Forum

Strony : 1

#1 Wczoraj o 11h45

Straż Lśniąca
Technical team
Administrator
Eldarya
...

Zaczynamy! Tylko dzisiaj skorzystaj z ekskluzywnej oferty Black Friday w Eldaryi! ???? 

PODWÓJNY BONUS: Podczas pierwszego zakupu na danym progu, otrzymane punkty zostaną podwojone!

STRÓJ MARZEŃ: Przy każdym dokonanym zakupie, otrzymasz wybrany strój z poprzednich eventów z banku.

Oferta jest ważna jedynie dzisiaj do 23h59. Gotowa… Akcja! ⚡   

Notka: Wybierz swój ulubiony kolor, pozostałe znajdziesz w specjalnym butiku do 5 grudnia włącznie. 

https://www.beemoov.com/documents/jpg/2025-11/asbf-6926ccd474e3f.jpg

Pamiętaj, aby zajrzeć do innych gier Beemoov, w których również możesz skorzystać z ekskluzywnych ofert z okazji Black Friday.

Twój zakup jest podwojony i otrzymujesz strój w grze Słodki Flirt

W Moonlight Lovers, przy każdym zakupie PA dla danego wampira, otrzymasz taką samą kwotę na innego wybranego wampira! 

I w Słodkim Flircie NewGen, odkryj specjalną ofertę Black Friday: ekskluzywny strój, pokój i kostium dla swojej gęsi. 
Każde uderzenie rozbrzmiewa w ciemności… Przygotuj się, aby błyszczeć przez całą noc. ⚡

#2 Wczoraj o 12h09

Straż Cienia
Anasumire
Nowa
Anasumire
...

Szczerze nie rozumiem pomysłu rozrzucania strojów z KPDH po eldaryi i starego syfa. Teraz wszyscy siedzą tylko na New Gen, więc nie sądzę, aby prócz kostiumu Zoey ktoś się skusił na kupno czegoś, czego potem nie wykorzysta. Jak dla mnie strata czasu Chino oraz naszych pieniędzy.

#3 Wczoraj o 13h13

Straż Absyntu
Lupnor
Nowa
Lupnor
...

Trochę tak, ale z drugiej strony fajnie wiedzieć, że jeszcze całkiem tu o nas nie zapomnieli.

#4 Wczoraj o 14h08

Straż Absyntu
Ftsioheh
Nowa
Ftsioheh
...

Ja nie lubię NewGen, więc cieszę się, że są stroje na starym sf

#5 Wczoraj o 17h43

Straż Obsydianu
Parona
Nowa
Parona
...

troszkę niezbyt dyskretna ta inspiracja, tylko żeby pozwu nie było/static/img/forum/smilies/wink.png

#6 Wczoraj o 19h30

Straż Absyntu
qin
Nowa
qin
...

te KPDH jest tak randomowe, zwłaszcza w moonlight lovers XDD ale w sumie fajnie, że nie zapomnieli o tej grze  /static/img/forum/smilies/tongue.png

!

#7 Wczoraj o 19h57

Młoda Rekrutka
Yvonne
...

Miło, że nie zapomnieli o graczach Eldki i zrobili również tutaj BF. Dzięki temu zdobyłam 4 brakujące stroje oraz doładowałam sporo Maany i ZM - może w końcu się przemogę i przejdę te kilkanaście odcinków, choćby po to żeby odblokować targ. A stroje z KPDH dali tylko na New Genie ❤

Ostatnio zmieniony przez Yvonne (Wczoraj o 20h08)

★·.·´¯`·.·★★·.´¯`·.·★  Miss Fashion  |  Słodki Flirt  |  SF New Gen | Cromimi | K a w i a r n i a | G u p i k i ★·.·´¯`·.·★★·.·´¯`·.·★
https://i.ibb.co/zRDnhcy/anderliz-blue.png
▶ Sygnaturka od @Anderliz

#8 Dzisiaj o 00h38

Straż Cienia
ash
Nowa
ash
...

rzadko wchodzę, przypomniało mi się że jest black friday 5 minut przed sobotą, i szybko kupiłam jeden ze strojów :D

czas na zmianę outfitu raz na rok!

Ostatnio zmieniony przez ash (Dzisiaj o 00h42)

lu jinghe enthusiast

https://media.tenor.com/LGZU0kI5wuYAAAAM/marius-marius-von-hagen.gif

Strony : 1