Zazdroszczę tej białej sukienki, niestety mam tylko fioletową.

- wiewiórki w czołgu

Strony : 1 ... 66 67 68 69 70 ... 150
Zazdroszczę tej białej sukienki, niestety mam tylko fioletową.

- wiewiórki w czołgu

Użycia sukienki!
Potrafię użyć wszystkich elementów po za sukienką, a jest cudowna.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (01-02-2022 o 15h47)
Zazdroszczę tej czerwonej bluzki, zastanawiałam się nad jej zakupem i w końcu nie kupiłam, teraz trochę żałuję.

- wiewiórki w czołgu

Rangi!
Może szybko mi się uda ją wbić...
Kompozycji na twarzy strażniczki. To nie jest coś, co sama bym założyła, ale wygląda efektownie.
Zazdroszczę tego, jak ładnie skomponowałaś stylizację z tym kapelutkiem, który dla mnie do tej pory zawsze wydawał się niepotrzebnym zapychaczem szafy. A teraz widzę, że ma jednak zastosowanie i świetnie wygląda w niektórych stylizacjach 

Lampy w ładnym kolorze. Żałuję, że nie mam więcej wersji. Nie doceniłam tego przedmiotu 
Pomysłowości na ten strój!
Nigdy nie sądziłam, że jednak można stworzyć postać podobną do bajki.
Chowańca :3 Totalny słodziuś i mam nadzieję, że uda mi się go dorwać w walentynki 

- wiewiórki w czołgu

Tej wersji bluzki. Ma intensywny kolor, który bardzo mi się podoba. Niestety, nie zainwestowałam w niego.
Bluzki
Stwierdziłam, że nie wezmę, bo jest fioletowa, a nie czarna, ale teraz myślę, że mogłaby mi się przydać.

- wiewiórki w czołgu

Ruchome serduszka!
Może kiedyś otworzą butik z nagrodami miesiąca i wykupię sobie je.
Pomysłu na połączenie oczu i maski, wyglądają razem ganialnie!

Ostatnio zmieniony przez Nymfa (02-02-2022 o 22h43)

Zazdroszczę bardzo delikatnej kreacji. U mojej Gardzi zawsze mam wrażenie, że jest zbyt pusto.

Kosturu- w tym kolorze. Ten Item robił szał na rynku a teraz rzadko go widzę
Z tą zielenią chętnie bym coś wymyśliła.
Dziennika!
Zdjęcia są tam obłędne, a nigdy nie mogę takich znaleźć...
Zazdroszczę takiego świetnego zamaskowania się, twarz twojej Gardzi wygląda super! :0
Zazdroszczę kwiatuszka, chodź chyba go mam

Skarpetek!
Oddaj mi je, bo ich nie mam....
Zazdroszczę miniaturki, jest ładna, estetyczna i pasuje do Twojej stylizacji c:
awww jestem totalnie zauroczona twoją sygnaturką, trafiła w we gusta i skradła serduszko. Potem weszłam jeszcze na twój profil zajrzeć do dziennika i utonęłam w tych bajecznych obrazkach, zazdroszczę talentu <3

Zazdroszczę tej iście ślicznej i uroczej stylizacji. Pastelowe barwy idealnie pasują do jelonkowej twarzyczki.