Faktycznie to ostatni wpis ;p fajnie zaskoczyło mnie to ;p

Faktycznie to ostatni wpis ;p fajnie zaskoczyło mnie to ;p
Czy czasami w przecieku nie było 12-stu zakładek?(Może coś mi się pomyliło)
Nie ukrywam ,że ciesze się ,że to koniec w takim razie.
Informacje były w sumie o niczym ,a ostatnia sprawiła ,że nie najlepiej ją odebrałam więc nic tylko czekać na premierę 2 sezonu.
Dobrze, że już się skończyło te notatki, bo faktycznie były żałosne i zamiast pozytywnie nastrajać do drugiego sezonu, sprawiły tylko, że coraz mniej na niego czekałam i coraz bardziej mnie odrzucało co wszystko. Same suche pierdy z octem.
A co do tych bloków, to podzielam zdania. Uwielbiam sci-fi ale tutaj mi ono absolutnie nie pasuje. Mamy tyle krain do okrywania, a idziemy w świat ludzi? Boże...
Nie! Nie! Po prostu nie! Budynki w Eldarii były klimatyczne, z duszą. A tu nagle wyrośnie gdzieś znikąd szklany biurowiec?! Nie!
No nie powiem, żeby ten ostatni rozdział archiwów napawał mnie radością i entuzjazmem. Swoją drogą, martwi mnie kwestia tych budynków widocznych na ostatniej stronie. Nie wiem, czy ktoś wcześniej o tym wspomniał, ale właśnie zauważyłam (być może taki ze mnie Sherlock, że dopiero teraz tego dokonałam), iż to dokładnie te same wieżowce co w SFU, widoczne w parku. xD
Park SFU
Ostatnio zmieniony przez Uchiruno (04-11-2020 o 00h12)
@Uchiruno Jestem w takich 90% pewna, że po prostu nie chciało się im nowych budynków malować XD oni w tych archiwach nie dają nowych rysunków, tylko wklejają linearty różnych postaci z ilustracji. W piątej notce na przykład mamy obrazek Nevry z ilustracji z 28 odcinka i obrazek Karenn z ilustracji bożonarodzeniowej z 2019 roku.
Nie ! Nie ! nieee!!
Na wyrocznię! Proszę!!
Tylko nie świat ludzi!!
Jak to będzie to wywalę kompa przez okno.. //
Zgadzam się z przedmówcą.
Ani mi się ważcie tego robić !!!
Zwierzęta się pojawiają jakieś dziwne i nowe, od tak budynki (wieżowce), zwierzęta są dzikie i groźne.
Czemu mam wrażenie że serio to są zwierzęta ziemskie, wieżowce z Słodkiego Flirtu Uniwersytet..?
I dlaczego na wyrocznię skoro jest tyle światów w koło, tyle wrogów, choćby te które się pojawiły w walentynki czy halloween nie można włożyć do historii a mają zamiar wciupać świat który każdy ma dosyć?? Świat Garnka?!?
Really???
Ten świat mamy tu pod nosem .
Więcej się przez covida dzieje ciekawego niż na SFU czy SFLL!
Czemu zwalić coś tak magicznego musicie jeszcze w grze?
Już zupełnie chcecie upaść na psy??
Jeszcze zabronili nagrywać -.-
Wielka szkoda, że trzeba czekać na premierę drugiego sezonu tak długo.
Niby ta sama firma co SF, który wyszedł miesiąc po skończeniu poprzedniego sezonu, a Eldka tak późno. Ale mam nadzieję, że w przyszłym miesiącu już się pojawi premierowo.
Nie wiem czy starczy mi manny na pierwszy odcinek, bo ogólnie kończę obecną Eldaryę, a zbieranie manny idzie jak krew z nosa, to już inna kwestia.
@Inadu zaskoczę cię, bo według instagrama, którego screen shot jest w sąsiednim wątku, NE ma być w ten wtorek. To szybciej niż za miesiąc.
z jednej strony zgadzam się z @Aeoliaen , ALE jako, że moim WS jest Nevra(pomińmy co mu się stało z twarzą w NE) to w mojej głowie powstała szalona myśl o jego konfrontacji z ojcem Garnka, który z tego co się orientuje za kochanym tatusiem nie był.
Oczywiście całość w świecie ludzi to byłoby wielkie BLEH, jednak jakaś mała konfrontacja z rodzinką, lub blond serferem, którzy np. również weszli by to Eldaryi...
Może to być albo totalna klęska, albo jakaś szokującą dobra fabuła.
@up Zaciekawiłaś mnie teraz w sumie, jak ta konfrontacja miała by wyglądać i na czym konkretnie polegać?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez VampireCarmila (06-11-2020 o 21h01)
@up jako że gradzia spała w krysztale mogło to osłabić działanie eliksiru. Całe to zaburzenie z dzikimi zwierzętami, wieżowcami itp mogłoby osłabić granice między światami, więc przypadkowe wejście byłoby możliwe.
Minęło też to 7 lat, ale mam aktualnie taki nastrój, że mogę doskonale wyobrazić sobie kulturystę Dake`a pojawiającego się znikąd, zarywającego do biednego Garnka ledwo wybudzonego ze śpiączki. Może odrzucony sprzymierzyłby się z wrogami Straży i zapoczątkował między wymiarową wojnę.
Tak, zdecydowanie pszczółki powinny mnie zatrudnić do pisania scenariuszy XDD
@Misiaaasiaaa
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Faren napisał
@Inadu zaskoczę cię, bo według instagrama, którego screen shot jest w sąsiednim wątku, NE ma być w ten wtorek. To szybciej niż za miesiąc.
@Misiaaasiaaa
Czytając Twoje pomysły dochodzę do poważnego rozważania..
My dwie byśmy stworzyły taką Eldarye że by spadły skarpetki z nóg bez zdjęcia butów xD
Twoje pomysły są genialne
Ale jeśli chodzi o samą El to wierz mi że pewnie (i w sumie się przekonamy) pobiłyby bardziej ich pomysł na 1 i 2 sezon xDD