Czekoladowe jajka *o* strasznie lubię te malutkie ze strzelającym cukrem w środku.
Kurczaczki czy zajączki?

Strony : 1 ... 86 87 88 89 90 ... 132
Czekoladowe jajka *o* strasznie lubię te malutkie ze strzelającym cukrem w środku.
Kurczaczki czy zajączki?

Kurczaczki, tradycją u mnie jest mieć w koszyczku kurczaczka c:
Krótki czy długi rękaw?
Lubię obie wersje, ale ostatnio mam fazę na krótki rękaw, kocham tego typu koszulki z nadrukami.
Wzory w monstery czy udające marmur?
Krótki, mnie jest zawsze gorąco, niezależnie od pogody i tak jest zwyczajnie wygodniej.
Włosy proste czy kręcone?
Proste - łatwiej je ogarnąć, a poza tym mega mi się podobają takie długie, ciemne i błyszczące niczym tafla włosy.
Piękny słoneczny dzień czy noc z rozgwieżdżonym niebiem?

Noc, nienawidzę słońca
Praca - zmiany dzienne czy nocne?
Dzienne. Moja wydajność drastycznie spada w nocy.
Pluszowe misie czy króliczki?
Króliczki, ostatnio mam "fazę", na króliczki.
Barszcz czerwony czy biały?

- wiewiórki w czołgu

Uwielbiam barszcz biały, ale moja faza ostatnio przerzuciła się na czerwony, niezabielany. Wybór więc jest oczywisty.
Muffiny czy serniczek?
Muffinki, nie przepadam za sernikiem, ale babeczki uwielbiam c:
Spacerowanie czy bieganie?
Spacerowanie. Mimo iż lubię obie czynności, to spacery są o wiele przyjemniejsze i napawają mnie weną.
Czytanie czy słuchanie?
Czytanie. Rozumiem, że chodzi tu o książki, a przy audiobookach nie mogę się skupić i po prostu łatwo się rozpraszam i zatracam w swoich własnych myślach.
Żurek czy barszcz biały? 

Barszcz biały, żurek jest dla mnie za kwaśny.
Harcerstwo czy wolontariat w schronisku dla zwierząt?
Wolontariat. Uwielbiam zwierzęta i z chęcią bym się na takowy załapała, by choć trochę im pomóc.
Wazony na kwiaty - zwykłe szklane bez wzorów czy z innego materiału z wzorami?

Zwykłe szklane, ponieważ są uniwersalne i pasują wszędzie, a poza tym również w fajny sposób można stworzyć ciekawe wizualne efekty np. dodając przezroczystą folię, która imituje lód w wodzie.
Mitologia grecka czy egipska?

Wybieram egipską, a to dlatego, że grecką już trochę znam i częściej w popkulturze przewijają się nawiązania do niej, a egipska jest dla mnie takim trochę jeszcze terenem nieodkrytym i bardzo mnie ciekawi 
Mistrzostwa świata czy Europy w piłce nożnej? 

Mistrzostwa świata, jak szaleć, to szaleć 
Pojechać na mecz polskiej reprezentacji w jakimś sporcie czy obejrzeć go w telewizji?

Szczerze zawsze trochę się obawiam na samą myśl, że mogłabym być w takim tłumie ludzi, to samo mam z koncertami. Bałabym się, że mnie ktoś staranuje, a tym bardziej okradnie, więc wybieram TV.
Szybki prysznic czy długa kąpiel w wannie?

Pojechać, sama podróż byłaby wspaniałym przeżyciem.
Szybki prysznic, nie mam ostatnio ochoty na kąpiele.
Coca Cola czy oranżada?
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (18-04-2022 o 20h28)
Piąteczka, @Lieb, ja jadę na siatkówkę jesienią 
Coca Cola, jedyny napój gazowany, który mi smakuje.
Treningi w budynku czy na świeżym powietrzu?

Osobiście wolę w budynku, aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że na świeżym powietrzu jest o wiele zdrowiej... 
Lipton czy Nestea?

Nestea. Lipton to herbata, którą lubię najmniej, a wszędzie jej pełno >: -(
Bombonierka czy czekolada?
Czekolada, w bombonierce jest jakoś mało zawartości.
Zapach kwiatowy czy cytrusowy?

- wiewiórki w czołgu

cytrusek, jakoś tak zapach kwiatów nie przemawia do mej duszy
mieszkanie pod mostem za dwa miliony czy w mieszkaniu za 200k?

Większość mostów to mosty za minimum 2kk, a standard życia jaki jest - każdy widzi XD
Wybieram mieszkanie za 200k!
Kubki z zabawnymi nadrukami czy neutralne? (bez wzorów bądź jakieś zwykłe wzory np. kwiatowe)