Ulubione piosenki od MCR? Miło widzieć fanów tego zespołu, bo pamiętam jak bardzo uwielbiałam ich w podstawówce
Nawet płyty zachowałam z nostalgii
/Genialny gust! Większość z tych piosenek też zawsze wymieniałam jako swoje faworyty ^^
/I ogromnie i wcale, ja z muzyką eksperymentowałam całe życie i do tej pory staram się poznawać wiele nowych artystów a jednocześnie wracać do swoich starych ulubieńców
Do tej pory bardzo skaczę między gatunkami i artystami, więc ciężko opisać tu coś sensownego.
Za dzieciaka bardzo uwielbiałam hip-hop oraz Lane Del Rey xD to było chyba jedyne czego słuchałam i towarzyszyło mi przez te wszystkie etapy. Potem odkryłam alternatywną muzykę i tak przeszłam przez całą podstawówkę - gotyk, alternative pop, emo i przeróżne podgatunki metalu. W technikum poznałam shoegaze i indie rock oraz badziej "melodyjny" metal i kompletnie się zakochałam. Do tej pory chętnie bym tego słuchała ale postanowiłam porzucić depresyjną muzykę więc większość z tych piosenek "przepadła"
No i z tego wszystkiego wróciłam do samego początku czyli klasycznego hip-hopu. Ale do tej pory sięgam po wszystko co tutaj wymieniłam, jedynie zwracam o wiele większą uwagę na tekst piosenek.
Ostatnio zmieniony przez C4RMEN (3h6 minut temu)

Ale i tak miło porozmawiać na takie tematy, nawet jeśli są przeszłością lub zastojem.