Ban za chodzenie po nocach po takim strasznym lesie. I to bez obstawy. Ani żadnej broni. (Tu chociaż gaz pieprzowy by się przydał.)

Ban za chodzenie po nocach po takim strasznym lesie. I to bez obstawy. Ani żadnej broni. (Tu chociaż gaz pieprzowy by się przydał.)
Ban za nieudzielanie się Jak tak można kiedy forum umiera.
Ban za chowańca, no bo wyciągać misia polarnego w upały? Za gorąco mu będzie
(ale jaki on jest przesłodki, to nie mogę <3 )
Ban, bo Ty za to swojego gdzieś schowałaś i nawet nie mam pewności czy on jeszcze żyje.
Ban za tę piękną stylizację! Po atmosferze widać, że Twoja Gardzia to łamaczka serc. Za to się powinno mandaty dostawać
(Ale serio, to świetnie użyta ta fryzura z mapek, której sama nigdy nie umiałam dobrze wykorzystać. I te sukienki czerwona i biała pod spodem - myślałam, że znam już wszystkie ciuszki, a tu proszę, nawet nie wiem z jakich setów pochodzą. Bardzo mi się podobają.)
Ejjj ban za to samo XD
Każdy wpis jest na wagę złota, bo inaczej reanimacja forum się nie uda:P
Ban za cudownego czekoladowego reniferka , aż mam ochotę go schrupać
, ale niestety muszę ograniczyć jedzenie słodkich przekąsek
Ban za to cudowne arktyczne tło! Jeszcze do tego ten uroczy pingwinek, aż mi tęskno za zimą
Ostatnio zmieniony przez Saffron (20-07-2025 o 22h35)
Ban za diabelskiego (piękny jest) chowańca - niejednego mieszkańca Eldaryi musiał nieźle nastraszyć
Ban, bo czyje to kosteczki są transportowane?
Ban za wywoływanie mnie z zaświatów na forum :D
Ban, za to, że się stawiłaś na to wyzwanie! ♥
Ban za to, że nie odwiązałaś misiowi dzwoneczka z łapki. Chłopak się potknął, przewrócił i coś nie może wstać biedaczysko