Zaliczyłaś już w tym miesiącu grilla?
Kiełbaskę, karkówke i chlebek.
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (08-05-2021 o 01h17)
Strony : 1 ... 131 132 133 134 135 ... 1527
Zaliczyłaś już w tym miesiącu grilla?
Kiełbaskę, karkówke i chlebek.
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (08-05-2021 o 01h17)
Jakie potrawy z grilla lubisz najbardziej?
// Leniwie, spędziłam całą majówkę w domu na forum i przed książką
Ostatnio zmieniony przez Elodie (08-05-2021 o 01h15)
Jak ci minęła majówka?
Niezbyt, deszczowa, więc to ani wyjść czy spędzić czas na zewnątrz, nie mówiąc już o grillu.
Ostatnio zmieniony przez Thori (08-05-2021 o 01h19)
Udana była majówka?
Historia i angielski.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (08-05-2021 o 01h20)
Jakie przedmioty szkolne uważasz za zbędne?
Nie mam
Ostatnio zmieniony przez Noku (08-05-2021 o 01h21)
Masz ulubioną wykonawczynię?
Zatrzymywanie czasu brzmi zabawnie, ale nie wiem czy na dłuższą metę byłoby takie fajne, więc może rozumienie wszystkich języków i szyfrów?
Ostatnio zmieniony przez Thori (08-05-2021 o 01h31)
Jaką supermoc chciałabyś mieć?
Nie wiem. Może poszedłbym pobiegać nocą po swoim mieście nie musząc się stresować, że ktoś będzie miał do mnie jakiś problem
Ostatnio zmieniony przez Noku (08-05-2021 o 01h29)
Dostajesz moc niewidzialności na jeden dzień - co robisz?
Edit: Od 15 do 19.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (08-05-2021 o 01h30)
O której przeważnie się kładziesz?
Tak, lubię oglądać gameplaye. Najczęściej oglądam je u Tivolta.
A jeśli chodzi o to, który horror najbardziej zapadł mi w pamięć, to chyba wszystkie z Residenta.
Ja sama również grałam w parę. I jak do tej pory najlepiej ogrywało mi się RE2 remake.
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (08-05-2021 o 01h34)
Zdarza ci się grywać/oglądać gameplay'e jakichś horrorków? Jeśli tak, to czy jakaś giera zapadła ci szczególnie w pamięć?
Kurczę, trudne pytanie. Myślę, że bym głównie grała w jakieś gierki, bo co; malować bym się na kamerze nie chciała, zresztą nie mam wystarczających umiejętności ani nie jest to jakąś moją pasją. Po prostu lubię być ładnie umalowana i tyle. XD Pogadać to spoko, ale też w pewnym momencie nie wiesz, o czym mówić. Więc myślę, że giery, tak. Ja jestem cienka jak makaron, więc commentary i inne takie by nie przeszły.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (08-05-2021 o 01h39)
Gdybyś była youtuberką, to o czym robiłabyś filmy?
Jeśli podcasty się liczą, to The Magnus Archives. Jeśli nie, to nie wiem, może Cube
Ostatnio zmieniony przez Noku (08-05-2021 o 01h38)
A ty masz ulubiony horror?
Chyba ostatnio wszelkie rzeczy z kategorii "Young Adults".
Bardzo boli mnie fakt, że takie treści są kierowane do młodych dziewczyn, bo często fabuła takich rzeczy dosłownie odejmuje mi IQ.
Ostatnio zmieniony przez Thori (08-05-2021 o 01h48)
Jaki typ filmów ciężko Ci oglądać?
/Zdecydowanie bardziej ciepło. Źle znoszę zimno, nawet przy lekko mniejszych temperaturach trzęsie mnie z zimna, w zimie piję hektolitry ciepłej herbaty i siedzę opatulona kocem.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (08-05-2021 o 01h37)
Jesteś bardziej zimnolubna czy ciepłolubna?
Tak, mam pieseczka. ^^
Wabi się Bingo. Jest kundelkiem z typowo owczarkowatym umaszczeniem.
Bardzo szybko uczy się komend. Ogólnie jest bardzo rozumnym pieskiem, chociaż zbyt ufnym. Wczoraj, gdybym nie ogarnęła szybko sytuacji to jakaś stara baba by mi go zabrała spod nosa. xd
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (08-05-2021 o 01h42)
słyszałam, że masz pieseczka? nie jestem pewna, jak coś pomyliłam to zmienie pytanie:
jak się wabi, jakiej jest rasy, chłopaczek czy laseczka i co możesz już o nim/niej powiedzieć?
nawet nie wiem jak dokładnie działają te kanały i czy jakiś widziałam?? rzadko korzystam z yt tbh, kiedyś oglądałam gargamela, ale to było dawno i nieprawda, czy to jest commentary??? jeśli tak to było fajne send help
//a, to wydaje mi się, że kiedyś oglądałam tego więcej, tylko że to nie były stricte commentary tylko skrawki wszystkiego, coś typu generator frajdy? i chyba z dvpy, ale tak jak mówię, to było jakiś czas temu więc nie mam żadnego zdania o aktualnym stanie yt
Ostatnio zmieniony przez Malibu (08-05-2021 o 01h51)
Zapoznajesz się czasem z kanałami/filmami commentary na youtubie? Masz jakieś zdanie o nich? Ulubiony/znienawidzony kanał?
Na moje tak 0v0 i myślę, że ogólnie tak - omawia i komentuje różne sprawy. Chociaż według mnie jego aktualne materiały są za dobre, by uznawać je za zwykłe commentary. >.< Są po prostu dokładne i dobrze przygotowane.
Zdecydowanie za często, ale jakoś tak wypływa mi to z automatu. Kiedyś próbowałam to tępić, ale teraz już się poddałam - w swoim gronie mogę, a jakoś przy innych ludziach po prostu staram się tego unikać, by nie czuli się niekomfortowo.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (08-05-2021 o 01h47)
Ostatnio zmieniony przez Miyayumi (08-05-2021 o 01h49)
Co było Twoim ostatnim sukcesem?
Not really, po prostu skracają moje imię.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (08-05-2021 o 01h47)
Masz jakąś ksywkę?
Rozmawianie ze zwierzętami, nie chcę naruszać niczyjej prywatności, a chętnie pomogę zwierzakom
Ostatnio zmieniony przez Noku (08-05-2021 o 01h55)
Co lepsze, czytanie w myślach czy rozmawianie ze zwierzętami?
Hm, chyba obecnie moją ulubioną książką jest "Ostatni Jednorożec". To piękna historia w konwencji baśni, która porusza takie tematy jak przemijanie i zostawianie po sobie śladów.
Ostatnio zmieniony przez Thori (08-05-2021 o 01h53)
jaki tytuł nosi Twoja ulubiona książka (lub książki) i czemu akurat ta? czym Cię oczarowała?
@filia: o syfie wie parę osób, ale bez żadnych konkretniejszych informacji na temat tego co tu robię, i mean, nie ukrywam tego ale również się nie chwalę; z eldki korzystam z takim zapałem i zaangażowaniem, że czasem sama nie pamiętam, że w to gram
@aku: prosze się ze mnie nie śmiać, ale wydaje mi się, że najpotężniejszym podłożem tego jak ewoluował mój styl pisania były koreańskie fanfiki na wattpadzie; for real, jak żyję to nie znalazłam książki, która byłaby tak przepięknie napisana jak te opowiadania (oczywiście nie wszystkie, tylko perełki); poza tym na pewno sylvia plath wpłynęła na to w jaki sposób piszę, poza tym wyciągnęłam też parę rzeczy z byliśmy łgarzami od emily lockhart i anna we krwi kendare blake jest ćwiartkowo odpowiedzialna za czas teraźniejszy (bo kilka innych rzeczy też się przysłużyło)
Ostatnio zmieniony przez Malibu (08-05-2021 o 01h58)
Czy ktoś wie, że grasz w takie gry jak Eldka?
Oryginalne.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (08-05-2021 o 01h52)
@Sad Malibu
Sounds like a sad drink, i hope youre not
Jakie książki, albo jacy pisarze ukształtowali Twój styl pisarski?
@Filia
Jakie stylizacje na Eldce najbardziej przykuwają Twoje oczy?
Pół na pół, z przechyleniem w stronę gór.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (08-05-2021 o 06h47)
Wolisz góry czy morze?
Zdecydowanie w godzinach wieczornych i nocnych.
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (08-05-2021 o 01h55)
W jakich godzinach najlepiej funkcjonujesz?
Hm, chyba jako szczątki ludzkiej świadomości, które trzymają się tego świata i przyjmują bardzo różnoraką formę.
Ostatnio zmieniony przez Thori (08-05-2021 o 02h19)