Zazdroszczę elementów Straży Cienia, wyglądają zjawisko, ale choćbym miała nie ponoszę.

Strony : 1 ... 147 148 149 150
Zazdroszczę elementów Straży Cienia, wyglądają zjawisko, ale choćbym miała nie ponoszę.
Zazdrosczę włosów i chowańca (śliczny jest)
Zazdroszczę ślicznej sukienki i oczu
Zazdroszczę pary butów, która wraz z innymi częściami garderoby tworzy jedyny i niepowtarzalny look Garnka, który równie dobrze mógł by posłużyć jako "gotowa stylizacja" dla jednego z eventów <3
Zazdroszczę oczu,ja mało mam ciekawych.A te chętnie bym przygarnęła,karnację też bo te co mam mi nie pasują do niczego w sumie.Tła,nie mam go w swojej kolekcji.
Zazdroszczę czarnej woalki, super się prezentuje, mnie na razie wpadła tylko złota.
Zazdroszczę karnacji ćmy, o ile dobrze pamiętam to była ona za doładowanie, a więc raczej jej nie zdobędę
Zazdroszczę ogona. Fajny jest
Zazdroszczę Ci pięknych jasnych oczu i cudnych włosów pasujących do nich (ja mam niestety tylko w kolorach zielonych)
Zazdroszczę chowańca, jaki on jest słodki! Cuteness overload <3
Zazdroszczę cudownego stroju szkoda, że jest zarezerwowany tylko dla Straży Cienia, a ja w niej niestety nie jestem
Zazdroszczę tego przepięknego tła
Zazdroszczę motyli i ślicznych skrzydeł.
Zazdroszczę tej karnacji, cudowna jest D:
Zazdroszczę tła, nie kupiłam go kiedy był antyczny butik, a z odcinkami jestem daleko w tyle.
Chowańca misia słodkiego, kojarzy mi się z reklamami coca coli na święta.
Karnacji, oczu i animowanej wody. W ogóle całość wygląda świetnie <3
Tła i chowańca! Dawno nie zaglądałam na Eldkę i pierwszy raz je widzę, a cudne <3
Zazdroszczę latającej książki i też bardzo podoba mi się połączenie ciemnej karnacji, niebieskiego makijażu i białych włosów. Super to wygląda
Berła i tej czapki(?). Chociaż lwa też bym przygarnęła :)
Ostatnio zmieniony przez Arteyna (20-08-2025 o 13h50)
Kurczę, lepsze pytanie byłoby: czego ja tu nie zazdroszczę Bardzo podoba mi się cała postać, jest bardzo spójna, wszystko idealnie do siebie pasuje. Nawet mały chowaniec się wpasował świetnie.
Użycia tej maski, ciekawie to wygląda, ja jakoś nie mam pomysłu na nią a mi się podoba. Koloru sukienki, zapomniałam kupić tego wariantu kolorystycznego. Ogólnie całej stylizacji, fajnie to wszystko razem z sobą wygląda
Zazdroszczę chowańca! Jest absolutnie uroczy i jako stary wyjadacz, który pamięta jeszcze czasy gry Ragnarok Online, przypomina mi stworka 'poringa', który przeszedł na ciemną stronę mocy!