Jak to mawiał pewien lemur: Prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu!
Mam zatem przyjemność serdecznie powitać w moim nowym warsztacie!
Powstał on z myślą o regularnych ćwiczeniach i silnej motywacji płynącej z wykonywania prac dla innych.
Dlatego, otwarcie się przyznaję, arcydzieł to tu raczej nie będzie. ;-;

➊ Regulamin forum jest wartością nadrzędną!
➋ Wykonuję zarówno grafiki, jak i rysunki w formie digital; dla obu kategorii istnieją osobne kolejki.
➌ W grafiki wliczają się sygnaturki, a także tapety na komputer, ozdobniki do postów oraz sklejki, zwane estetykami.
Podstawowa kolejka obejmuje jednak zamówienia na sygnaturki; jeśli ktoś potrzebuje czegoś innego, to niech śmiało pyta!
➍ Rysuję OC; Gardienne również, o ile ich stroje nie będą przesadnie skomplikowane.
Lepiej się czuję przy kobietkach, ale, jako że ten wątek jest pretekstem do ćwiczeń, mężczyzn nie odrzucę, a wręcz chętnie spróbuję wyjść ze swojej strefy komfortu!
Myślę, że najczęściej powstaną portrety, niemniej jednak może zdarzyć się np. fullbody.
Zaznaczam, że wówczas pracuję ze zdjęciami, by jakoś wyćwiczyć rękę w anatomii.
➎ Status kolejki proszę sprawdzać w moim ostatnim poście. Będę starała się aktualizować informację w poście głównym, lecz niewykluczone, że wyleci mi to z głowy.
➏ Klepanie zamówień jest jak najbardziej okej, jednak zależy mi na uzupełnieniu zgłoszenia w przeciągu kilku godzin.
➐ Bardzo proszę o odbiór zamówień! Byłabym przeszczęśliwa, gdybym w odpowiedzi zwrotnej otrzymała szczerą opinię!
Zależy mi na rozwoju, dlatego absolutnie się nie obrażę, a wręcz będę wdzięczna za konstruktywną krytykę.
➑ Nie mam nic przeciwko wnoszeniu niewielkich poprawek na skończone prace!
➒ Nie potrafię określić czasu oczekiwania na pracę.
Proszę o cierpliwość i zrozumienie, jednak, jeśli zdarzyłby się okres ciszy przekraczającej półtorej-dwa tygodnie, to śmiało możecie kopnąć mnie w tyłek.
Liczę jednak, że obejdzie się bez tego!
➓ Proszę o w miarę konkretne uzupełnienie formularza.
Im więcej dacie mi wolnej ręki, tym większe prawdopodobieństwo, że nie będę potrafiła się zdecydować i wówczas stracę ochotę do działania. ;-;
Tak samo prosiłabym, żebyście podsyłali mi jedną postać do narysowania; jestem naprawdę niezdecydowana.

NA SYGNATURKĘ:
RENDER / OBRAZEK: Bardziej ucieszyłabym się na konkretny render; potrafię wyciąć w miarę prosty obrazek, jednak, nie oszukujmy się, to strasznie czasochłonne. ;-;
TEMATYKA / KLIMAT: Zależy mi, żebyś nakreślił/a tutaj swoją wizję. Czy ma być to mroczna sygnaturka? Krwawa? Może coś z lasem? Albo wesoła? Dużo cukru?
Jeśli naprawdę nie masz pomysłu, możesz to pominąć, jednak byłabym bardzo wdzięczna, gdybyś go uzupełnił/a!
KOLORYSTYKA: Punkt nieobowiązkowy; jeśli nie masz takich wymagań, możesz śmiało pominąć! ^^
NAPIS: Oczywiście, jeśli takowy chcesz. Zastrzegam, sama napisów nie wybiorę!
WYMIARY: Możesz wpisać konkretne wymiary. Możesz także nadmienić, że chcesz sygnaturkę stosunkowo krótką/wąską/etc.
Albo możesz zupełnie pominąć!
INNE UWAGI: Czyli wszystko, co masz w głowie, a nie znajdzie miejsca w pozostałych punktach. ^^
NA RYSUNEK:
CHARAKTER POSTACI: Opowiedz mi o swojej postaci albo wypisz w punktach jej cechy charakteru; jak wolisz!
OPIS WYGLĄDU: Najbardziej zależy mi na następujących punktach:
♦ fryzura;
♦ kolor oczu;
♦ kolor skóry;
♦ typ sylwetki;
♦ konkretny strój lub lubiana stylistyka;
♦ znaki szczególne
Przy czym, jeśli zdecydujesz się zamówić postać ubogą w referencję, to prosiłabym o jak najbardziej wyczerpujące opisy.
REFERENCJE: Im więcej refek, tym lepiej! Jeśli nie masz rysunków, wstaw jakieś zdjęcia z Google czy OC stworzone w generatorach postaci.
Cokolwiek, co w jakikolwiek sposób może pomóc w lepszym zwizualizowaniu Twojej wizji!
HISTORIA: Nie jest to przymusowe, jednak chętnie przeczytałabym o przeszłości Twojej postaci! Pozwoli mi to lepiej się w nią wczuć i być może lepiej oddać Twoją wizję.
POZA: Oczywiście opcjonalnie! Nie mogę obiecać, że narysuję coś więcej niż samo popiersie, jednak nic nie wykluczam.
INNE: Wszystko, co jeszcze uważasz za istotne i chciałbyś dodać, a także rzeczy takie jak muzyka czy tablica na pintereście. Wiadomo, nieobowiązkowe!
PRZYKŁADY? A CO TO?
Bowiem błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli. Ale być może pojawia się w przyszłości, kto wie.

Na początek przyjmę po dwa zamówienia!
NA SYGNATURKĘ: ZAMKNIĘTE!
NA RYSUNEK: OTWARTE!
➊ Neyu
➋
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (29-12-2021 o 23h36)