1. Cień
@Vandea nic się nie przejmuj, widzisz, ja sama mam dłuższe przerwy w pisaniu na forum, jak mi wpadnie więcej rzeczy do ogarniania.
Jak postępy w TO? I w ogóle jak wrażenia z fabuły przy graniu w to po przerwie?
Co do NG i zdobywaniu dodatkowych fantów, to aż podliczyłam ostatnio jak to wygląda przy głosowaniu. I tak - dostajemy PA i serduszka za maksymalnie 20 głosowań. I jest to łącznie:
1 niebieskie serduszko
14 czerwonych serduszek
i 10 PA
więc szału nie ma, a naklikać się jednak trzeba 
Też mi się bardziej podobała w Eldaryi organizacja z ciuchami. Tak jak mówisz, były gratisy i nie było to aż tak kosztowne (plus jest targ!). To znaczy podobało mi się, jak jeszcze coś robili przy Eldaryi, bo teraz zorientowałam się, że prawdopodobnie już niektóre sety nie będą w ogóle dostępne.
Jakiś czas temu miałaś swoją Gardzię ubraną w sukienkę z Lady Moth, no i się ucieszyłam jak przyszedł letni event, bo myślałam, że też się w nią zaopatrzę. Niom. No i okazało się, że nie miałam tego w butiku. Już miałam pisać do nich, że jest błąd, ale przypomniałam sobie, że mieli przecież taką zasadę, że najpierw trzeba kupić cały set, żeby w ogóle odblokować to w butiku.
No a skoro już w Eldce nic się nie dzieje, to podejrzewam, że i setów też już nie wrzucą. Tak że sobie nie porumakowałam 
@lychee do niedawna pracowałam jako programistka, ale mój wieloletni projekt się skończył, no i teraz stoję przed wyborem: czy dalej brnąć w programowanie w innej firmie czy się przebranżowić
a Ty? pracujesz czy studiujesz?
Tak tak, gram w NG, byłam ciekawa co takiego Bimuf zmajstrował
Nie masz się czego wstydzić, wręcz bardzo ambitnie podchodzisz do tematu, jeśli chodzi o kolekcjonowanie ilustracji. Mi zdecydowanie zabrakłoby cierpliwości
także podziwiam.
W razie czego mój login na NG to: takatam#129
Niedługo zajrzę do Bitwy osobowości. Miałam zamiar tam się czasem udzielać, no i nie wyszło, także mam tu miejsce na poprawę 
@Vandea ooo kosmetyki do cosplayu. W jaką postać przebierałaś się ostatnio? I jakie pocztówki zbierasz?
A jeśli chodzi o moje zakupy, to nic specjalnie ciekawego nie zamawiałam. Uczę się szyć ostatnio, więc kupiłam trochę materiałów, jakieś tasiemki, nici i takie pierdółki.
Ale jutro/pojutrze planuję przejechać się do jakiejś większej galerii, może tam uda mi się upolować jakiegoś ciuszka albo dwa.