Już nie mogę się doczekać, aż go przejdę Chociaż jestem zaskoczona, że tak szybko wyszedł :v
:v
Już nie mogę się doczekać, aż go przejdę Chociaż jestem zaskoczona, że tak szybko wyszedł :v
No jednak nie mogłam się powstrzymać i włączyłam odcinek... Jejku, ale Karenn zrobiła aferę Karenn, why? A przecież tak cię lubię :c
Pierwszy odcinek, gdy jesteśmy na biężaco z francuską wersją i pierwszy odcinek, z którym ja jestem na biężąco. Jak tylko naprawią błąd, przejdę go do końca. Jetem taka podekscytowana!
o Bożeee, tak. Dwie premiery tego samego dnia, moze zacznę jednak kochać Bemoov <3
Aktualnie zbieram na odc 19 , ale miło że się pojawił.
Mój pierwszy odcinek, gdzie po wielu miesiącach jestem na bieżąco ale poczekam jeszcze do weekendu, żeby zebrać maane i na spokojnie do tego usiąść.
Strój nie podoba mi się zupełnie, ale to w sumie nic nowego...
próbuję znaleźć coś ładnego w tym stroju nowym ale nie potrafię ;-;
Nowy odcinek dzisiaj? Tego chyba nikt się nie spodziewał.
Odcinek na SF, odcinek tutaj, niedawno zakończone eventy - Beemov szaleje
No to zaczynamy
Strój wygląda cudownie, ilustracje też prezentują się dobrze, zwłaszcza ta z Leiftanem <3.
Życzę wszystkim udanej gry bez bugów!
Ostatnio zmieniony przez MaeRi (09-01-2019 o 19h53)
Wchodziłam z nadzieją, że wyjdzie nowy odcinek i się nie zawiodłam
Czy tylko mnie podoba się ten strój? O_o Serio, uważam, że jest świetny. Ta dziwna łezka na brzuchu faktycznie pasuje tam jak pięść do nosa, ale poza tym uważam, że strój jest prześliczny.
W takich chwilach, kiedy w końcu zrównaliśmy się z wersją francuską, naprawdę bardzo żałuję, że jestem dopiero na 15 odcinku... >.<
Ostatnio zmieniony przez Garter (09-01-2019 o 20h04)
fajnie że wyszedł odcinek, niefajnie, że zbugowany.
Powiedzcie, że umarłam i jestem w niebie! A jeśli śnię to mnie nie budźcie! ^-^
Mega się cieszę! ^-^
Mam nadzieję, że te 5 tys. maany mi wystarczy do często błądzę
Strój mi się podoba! Według mnie jest bardzo ładny, więc pewnie często będę niego korzystać.
Jestem również ciekawa jak mama Merego zareaguję! Mery! *płacze*
Ale najlepsze jest chyba to, że jesteśmy równo z francuską wersją, dzięki czemu jest mała szansa, że przez przypadek zobaczę przyszłe ilustrację. ^-^
Ostatnio zmieniony przez Patrycja (09-01-2019 o 20h36)
Ledwo zdążyłam przejść poprzedni odcinek i nazbierać parę many,a wy już przychodzicie z nowymi odcinkami zarówno tutaj, jak i na Słodkim Flircie
Nareszcie będzie co robić
O kurcze! Minie trochę czasu pewnie zanim uda mi się do tego odcinka dojść, ale już nie mogę się doczekać! Ilustracja mnie nie zawiodła więc jestem zadowolona :3
Miłej gry dziewczęta, A ja lecę szukać streszczenia odcinka, bo nie wytrzymam w niewiedzy XDD
my toodemonka232 napisał
W pewnym momencie zapętla mi się odpowiedź i nie mogę iść dalej XD No po prostu super![]()
![]()
Odcinek zapowiada się mega ciekawie <3
Odcinek z Eldki i Sf tego samego dnia? Jestem pod wrażeniem! A raczej byłabym gdybym nie była 10 odcinków do tyłu ale to mało istotny szczegół XD No co? Empatyczna jestem! Z oczekiwaniem na odcinek cierpię wraz z wami XD
Fajnie, że wleciał kolejny odcinek, ale dlaczego nowy strój Gardzi jest taki brzydki? Wiem, wiem pytanie retoryczne, eh.
Nie No super w połowie odcinka coś się zacięło i dalej nie pójdzie mam nadzieje że szybko to naprawią
I dlatego nie chciałam się zrównać z Francją, nie ma solucji, więc nie robię XD
Ooo super nowy odcinek mnie do niego jeszcze daleko ale się cieszę że wyszedł
Jej już kolejny odcinek
Szkoda tylko że mi zajmie jeszcze sporo czasu zanim dojdę do tego momentu