobie niespodziankę skoro kolejka jest otwarta. <3
"Sygnaturka niespodzianka"
Aaaaa, ale czad!
Nie no, super ci wyszło! Uwielbiam ją!
Podoba mi się wszystko, i te miny w tle... Aww...
Ładnie dobrana czcionka, i kolorystycznie też jak najbardziej pasuje. Dziękuję serdecznie, będę nosiła na zmianę z obecną! :>