@Asmodeusz, skąd wziął się Twój nick? :D
Tak, w pewien sposób inspirowałam się wyglądem Eldkowej Miiko, której design bardzo mi się spodobał. ^w^
Ostatnio zmieniony przez Flaria (24-10-2016 o 23h23)

Poznaj zwyczaje chowańców oraz mieszkańców Eldaryi. W tym fantastycznym świecie czeka na ciebie wiele przygód oraz romantycznych wątków! Bieg historii zależy od twoich wyborów.
@Asmodeusz, skąd wziął się Twój nick? :D
Tak, w pewien sposób inspirowałam się wyglądem Eldkowej Miiko, której design bardzo mi się spodobał. ^w^
Ostatnio zmieniony przez Flaria (24-10-2016 o 23h23)
Czy kreując wygląd swej postaci- inspirowałaś się kimś lub czymś?
EDIT: Aż trzech!
Ostatnio zmieniony przez Dhracula (24-10-2016 o 23h36)
Ile masz znajomych na Elce?
//waga. Na pewno coś czytałam, szczególnie ze i ja i siostra jesteśmy wagami, więc zawsze ktoś coś wspominał o znakach. Nie interesuje mnie to jednak.
Ostatnio zmieniony przez Allyahne (24-10-2016 o 21h15)
Wolisz czytać książki czy oglądać filmy?
Wielki,czekoladowy tort bezowy autorstwa mojej sąsiadki. Palce lizać :3
Ostatnio zmieniony przez Oceana (25-10-2016 o 14h35)
Gdybyś miała wybrać swój ostatni posiłek co by to było ?
Hmm.. szczerze to chyba nie, osobiście do żadnego nie przynaleze, więc też nie bardzo się tym interesuje.
Ostatnio zmieniony przez keena (24-10-2016 o 23h45)
Czy istnieje jakiś fandom, który uważasz za "rakowy" I go unikasz?
Seria budzikow nastawionych co 10 minut, jak każdy dzień od poniedziałku do środy
Ostatnio zmieniony przez Allyahne (24-10-2016 o 23h59)
Jak dzisiaj rozpoczęłaś dzień?
Zawsze daje z siebie 100% we wszystkim, udzielam się charytatywnie, zachowuje na co dzień pozytywny stan ducha no i przede wszystkim dążę do swoich celów co mi daje wielką satysfakcje.
Ostatnio zmieniony przez Hevraska (24-10-2016 o 23h29)
Co robisz by być spełnioną w życiu ?
EDIT
Lubie najbardziej taki elegancki styl zazwyczaj na czarno i biało albo tylkona czarno
Ostatnio zmieniony przez Imaginary (25-10-2016 o 13h05)
Jaki styl ubioru najbardziej lubisz?
EDIT:
1. Wyjść za Handsome Jack'a, Alucarda lub Genjo Sanzo
2. Pójść na koncert Jack off Jill
3. Mieć Vulpixa jako zwierzątko domowe.
Ostatnio zmieniony przez Dhracula (25-10-2016 o 00h24)
Możesz spełnić swoje 3 marzenia, co by to było ?
Chciałabym mieć aligatora nazwałabym go Michał xd
Nie no uwielbiam wszystkie zwierzęta, kocham Pandy i gdybym miała możliwość zajęcia się jakąś to na pewno bym to zrobiła, nazwałabym ją zapewne Grubas, bo są takie wielkie, puszyste i leniwe <3
Ostatnio zmieniony przez keena (25-10-2016 o 09h34)
Masz wymarzone zwierzątko? Jak tak to jakie, podaj jego imię
Wręcz przeciwnie :'-) wyjątkowo denerwuje mnie ta postać, znalazłam ten obrazek przypadkiem na tymblr i płakałam ze śmiechu przez dobry tydzień.
Ostatnio zmieniony przez LadyOzzy (25-10-2016 o 05h23)
@LadyOzzy czy Twoim marzeniem jest spontanie Kentina w świecie Eel?
Edit:
Myślę, że tak, chciałabym, nie mam żadnego konkretnego tytułu, ale interesowały by mnie klimaty fantasy.
Powód, jest następujący, prowadziłabym ciekawe życie, które na pewno nie było by tak długie jak w realu, a przynajmniej chciałabym, żeby nie było takim metrowcem, jak np Naruto :"D W jednym zdaniu ujmując chciałabym żeby to życie było krótkie i szczęśliwe, bo po co długo się męczyć :"D
Ostatnio zmieniony przez Enna (25-10-2016 o 18h45)
Jaka jest twoja ulubiona przekąska?
//Amelia, zdecydowanie <3
Ostatnio zmieniony przez Allyahne (25-10-2016 o 09h29)
Ostatnio zmieniony przez Raspberry (25-10-2016 o 15h41)
Gdybyś mogła być mężczyzną przez jeden dzień, to co byś zrobiła ? ^^
Szczerze, to nie mam jeśli chodzi o rasę lubię mroczne elfy.
Ale moje serce skardł popapraniec Deadpool <3 (zalicza się do fantasy ? )
Ostatnio zmieniony przez keena (25-10-2016 o 10h00)
Ulubiona postać fantastyczna?
//mają dziwną konsystencje, takie żelowato-wodniste. Fuj.
Ostatnio zmieniony przez Allyahne (25-10-2016 o 10h24)
Ostatnio zmieniony przez smuciaa (25-10-2016 o 13h07)
Przyznaj się, co jest Twoją zmorą w kuchni ?
Odp: A więc można mnie znaleźć na portalach społecznościowych FB, Snap, Insta, chyba moje konto na Epulsie również nie zostało usunięte xd
Ostatnio zmieniony przez keena (25-10-2016 o 11h53)
Czy można cię znaleźć na portalach społecznościowych i różnych social mediach? (youtube, snapchat, instagram etc.)
//W sumie jestem zdania że każdy robi ze swoim ciałem co chce, ale niekiedy jest to niesmaczne. Zwykle jednak ignoruje takie przypadki- skoro najbliższe otoczenie nie ma na nie wpływu, to ja zapewne też mieć nie będę
Ostatnio zmieniony przez Allyahne (25-10-2016 o 13h21)
Co myślisz o publikowaniu odważniejszych zdjęć przez dziewczyny w sieci, takich których np. na Instagramie znaleźć?
Hoł hoł hoł ^^ Tak chciałabym się przeprowadzić do innego kraju, najlepiej do Hiszpanii ze względu na klimat. Ale bliższe możliwośći to Niemcy, Wielka Brytania czy Włochy, tam łatwiej znaleźć pracę i zarobki są dużo lepsze, więc to jest jeden z powodów, drugi jest taki że właściwie tutaj mnie nic nie trzyma, więc gdybym miała możliwość na lepsze życie łaj not?
Ostatnio zmieniony przez keena (25-10-2016 o 13h06)
To ja ci zadam następne pytanie
Czy chciałabyś się przeprowadzić do innego kraju? Dlaczego?
Ogólnie rzecz biorąc jestem cierpliwą osobą więc trudno mnie wyprowadzić z równowagi ale kiedy limit mi się wyczerpuje to zwykle puszczam coś nieprzyjemnego ( baardzo nieprzyjemnego ) i wtedy nikt się już nie czepia.
Ostatnio zmieniony przez Hevraska (25-10-2016 o 13h16)
To i ja się Ciebie o coś zapytam, w jaki sposób pozbywasz się natrętnego chłopaka ?
Odp: Około 45 minut, ale zawsze przed wyjściem musze wyprowadzić psa na pole. Czasem jeśli bawię się makijażem to i z godzinę, natomiast takie samo doprowadzenie mnie do stanu normalnego z rana wymaga z 25-30 minut. ^^
Ostatnio zmieniony przez keena (25-10-2016 o 14h27)
Ile zajmuje ci rano "ogarnięcie się" przed wyjściem?
// Teatr-wolontariat-wolontariat-jazdy-teatr-listy- wolontariat.
Dużo teatru i wolontariatu, czasem herbata (o dziwno to zajmuje sporo czasu)
Ostatnio zmieniony przez Allyahne (25-10-2016 o 18h36)