Zjadłabyś teraz ciasto?
//Nigdy bankrutem.
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (14-05-2021 o 13h42)

Strony : 1 ... 236 237 238 239 240 ... 1527
Zjadłabyś teraz ciasto?
//Nigdy bankrutem.
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (14-05-2021 o 13h42)
w monopoly byłaś bankrutem czy to inni bankrutowali na twoich expensive posesjach?
//ja to generalnie nawet kleju i nożyczek nie potrafię używać a moje zdolności manualne to poniżają same siebie X'D
Ostatnio zmieniony przez juzek (14-05-2021 o 13h36)
Jesteś dobra w robótkach ręcznych?
Chciałabym zobaczyć na żywo rafę koralową gdzieś, jakieś ciepłe kraje, gdzie będę mogła odpocząć i nacieszyć się estetyką dookoła, bo czuję się już przemęczona.
Podoba mi się wizualnie też Islandia, mają piękne góry.
Chciałabym też kiedyś zahaczyć o Japonię, bo zawsze chciałam zobaczyć na żywo, jak tam to wszystko wygląda, może też do Francji do miasta, w którym urodził się mój dziadek, usiąść i utopić się w refleksjach, może kiedyś do USA, ale nie wiem do jakiego konkretnie stanu, po prostu czysto zajawkowo, niż z jakiegoś konkretnego powodu, bo jestem zainteresowana.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (14-05-2021 o 13h42)
Jakie miejsca chciałabyś zwiedzić?
Jest to dość duża zmiana i trudno mi ją ocenić jednoznacznie jako dobrą czy złą.
Myślę, że globalizacja to wynik po prostu rozwoju. Bo kiedyś budowało się miasta byle jak, ale potem powstało prawo Magdeburskie i teraz każde miasto jest takie same !!oneone11!
Są wady i zalety, wszystko staje się bardzo podobne i zanika pewna unikatowość (ilu ludzi w dużych miastach w strojach narodowych?), sprzyja to wymieraniu mniejszości, sprzyja to rozprzestrzenianiu się chorób (epidemia koronawirusa była w Chinach w 2003/2004), ale z drugiej strony - czy wiedziałbym czym jest sushi, gdyby nie globalizacja?
Nie, prawdopodobnie nie wiedziałbym. Nie próbowałem, ale wierzę, że to byłaby strata.
Ostatnio zmieniony przez falafel (14-05-2021 o 13h49)
Co myślisz o globalizacji?
Wyczekuję premiery Dragon Age 4 od sześciu lat i powoli odchodzę od zmysłów.
Ostatnio zmieniony przez Thori (14-05-2021 o 13h54)
Wyczekujesz jakiejś premiery?
xDDD
Co ty mówisz?
Zaraz Ci powysyłam. ^^
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (14-05-2021 o 14h04)
Odkryłaś ostatnio jakieś nowe piosenki? Nie mam czego słuchać, ale ten Oki co wysłałaś wkręcił się tak, że non stop słucham i zaraziłam swojego chłopa >D
Na pewno wygodniej, niż mieszkać w baraku, który latem nagrzewa się do 40 stopni i nie jesteś w stanie nic z tym zrobić, ani miejsca sobie znaleźć, pomijając inne wspaniałe plusy, jakimi jest mieszkanie z uzależnionymi ludźmi od środków odurzających i nie mając możliwości zamknięcia pokoju na klucz.
Anyways, przeżyłam tu już tyle, że mieszkanie w hotelu jest dla mnie największym luksusem, jaki mógł mi się przytrafić, chociaż nie zmienia to faktu, że tęsknię bardzo za swoim domem.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (14-05-2021 o 13h52)
Czy wygodnie jest mieszkać w hotelu?
To nie był żaden wyszukany pomysł. Wybrałam losowy obrazek z mojego komputera, żeby nie było tam pusto (• ε •).
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (14-05-2021 o 14h10)
Skąd pomysł na akurat tatki obrazek i cytat na profilu?
Nie mam ulubionych i niewiele pamiętam.
Ostatnio zmieniony przez falafel (14-05-2021 o 14h09)
Ulubiona bajka z dzieciństwa?
//Myślę, że najczęściej to berek i chowany, ale oprócz tego dobrze wspominam jak z przyjaciółmi z osiedla bawiliśmy się w ,,wojnę'' na patyki :"D
Ostatnio zmieniony przez Kaattiiee (14-05-2021 o 14h16)
W co się najczęściej bawiłaś będąc dzieckiem?
Lubię, ale daawno tego nie robiłam.
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (14-05-2021 o 14h15)
Czy lubisz puszczać latawiec?
Trzy dni. Prawie udało mi się cztery, ale po prostu padłam nie wiedząc nawet kiedy .
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (14-05-2021 o 14h22)
Ile najdłużej wytrzymałaś bez snu?
Teraz żyję licencjatem, czyli coraz bardziej teraźniejszością, niż przyszłością ;;
A tak ogółem, to chyba coraz bardziej porzucam przeszłość za sobą i zaczynam patrzeć przed siebie. Choć to trochę przerażające XD
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-05-2021 o 14h46)
Żyjesz przeszłością, teraźniejszością, czy przyszłością?
Nie cierpię zaczynać rozmów i small talkow, nie umiem
Ostatnio zmieniony przez Foggy (14-05-2021 o 14h25)
Masz w zwyczaju pierwsza zaczynać rozmowę, czy oczekujesz że zrobi to druga osoba?
//Akurat te, które podałaś za przykład, lubię najbardziej ^^
Ostatnio zmieniony przez Kaattiiee (14-05-2021 o 14h27)
Jakie sosiwo najlepsze? Czosnkowy, tysiąca wysp etc.
poratujesz jakąś fajną skoczną nutką z prądem? bo hyuna ma już dosyć że męczę jej cause I'm god girl ;-;
//bo przyciąga mnie z biedronki wuzek
Ostatnio zmieniony przez juzek (14-05-2021 o 14h34)
Czemu jesteś juzek?
Bo do mnie pasuje, i guess, taka chęć rozpłynięcia się, bycia niewyraźnym, melancholijnym, trochę kojarzy mi się z przeladowaniem emocjonalnym, które prowadzi do takiej ograniczonej percepcji, do takiego stanu zawieszenia, do niejasnego stanu umysłu, nie wiem, nie potrafię tego lepiej wytłumaczyć
Ostatnio zmieniony przez Foggy (14-05-2021 o 14h37)
Czemu jesteś mglista?
bo jestem niesmaczny
Ostatnio zmieniony przez falafel (14-05-2021 o 14h35)
Czemu jesteś falafel?
Bo moja volla być stalowo kłamać
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (14-05-2021 o 14h37)
czemu jesteś kłamać być Stalowa Volla?
//Z tego co moja lisisyrenia pamięć mi przywraca to kiedyś wypełniałam ten test ale raz nie dostałam wyniku i właśnie nie pamiętam czy była druga próba bo coś pamiętam też że miałam chyba 4w5 co tak nie pasowało że o pierniku do wiatraka ale nie jestem pewna... Żyjemy w symulacji to jest pewne. ;-;
Ostatnio zmieniony przez juzek (14-05-2021 o 15h31)
Bawiłaś się w enneagram?
Każda osobowość ma swoje plusy, ale chociaż część ekstrawertyzmu na pewno ułatwiłaby mi życie w społeczeństwie, chociaż bardzo sobie cenię introwertyzm
Ostatnio zmieniony przez Foggy (14-05-2021 o 15h13)
Gdybyś miała wybierać to wolałabyś być ekstrawertykiem czy introwertykiem?
Nie przypominam sobie, ale gotowałem wodę w czajniku elektrycznym o który kłóciło się dwóch chłopaków tak potężnie, że skończyło się płaczem xd
Czajnik zepsuty emocjonalnie, o
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-05-2021 o 15h11)
Gotowałeś kiedyś wodę w uszkodzonym czajniku elektrycznym?
Tak, jeśli chodzi o burze, to mam z nimi nieprzyjemne doświadczenia .
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (14-05-2021 o 14h57)
Odczuwasz niepokój podczas burzy?
//fb, mess, snap, instagram, pinterest itd. A takich, których bym nie lubiła, to raczej nie mam
Ostatnio zmieniony przez Kaattiiee (14-05-2021 o 15h16)