Oczywiście, że mi się megaśnie podoba ta sygnaturka!<3 Już na priv, nawet napisałam, że strasznie mnie ujęło to "liar" po bokach! Idealnie to podkreśla jakim on jest kłamczuszkiem^^ Kolorystyka jak najbardziej strzelona w dziesiątkę. Ciemny fiolet perfekcyjnie pasuje do jego całokształtu^^ Bardzo mi się podobają te jakby światełka i te fioletowe podświetlenie/dym. Wprowadza to ciekawy i taki tajemniczy klimat. Niezmiernie mnie to chwyciło za serducho!♥ Cieszę się, że maski użyłaś, bo też to podkreśla, że Kokichi nie jest szczery nie tylko z innymmi, ale również sam ze sobą^^ I megaśne jest to, że maski i słowo "liar" jest takie ledwo widoczne. Super to wszystko złączyłaś! Jestem megaśnie zachwycona tą sygnaturą i od razu ją zakładam<333 Super oddałaś Kokichiego, sygnaturka jest prześliczna, przecudowna<3 Cieszę się, że poświęcasz na mnie tyle czasu, to takie miłe<3
Stokrotnie dziękuję!<333 Pewnie na dniach jeszcze zamówię sygnę oumasai, jak już wspominałam wcześniej w zamówieniu i na priv<3 Trzymaj się cieplutko Natsi♥
ja i kokichi przesyłamy dużo miłości