Jakich pytań nie lubisz dostawać?
// Nie, traktuję wszystko z dystansem i rzadko kto umie mnie rozłościć
Ostatnio zmieniony przez Elodie (10-05-2021 o 23h44)

Strony : 1 ... 196 197 198 199 200 ... 1527
Jakich pytań nie lubisz dostawać?
// Nie, traktuję wszystko z dystansem i rzadko kto umie mnie rozłościć
Ostatnio zmieniony przez Elodie (10-05-2021 o 23h44)
Łatwo Cię rozzłościć?
Każdy z nas chociaż minimalnie bierze pod uwagę wizerunek jakiejś osoby, nieważne jak bardzo się będzie zarzekał, że tak nie jest, chociaż ja akurat rzeczywiście bardziej zwracam uwagę na charakter, sposób bycia i traktowania mnie, jako osoby bardziej niż fakt, czy ktoś ma nieskazitelną twarz. Z moim obecnym chłopakiem miałam tak, że nie podobał mi się wizualnie jakoś szczególnie na samym początku, ale im bardziej Go poznawałam, tym atrakcyjniejszy robił się dla mnie do tego stopnia, że już nawet nie pamiętam tego, jak go widziałam wcześniej, bo teraz postrzegam go kompletnie inaczej.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (10-05-2021 o 23h47)
Czy wg ciebie wygląd jest istotny w doborze partnera czy zwracasz uwagę głównie/tylko na charakter?
Wszystko zależy od mojego kaprysu. Ten kto mnie zna, wie i widzi, że eksperymentuję na całego. Jeszcze 4h temu miałam minimalistyczną stylkę, teraz trochę więcej z siebie dałam. Co do mojego stajlu w realu to wolę minimalizm, nawet nie tworzę żadnych "stylizacji" zarzucam to co wygodne, to co lubię albo w czym dobrze się czuję. Próbuję kupować więcej kolorowych ciuchów, bo czarnych mam nadto, ale zauważyłam, że zaczęłam bardziej skłaniać się ku bieli, chociaż białych spodni chyba bym nie założyła.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (10-05-2021 o 23h46)
Wolisz tworzyć tutaj stylizacje minimalistyczne, czy takie składające się z wielu elementów? Odpowiada to Twojemu stylowi w realu?
Jestem bardzo multi i jestem z tego dumna XD Jeśli zachodzi taka potrzeba, to umiem wykonywać wiele zadań jednocześnie i ta umiejętność od zawsze mi się przydaje >D
Ostatnio zmieniony przez Lyianna (10-05-2021 o 23h47)
Umiesz robić kilka rzeczy na raz? Jesteś multizadaniowa?
/Kurczę, lubię i szpilki, i buty sportowe, lubię kapcie, crocsy... Co tu wybrać? Jednak najwygodniejszym butem jaki dotychczas miałam na nodze to Adidas Alphabounce, udało mi się je ostatnio dorwać w fajnej cenie i już chyba nie kupię innych butów sportowych...
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (10-05-2021 o 23h49)
Jakie buty najlepsze, najwygodniejsze na twoje stoopki?
Hmmm, latem 2020 w salonie, a potem u mojej kuzynki w domu, która jest fryzjerką, a to było bodajże... zimą? Nie pamiętam dokładnie.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (10-05-2021 o 23h49)
Kiedy ostatnio byłaś u fryzjera?
// Nic bym nie odpowiedziała tylko taką osobę olała i zablokowała
Ostatnio zmieniony przez Elodie (10-05-2021 o 23h53)
*real story time* Co odpowiedziałabyś osobie, która zapytałaby Cię czy Twoje nagie stoopki dotykały butów, które próbujesz sprzedać właśnie w internecie? XD
/Ach, zawsze za wolna ;_;
Nie i chociaż nazwa obiła mi się o uszy, to nie wiem nic więcej na temat tego serwisu.
Ostatnio zmieniony przez Lyianna (10-05-2021 o 23h52)
Posiadałaś kiedyś musically?
Nie.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (10-05-2021 o 23h54)
Nagrałaś kiedyś Tiktoka?
Lubię go, nawet nagrałam tak dla śmiechu parę. Często go przeglądam jak mi się nudzi- takie memy w formie filmików. Wiadomix, zdarzają się jakieś niefajne lub dziwne filmiki, ale przez taki czas w internecie to już raczej norma.
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (10-05-2021 o 23h54)
A Ty? Jakie masz zdanie jeżeli chodzi o tiktok?
Znacząco, przez to często robią głupie rzeczy, bo nie pomyślą... bo trzeba lajki zgarnąć. Mało jest takich normalnych dzieciaków czy osób, które potrafią "zdrowo" korzystać z takich portali. Wieczne porównywanie do innych, promowanie pewnych kanonów piękna i sprzedaże scamów...trzeba być mega uważnym, logicznie myślącym jak się w tym siedzi. No i nie zapominajmy *w kontekście dzieci* to, że jest pełno negliżu, dup i tego typu zdjęć/filmów jest już tak rozkręcone, na tyle normalne, że nie dziwi nikogo. Rodzice są od tego by mówić czy pilnować co ich dziecko robi w sieci, a nie potem mieć pretensje, że zbacza na złe tory. Towarzystwo i media nigdy nie wpłyną na ciebie tak, jak rodzice.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (10-05-2021 o 23h58)
Jak myślisz, jak media społecznościowe wpływają dzisiaj na młodych ludzi?
/Czytam Muratora i A&B
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (10-05-2021 o 23h55)
Czytasz jakieś magazyny?
// To pytanie ewidentnie trafiło do złej osoby xD Nie no, ja nie trafiam na trolli internetowych, bo w sumie nie mam jak, nie siedzę na mediach społecznościowych, na youtubie też komentarzy czytać nie czytam, także...
Ostatnio zmieniony przez Elodie (10-05-2021 o 23h57)
Spotkałaś się kiedykolwiek z hejtem pod swoim adresem?
Gdzieś tam wyżej pisałam, że głównie w czerni, ale przestawiam się na kolorki, biele też lubię.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (11-05-2021 o 00h01)
Ostatnio zmieniony przez Lacrima (11-05-2021 o 00h04)
Jak często zdarza Ci się robić domowe wypieki?
Nie przeszkadza mi to jakoś bardzo, bo przecież każdemu zdarzy się zrobić błąd. Ale jeśli ktoś nagminnie robi błędy i ich nie poprawia, to staram się już zwrócić na to uwagę bo jednak na dłuższą metę jest to problematyczne dla innych i przede wszystkim dla tej osoby
Ostatnio zmieniony przez Fajrant (11-05-2021 o 00h12)
Jesteś uczulona na błędy w pisowni/mowie? Poprawiasz innych, czy raczej przymykasz oko na ich bądź co bądź - ignorancję? (nie mówię o osobach chorych, np. dyslektykach).
/Od teściowej, że ładnie mi pachną włosy XD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (11-05-2021 o 00h07)
Jaki komplement ostatnio usłyszałaś?
Ano taki, że mam cycki jak Pamela Anderson co jest mocną bujdą XD
ale to było w gimnazjum, także wszystko jasne
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (11-05-2021 o 00h06)
Jaki najdziwniejszy komplement kiedykolwiek usłyszałaś?
// Cesarzowa forum, byłaby zarezerwowana tylko dla mnie, ergo nie można by jej było zdobyć za ilość postów
Ostatnio zmieniony przez Elodie (11-05-2021 o 00h11)
Jakbyś mogła nazwac jakąś rangę ( rangę za posty na forum ) to jakbyś ją nazwała i od ilu postów by się zaczynała?
Jazz, irytujące to
Ostatnio zmieniony przez Pol (11-05-2021 o 00h08)
Ostatnio zmieniony przez Lacrima (11-05-2021 o 00h11)
Ktoś cię kiedykolwiek porównał wizualnie do jakiegoś celebryty/sławnej osoby?
Kiedyś mówiono mi, że przypominam Angeline Jolie, co też wydaje mi się mega naciągane, ale urodziny mamy tego samego dnia hehe
W pracy wołali na mnie Nicole Kidman, ale to pewnie przez moje imię i wówczas byłam bardzo jasną blondynką
Raz słyszałam, że Cameron Diaz, a to też abstrakcja
Ja nie widzę w sobie podobieństwa do nikogo sławnego, przynajmniej nie znam, ale widziałam randomy na fejsie i innych stronach z skądś tam i były identyczne osoby podobne do mnie, z pewnymi różnicami
Geez jakie to było straszne XD
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (11-05-2021 o 00h13)
A Ty, znajdujesz w sobie podobieństwo do kogoś sławnego? I nie mówię tu o Pameli, o tym już wszyscy wiemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
/Hmmm, ulubione to chyba wszystkie projektowe, bo o to właśnie w tym zawodzie chodzi i lubię móc się wyżyć artystycznie. Do tej pory to najprzyjemniejsze było dla mnie projektowanie parku kieszonkowego w centrum miasta. A najmniej? Ciężko powiedzieć - chyba rysunek odręczny przez jeden semestr, gdy prowadziła go taka babka, która była takim wampirem energetycznym, że po półtorej godzinie zajęć szłam od razu spać, gdy tylko znalazłam się w domu.
I tak XD Chyba mam taką tendencję do zakańczania wypowiedzi emotkami. Oczywiście nie wszystkich, ale jeśli uważam, że tam pasuje jakaś emotka, to why not
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (11-05-2021 o 00h14)
Jaki był/jest Twój ulubiony przedmiot w szkole/na studiach? I dla kontrastu, jaki jest ten najmniej lubiany :3
PS. Czy Ty też nadużywasz emotek, tak jak ja? Nie umiem normalnie zakończyć posta bez jakiegoś uśmieszku, bo wydaje mi się, że brzmię jak cham >D
Podobał mi się trochę kiedy byłam młodsza. Teraz absolutnie nie.
Ostatnio zmieniony przez Lyianna (11-05-2021 o 00h23)