Zazdroszczę białych motylków z atmosfery. Sama mam tylko różowe i to kupione na targu. Drop nie był łaskawy.

- wiewiórki w czołgu

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 150
Zazdroszczę białych motylków z atmosfery. Sama mam tylko różowe i to kupione na targu. Drop nie był łaskawy.

- wiewiórki w czołgu

Zazdroszcze bogatej palety kolorów w szafie. Co prawda mam swoje ukochane białe i czarne, ale no nie zrobie z tego więcej niż swoje stylki, nie ma mowy o przebieraniu się np do wyzwania 
Zazdroszczę całej stylki, jest po prostu piękna. Elegancka, świetnie dobrana i ponadczasowa. 

Białego wianka. Mam chyba tylko same kolorowe xd

Zazdro odwagi ze ubralas to afro wedlug mnie jest to jeden z wiekszych niewypalow jezeli chodzi o wykonanie tego i gardia chocby nie wiem co ciezko by wygladala w nim dobrze
Zazdroszczę biało-czerwonej kwiatkowej atmosfery, nie wpadłam na to żeby kupić w butiku, a wpaść mi nie wpadły. :<

- wiewiórki w czołgu

Chowańca, niby też go mam ale pewnie nigdy go nie wykluje bo trochę boli mnie płacenie za jedzenie.

Różowych oczu. Już nie chciałam więcej ZM wydawać, choć różowe oczy wielbię i szkoda mi, że ich nie mam ;;
Zazdroszczę tych latających kamyków, są śliczne 

Zazdroszczę płatków kwiatów na ziemi. Nie wiem skąd dokładnie są ale wyglądają cudownie <3
/Satiiira są dostępne w butiku :>
Ostatnio zmieniony przez Meliah (13-09-2021 o 21h08)
Zazdroszczę tych włosów. Nie wiem, co to za "model", ale wyglądają bajecznie i bardzo oryginalnie 

Zazdroszczę tego paska z kamieni, bardzo podkreśla Twoje połączenie z żywiołem ziemi UwU
Nie wiem czy taki był wgl zamysł, ale Twoja postać kojarzy mi się włąśnie z magami ziemi z Avatara Aanga 
/Ohoho bijo się o mnie! *rumieni się*  (。◕‿◕。)
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (13-09-2021 o 22h56)

Skrzydeł bo mam je tylko w kolorze różowym, a chętnie przygarnęłabym je też w innych kolorkach ^U^
Ostatnio zmieniony przez Deergod (13-09-2021 o 22h54)

Zazdroszczę pomysłowości przy robieniu stylizacji. Nie wpadłbym na wykorzystanie brody jako włosów
Zazdroszczę posiadania swojej własnej jaskini, jeszcze trochę i będziesz mógł zostać batmanem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio zmieniony przez Kalipso (13-09-2021 o 23h05)

Zazdroszczę sukienki w tym kolorze, piękny błękicik, ale akurat tej wersji kolorystycznej nie mam. 
@Meliah, si, to włoski ze stroju Fallen Aengel z Halloween 2019
Ostatnio zmieniony przez Vandea (13-09-2021 o 23h30)

- wiewiórki w czołgu

Zazdroszczę włosków. Chętnie bym przygarnęła w swoim kolorze a o ile dobrze pamiętam to były dostępne w jakimś stroju z doładowań :< Ale mogę się mylić
Ostatnio zmieniony przez Meliah (13-09-2021 o 23h24)
Spódnicy, nie mam jeszcze żadnej 

Berła, w taki kolor się nie zaopatrzyłam :c
Zazdroszczę Mohmiau. Uparłam się na same eventowe legendy, a ten chowek jest taki piękny, że żal go nie mieć, choćby tylko w inwentarzu. Teraz będę mogła go kupić (o ile w ogóle) jedynie za ZM ;(
//@Down Ale wiesz jak się przy tym namęczyłam? 
Ostatnio zmieniony przez Nirez (14-09-2021 o 09h59)

Zazdroszczę tego, że umiałaś wstawić na swój profil licznik odwiedzin xD
Ja go kiedyś miałam, ale to było dawno temu i już nie pamiętam jak to zrobić haha

Zazdroszczę ci tego berła choć sama czasami nazywam go świecznikiem ale to bardzo ładny i klimatyczny itemek