Jak tam mija ci żyćko?
// Wampirem. Kocham te nieśmiertelne postacie. I najpewniej w życiu była bym jak Cullenowie jak ze Zmierzchu, bogaci i bez zmartwień.
Ostatnio zmieniony przez Mariah (22-10-2024 o 19h23)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (22-10-2024 o 19h23)
Jakim nadnaturalnym stworzeniem chciałabyś być? Jak wyobrażasz sobie swoje życie, pracę i miejsce zamieszkania w takim scenariuszu? Oczywiście pozwalając się ponieść wyobraźni
Ja to dopiero wyzdrowiałam - jesień to dla mnie okres licznych chorób więc niespecjalnie lubię tą pore roku.
Ale samo słoneczko mi odpowiada, bo mieszkając na farmie trzeba się na tą zime przygotować, a miło robić to w słońcu zamiast w deszczu
Ostatnio zmieniony przez C4RMEN (24-10-2024 o 13h50)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (24-10-2024 o 15h43)
Ulubiona postać z Bleacha?
Od początku byłam fanką Renjiego jak tylko się pojawił. ♥
A z tej złej strony to zawsze uwielbiałam Szayela i jego vibe szalonego naukowca.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (31-10-2024 o 17h29)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (24-10-2024 o 17h38)
Ostatnio zmieniony przez C4RMEN (29-10-2024 o 20h50)
Masz jakieś plany na Halloween?
Nie, przesiedziałam cale halloween z chłopakiem w domu. Od dobrych kilku lat nawet dzieciaków nie ma chodzących za cuksami. Szkoda.
Dziękuję! ^^
Ostatnio zmieniony przez Canthra (16-11-2024 o 01h45)
Ostatnio zmieniony przez C4RMEN (16-11-2024 o 14h51)
Jak radzisz sobie z jesienną chandrą? Dopada cię? Czy może w ogóle jej nie odczuwasz?
Woah od listopada nikt tu nie był
Jesteś team choinka od początku grudnia czy ubierana jak najbliżej świąt?
nie bawię się w takie rzeczy. dla mnie nowy rok to tylko zmiana kartki w kalendarzu a samego sylwestra nie cierpię
Ostatnio zmieniony przez Mystification (30-12-2024 o 13h43)
Masz jakieś noworoczne postanowienia?
Cały czas tylko gierki przeglądarkowe Bimufa i moje koniki
Ostatnio zmieniony przez Vandea (30-12-2024 o 14h24)
Grasz w coś ostatnim czasie?
dziękuję >3<
aktualnie w Infinity Nikki, troche w helldivers 2 ale dopiero zaczęłam
Ostatnio zmieniony przez Mystification (14-02-2025 o 11h21)
A ty grasz w coś ciekawego oprócz gierek beemoova?
Ps. masz bardzo śliczną stylizację (:
"lychee"
Ostatnio zmieniony przez Tompora (12-01-2025 o 13h19)
Ostatnio zmieniony przez lychee (11-01-2025 o 16h27)
Co sprawia, że czujesz się dobrze sama ze sobą?
Niestety maczek mnie wykluczył... Mam za stary telefon, żeby obsługiwać aplikację po jej aktualizacji.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (20-02-2025 o 16h39)
Jaki walentynkowy kupon dostałaś z maka? są w nim fryteczki?
Masz swoje stałe zamówienie w maku? Co najchętniej tam jesz?
Jakie są Twoim zdaniem największe zalety i wady w NewGen?
// Najbardziej w wiośnie lubię to, że w końcu zakończyła zimę
Ostatnio zmieniony przez aniewiem (24-03-2025 o 22h43)
Co najbardziej lubisz w wiośnie?
Kocham zimę, ale nie deszczową a taką prawdziwą z dużą ilością śniegu i temperaturami minusowymi. Uwielbiam obserwować spadający śnieg i chodzić po nim (szczególności jako pierwsza ) a domu siedzieć pod kocykiem i pić kakao, ale też ją lubię za to, że w czasie niej się urodziłam i są wtedy święta, które kocham
Ostatnio zmieniony przez Gwiazdka (28-03-2025 o 12h42)
A Ty jaką porę roku lubisz najbardziej i dlaczego?
//Właściwie to polubiłam klimat tego forum, jest kameralnie i sympatycznie. A że i tak loguję się praktycznie codziennie, żeby zgarnąć maanę i wysłać chowańca na łowy, to też i mam motywację, żeby zerknąć co jakiś czas co się na forum zadziewa:)
Ostatnio zmieniony przez aniewiem (28-03-2025 o 23h32)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (30-03-2025 o 14h01)
Czy masz jakieś zwierzątko w domu, jeśli tak to jakie i jak się wabi, jeśli nie czy planujesz jakieś mieć?
Brakuje mi szczególnie nowych eventów, co do odcinków to nie wiem co myśleć. Nowa era była dla mnie trochę rozczarowująca, ale też nie miałam dużych oczekiwań, jak po pożarze, przestali rzucać nowe eventy, tylko mapki z ciuchami, to było już wiadomo, że powoli porzucają ją. Chociaż chętnie pograłabym, jakby coś jeszcze by rzucili, na przykład pokazali historię bohaterów przed rozbiciem kryształu lub jak układało się życie na Ziemi i jakimi trudnościami musieli przejść.
Ostatnio zmieniony przez Gwiazdka (29-04-2025 o 18h49)