Włosów w tym kolorze, wyglądają obłędnie i najchętniej przygarnęłabym każdą wersję kolorystyczną.

- wiewiórki w czołgu

Strony : 1 ... 61 62 63 64 65 ... 150
Włosów w tym kolorze, wyglądają obłędnie i najchętniej przygarnęłabym każdą wersję kolorystyczną.

- wiewiórki w czołgu

Pomysłu na stylizację! Już wiesz że mnie urzekła jak tylko ją zobaczyłam, chciałabym mieć takie pomysły jak ty :D
Tych dzwonków!
Byłam głupia, że tych itemków nie doceniłam i ich nie kupiłam :/
/@Down hahahaha, przychodź do budynku i będę liczyć stoperem, jak długo wytrzymasz :D
Ostatnio zmieniony przez Fillia (22-01-2022 o 14h43)
Tak ogólnie to zazdroszczę Ci całej postaci, bo wygląda fenomenalnie
A w szczególności zazdroszczę Ci tego, jak skomponowałaś jej twarz, wygląda zarazem przerażająco (pobiłabym rekord świata w sprincie, gdybym się na nią nadziała w tym opuszczonym budynku), a jednocześnie przepięknie <3

Zazdroszczę tych zawijających się rogów, fajne są *o*
Zazdroszczę maski w tym delikatnym kolorze, nadaje Twojej postaci lekkości, ale specjalnie się nie wyróżnia i nie przytłacza.

Wiesz czego jeszcze zazdroszczę? Tych piór!
Okazało się, że jednak nie mam ich w swojej garderobie TvT
Zazdroszczę re-coloru bluzki z odcinka, chyba pora zrobić napad na butik.

- wiewiórki w czołgu

zazdroszczę chowańca słodziaczka !

Zazdroszczę karnacji z czerwonymi oczami, mam tylko z pomarańczowymi, ale czerwone prezentują się naprawdę mrocznie!

- wiewiórki w czołgu

Tej lampy kwiatowej!
To następny element, który w ogóle nie doceniłam i nie mam :(
Kiecki z balkonikiem, był to jedyny element z tego stroju, który przykuł moją uwagę, ale szkoda było mi wydawać pieniądze tylko na nią..

Spódniczki, chyba pora ruszyć alchemię.

- wiewiórki w czołgu

zadroszczę utopijności stylizacji, wygląda bardzo przyjemnie, tak, że aż mam ochotę wejść w ekran i wypic hebratke z twoja gardzią.
Ostatnio zmieniony przez Allarah (23-01-2022 o 08h33)
Kompozycji elementów na głowie. Wygląda naprawdę ciekawie. Karnacja tylko ją podkreśla, interesujące połączenie 
Zazdroszczę Ci tego jak pięknie dobrałaś czernie, czerwienie i szarości tworząc postać, która sprawia wrażenie zdjęcia w kolorze (czerwone elementy) i obrazu czarno-białego (elementy szare i czarne). 

Kwiatka w tym kolorze, lubię te badylki i najchętniej przygarnęłabym każdy.

- wiewiórki w czołgu

twarzy strażniczki, cudnie się prezentuje, ma ciekawy wyraz ;3
te różki nie jestem pewna czy je mam a wyglądają super

Pomysłu na tę karnację. Uważam, że jest bardzo efektowna, ale ciężko mi wyjść z rutyny używanej zwykle wersji.
Zazdroszczę całej tej złotej ornamentacji na Gardzi, fantastycznie to wygląda! :0
Zazdroszczę tych butów w kolorze cielistym, ja mam tylko złote i srebrne. Mam nadzieję, że będą na walentynkowej mapce.

- wiewiórki w czołgu

Zazdroszczę niebieskiej pelerynki QoC, bardzo ładny itemek i chciałabym ją w wielu kolorach, ale niestety nie rzucili jej na mapkę. 

- wiewiórki w czołgu