Staram się unikać plotkowania, ale oczywiście zdarza mi się, gdy zadzieje się coś nieoczekiwanego.
o i anime z opisuje wydaje się fajne, może też obejrzę :3
Ostatnio zmieniony przez Beatrisee (18-10-2020 o 15h30)

Strony : 1 ... 1115 1116 1117 1118 1119 ... 1395
Ostatnio zmieniony przez Beatrisee (18-10-2020 o 15h30)
@flooo: Hi
Oglądałaś może Mahoutsukai no Yome? Jeżeli tak to co sądzisz?
edit
Zdarza ci się plotkować?
Jestem w trakcie, obecnie na 17 odcinku i w sumie bardzo podoba mi się sam klimat i lubię postać Eliasa. Kreska i kolory również przyjemne dla oka, ale pod względem fabuły jeszcze nie ocenię, chciałabym pierw skończyć serię. ^^
Ostatnio zmieniony przez Vistana (18-10-2020 o 15h24)
A Ty oglądałaś? Co uważasz? Będziesz czekać na drugi sezon?
No z tego co widzę to na razie są tylko zdawkowe, niewiele mówiące wskazówki i fanowskie teorie, więc nie wiadomo w sumie nic na 100%. xd Teoria o syrenach wydaje mi się ciekawa i prawdopodobna i nawet jeśli to nie do końca my cup of tea, to i tak liczę, że (z racji tego, że to w końcu ahs) zostanie to dobrze przedstawione.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (18-10-2020 o 17h23)
czytałaś już o czym będzie 10 sezon ahs? co myślisz?
/ zależy przy kim, potrafię wykazać się asertywnością przy znajomych i osobach nowo poznanych, ale przy mojej rodzinie moja asertywność w skali od 0 do 10 plasuje się na -2 i jest okropna
Ostatnio zmieniony przez Asame (18-10-2020 o 17h13)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (18-10-2020 o 17h09)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (18-10-2020 o 17h27)
Wolisz interesować się mało znanymi, czy popularnymi rzeczami?
Czy ja mam jakieś umiejętności w ogóle XD Może rozpalanie ognia krzesiwem, bo pewnie nigdy mi się to nie przyda
Ostatnio zmieniony przez Noku (18-10-2020 o 17h40)
Jaką swoją umiejętność wymieniłabyś na inną?
// Oj już weź, wybrałam się na lodowe kury więc trzeba było się ubrać tak jak trzeba, ale po walce zrobiło się gorąco w brzuszku więc zdjęłam co trzeba było. I oczywiście nie było mnie chwilę coby obmyślić kolejny plan zniszczenia Miiko. A tak, za mało mi płacą. Chociaż i tak więcej osób ostatnio zgłasza się na pocztę bo zimno i nie chce się wychodzić, więc ceny 'przypadkiem' wzrosły. No co? Trzeba się za coś karmić U-U//No nie?
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (18-10-2020 o 18h25)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (18-10-2020 o 17h52)
Jaka postać poboczna/epizodyczna z filmu/serialu/książki/gry bardzo cię czymś ujęła?
Nah, raczej nie. Coś naprawdę musi wpaść w moje gusta, żebym potem była na to nakręcona (co z kolei nie zdarza się zbyt często).
Ostatnio zmieniony przez Cansani (18-10-2020 o 18h15)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (18-10-2020 o 18h17)
Czego Markicz najbardziej się boi?
Myślę, że większość z nas używa języka błędnie czy to polski czy inny, często nie mając o tym pojęcia. Język sam się "zmienia" za sprawą chociażby zasięgowych ludzi w internetach, często "uczymy się" od nich nieświadomie, pewne słowa zostają w głowach i używamy ich w różnych sytuacjach. Szczerze powiedziawszy czytając w drugiej karcie przykłady tych niepoprawnych zdań, to zwykle sama popełniam gafy. xd Hah, człowiek nawet nie wie.. ^^ Coraz częściej zapożyczamy różne słowa z innych państw i zapominamy o tych ładniejszych wersjach słów z naszego języka. Cóż zrobić.
Ostatnio zmieniony przez Vistana (18-10-2020 o 18h41)
Jaki masz stosunek do kalek językowych?
// Ojej, to dosyć skomplikowane pytanie, ponieważ mój stosunek do nowych rzeczy jest mocno ambiwalentny. Wychowałam się w bardzo zamkniętym, statycznym środowisku, przez co nie miałam okazji przyzwyczaić się do dużych zmian w dzieciństwie. Sprawiło to, że często w nowej sytuacji, kiedy nie wiem, jak powinnam się zachować ogarnia mnie panika, zwłaszcza kiedy ludzie są wokół mnie i wiem, że mogę zostać wyśmiana. Ale to raczej ekstremalne przykłady. Jeśli chodzi o drobne rzeczy, typu właśnie nowe smaki, aktywności itp. to jestem otwarta na nowe doświadczenia. Byle bym tylko wiedziała, jak mniej więcej powinnam się z tymi rzeczami obejść, to jest w porządku.
Z nowych rzeczy, które się ostatnio wydarzyły, to chyba tylko poznanie kilku ciekawych osób :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (18-10-2020 o 18h57)
Lubisz próbować różnych nowości (mogą być to zarówno nowe potrawy, nowe aktywności, cokolwiek)? Jeśli tak to czy w ostatnim czasie spróbowałaś czegoś nowego?
Ciężko mi wskazać coś ulubionego, może powiem, że ostatnio miałam fajny peeling firmy Det clear i często korzystam też z olejku z drzewa herbacianego (no ale on jest akurat wielofunkcyjny, nie tylko do twarzy).
Ostatnio zmieniony przez Charlees (18-10-2020 o 20h00)
Jaki jest twój ulubiony kosmetyk do pielęgnacji twarzy?
To skomplikowane. xd
Ostatnio zmieniony przez Vistana (18-10-2020 o 19h03)
jesteś zadowolona ze swoich studiów? wybrałabyś drugi raz te same?
2/11 ale co zrobię jak syfa tak dycha, że już prawie nie dycha
Ostatnio zmieniony przez Sadystyczny (18-10-2020 o 19h13)
Sad jak ci się pisze w og na eldce??? /thhhhragic
Kiedyś tak, teraz już mniej. Deckerstar, destiel, claw to takie, które od razu przyszły mi na myśl
Ostatnio zmieniony przez Rissie (18-10-2020 o 20h29)
Często shipujesz jakieś postaci? Masz swoje otp?
Nie, nie lubię sportów
Ostatnio zmieniony przez Deminy (18-10-2020 o 21h38)
Uprawiasz jakiś sport?
Paleta Ady Grotkowskiej, teraz czekam jeszcze na zestaw rozświetlaczy.
Ostatnio zmieniony przez Vistana (18-10-2020 o 21h15)
Ostatnio zmieniony przez Rissie (19-10-2020 o 12h49)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (18-10-2020 o 21h41)
Lubisz kawiarnie?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Deminy (18-10-2020 o 21h52)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (18-10-2020 o 22h06)
Łatwo Cię do czegoś zniechęcić czy raczej jesteś upartą osobą w dążeniu do jakiegoś celu?
Edit: Wszystkiego co mi aktualnie leci na youtube.
Eurobeat przebije wszystko jeśli chodzi o coś do produktywności.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (18-10-2020 o 22h51)