Szacun za liczbę wiadomości na forum. Pokazuje, że masz dużo do powiedzenia i regularnie udzielasz się w społeczności! Dla mnie taka aktywność jest chyba nieosiągalna.

Strony : 1 ... 29 30 31 32 33 ... 97
Szacun za liczbę wiadomości na forum. Pokazuje, że masz dużo do powiedzenia i regularnie udzielasz się w społeczności! Dla mnie taka aktywność jest chyba nieosiągalna.
Widzę cię pierwszy raz na forum i nie znam cię, ale zauważyłam że próbujesz swoich sił w aktywności i to się ceni. Nawiązując do tego co sama napisałaś, nie ma rzeczy nieosiągalnych, you can do it! Wierzę, że jeszcze nie raz spotkamy się w jakimś wątku. ^.- Pójdę też w klasyk i powiem, że ciekawą dobrałaś kolorystykę w swojej stylce, niby nie mój typ ale ładne.~
Zawsze podziwiam Twoje personalizowane sygnaturki, mega mi się podobają. Szczególnie jak tutaj fajnie połączyłaś różne fryzurki i szczerze żałuję, że nie można mieć takich w grze. To znaczy, że masz umiejętności w grafice komputerowej - zazdraszczam.
Jestem też pod wrażeniem jak udało Ci się ukryć te wałki w tej fryzurze i teraz wygląda jak całkowicie inne włosy.
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (31-08-2021 o 11h44)
Podziwiam to że zostajesz wierna stylizacjom w białych/ zimnych kolorach. Ja próbowałam i nie wyszło to tak jak planowałam xD
Dodatkowo twoje stylizacje zawsze super kontrastują z sygnaturką, bardzo miło się patrzy na takie coś c:
Kojarzę Cię z delikatnymi, kobiecymi stylizacjami. Uważam, że to niesamowite iż każdą stylizację potrafisz utrzymać w tonach kobiecych, zwiewnych. To super!
Po pierwsze dostajesz ode mnie bardzo dużo miłości za unlike pluto i grandsona. A po drugie, to masz bardzo ładny profil. Prosty, elegancki i zawiera trochę informacji o tobie, bardzo mi się podoba. Strasznie lubię profile w tym stylu, a po pożarze mało komu chciało się cokolwiek zostawić w swoim dzienniku, więc tym bardziej na plus. I art dobrany jest miodzio :>
/Bardzo mi miło <333
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-09-2021 o 20h29)
Tworzysz takie cudenka z ubran z eldzi masz normalnie lepsze pomysly niz bimuff i wiele twoich elementow nosilabym z duma. Podziwiam umiejetnosci w tym zakresie <3
Loffciam Twoją kreatywność, jednocześnie z bardzo charakterystyczna buźką Gardzi. Chyba nie zrobiłaś stylki, która by mi się nie podobała. ♥ Już pomijając fakt, jaką jesteś pocieszną i sympatyczną osobą :3
Domyslam sie ze twoja gardia to rowniez twoja oc i podziwiam cie zwlaszcza za ten cudowny profil ktory wydaje mi sie byc takim przedstawieniem twojej postaci. Nie jestem pewna czy art sylphe jest twojego autorstwa ale niezaleznie od tego czy tak czy nie to jest on prze-prze-przepiekny i nadaje tego czegos jezeli chodzi o budowe twojego profilu. Ogolem podziwiam kazdego kto potrafi stworzyc cos ladnego na profilu po zmianie wygladu z prostego miejsca na jakas powalona strone papieru :vvvv
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (04-09-2021 o 17h54)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (04-09-2021 o 20h29)
Wydajesz się super miłą, uroczą i ciepłą osobą, która unika konfliktów i jest pozytywnie nastawiona ludzi. Bardzo lubię gdy pojawiasz się w zapytajach, bo nie dość, że zwykle wymyślasz ciekawe pytania to jeszcze udzielasz bardzo rozbudowanych odpowiedzi, które przyjemnie się czyta. Poza tym, proszę mi tu nie mówić, że nie umiesz rysować! xD Widziałam twoje prace w zamówieniach i naprawdę ładnie idzie Ci rysowanie i grafikowanie.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (04-09-2021 o 20h23)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (04-09-2021 o 22h01)
Uważam, że twoja gardzia jest w fajnym stylu femme fatale. Od razu dopisałam sobie historię o wiedźmie, która uwiodła całą łajbę.
Poza tym widzę z dziennika, że uczysz się na kierunku grafik-drukarz. Szanuje mocno. Miałam koleżankę na takim kierunku i dla mnie to czarna magia.
Uwielbiam to połączenie kolorów. Do tego ten odcień włosów jest jednym z moich ulubionych i niezmiernie się cieszę, że ktoś go używa! Bo jest naprawdę niedoceniony Dodatkowy plus za użycie ogników - to była pierwsza atmosfera, jaką w ogóle posiadłam w grze - przywołuje to miłe wspomnienia!
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (05-09-2021 o 12h19)
Twoje sygnatury również są fantastycznie i lubię to, w jaki sposób sygnalizujesz, że na Twoim tumblrze znalazła się nowa praca. Wszystko robisz z takim dobrym smakiem i naprawdę jest to coś mega oryginalnego.
Masz ciekawą stylizację, ale ja tu nie o tym. Chciałam ci napisać, że w ogóle cieszę się, że udzieliłaś się w wątku z pisaniem historii o wyglądzie Garnka, a napisana przez ciebie historia wyszła ciekawie
Twoja obecna stylizacja ma cudowną kolorystykę. Jak normalnie nie lubię różowego to tobie udało się wyciągnąć takie itemki, które do siebie pasują i razem składają się w spójną całość. I przede wszystkim buzia twojej Gard wygląda uroczo i delikatnie