Zazdroszczę spódnicy niestety w ogóle jej nie posiadam

Strony : 1 ... 101 102 103 104 105 ... 148
Zazdroszczę spódnicy niestety w ogóle jej nie posiadam
Poza mistrzostwem w kreowaniu stylizacji zazdroszczę ci również profilu - toż to dzieło sztuki! D:
// To spódnica Stained-Glass Widow :D
Ostatnio zmieniony przez Cuks (15-08-2022 o 13h56)
Zazdroszczę tej czapeczki z woalką i spódnicy (sukienki?)^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (15-08-2022 o 13h09)
Twarzy Gard. Właśnie przed chwilą zmieniłam stylizację i sama kombinowałam z niebieską szminką. No krótko mówiąc nie wyszło a tak się nakręciłam, nigdy jej nie używałam xd.
Tego połączenia mrok + uroczy vibe, wykreowania mrocznej, ale uroczej istoty budzącej zachwyt i ciekawość wraz z aurą tajemniczości. No świetnego pomysłu na stylizacje przede wszystkim hah.
Użycia tego lampionu! Boże jak ja kocham ten itemek! Ale no niepraktyczny dla mnie w stylizacjach. Zawsze z nim jest za dużo lub nieestetycznie, a ty idealnie go wykorzystałaś.
Zazdroszczę karnacji. Świetnie wygląda. Ja niestety cierpię na ich niedobór w szafie.
Zazdroszczę zielonych kropelek, w sumie mam tylko dwie wersje kolorystyczne.
Zazdroszczę czepka! Dzięki niemu twoja stylizacja wygląda bardzo lalkowato i to sprawia, że jest interesująca! :D
Tej peruki. Akurat tych włosów chciałam wszystkie nienaturalne kolory i zgadnij jakie mam? Przeważnie same brązy XD
Zazdroszczę włosków i spódniczki. Lub sukienki.. ^^" Chyba jej nie mam, a wygląda bardzo ładnie
Zazdroszczę złotego paska Astral Prophet, wzięłam srebrny w butiku, z mapy mi nie wpadł, a już kilka razy przy robieniu stylizacji zauważyłam, że by mi się przydał.
Zazdroszczę bardzo fajnego pomysłu na stylizację :D
Zazdroszczę użycia topu!
Bardzo ślicznie się komponuje z całą stylizacją.
Zazdroszczę stylizacji, która fajny, mroczny klimat. Dól tej spódnicy/sukienki jest przepiękny.
Ostatnio zmieniony przez Lilnoir (22-08-2022 o 00h57)
Skrzydełek we fioletowym kolorze. Chciałabym mieć wszystkie ich kolory.
Zazdroszczę tego , co trzymasz w ręku. Nie wiem co to, bicz czy bat, czy coś innego, ale wygląda fajnie O i tego biało-czerwonego stroika na głowie ^^
Stworzenia takiego fajnego stroika na głowie. Szczerze myślałam, że te lodowe diademy nie są użyteczne i chyba nawet nie kupiłam sobie ani jednego elementu.
Zazdroszczę stylizacji! Jest nietuzinkowa i ciekawie się ją ogląda :D
// <3
Ostatnio zmieniony przez Cuks (22-08-2022 o 21h00)
Zazdroszczę pomysłów na pytania! Zadajesz często ciekawe, jak twoje ostatnie. Bardzo mi się podobało, niby łatwe do wymyślenia, ale nie wpadłabym na to XD
Zazdroszczę Twojej Gardienne stylizacji! Ta czerwień tak ślicznie wygląda *.*
Zazdroszczę stylizacji! Muszę sobie u ciebie wykupić pakiet, gdzie udostępnisz mi ekran i krok po kroku pokażesz jak tworzy się takie wróżkowe cuda!
Zazdroszczę Ci, że masz wenę żeby tyle rysować. Mi się totalnie nie chce i tak naprawdę narysuję coś może raz na pół roku.
Zazdroszcę tej seksownej brody ^^ wygląda prawie identycznie jak ta, którą masz na sygnaturce ;p mogłabym z niej zrobić cudny cosplay.
Zazdroszczę profilu! Cudny :D