Leciał kiedyś Jelon samolotem?
Raczej nie. Wystarczy mi nagrany dźwięk z Saturna który jest cholernie creepy i moja noga nawet gdyby mogła to tam nie postanie
Ostatnio zmieniony przez Eve (15-05-2021 o 19h44)

Strony : 1 ... 258 259 260 261 262 ... 1527
Leciał kiedyś Jelon samolotem?
Raczej nie. Wystarczy mi nagrany dźwięk z Saturna który jest cholernie creepy i moja noga nawet gdyby mogła to tam nie postanie
Ostatnio zmieniony przez Eve (15-05-2021 o 19h44)
Chciałabyś zamieszkać na Saturnie?
// Of course, kojarzę i grałam. Moimi ulubionymi były Papa's Pancakeria i Papa's Freezeria
Ostatnio zmieniony przez Elodie (15-05-2021 o 19h50)
Kojarzysz gry z serii Papa Louie? Grałaś?
Tak to dokładnie ten ziomo
Ostatnio zmieniony przez Eve (15-05-2021 o 19h51)
ten ziomo z sygny to typiarz z więźnia labiryntu czy ktoś inny? /czyli ze wzrokiem jeszcze nie tak źle uf
//to zależy od tego jak głęboko wejdzie piosenka i od poziomu energii, bo jak rozpiera to wiadomix, że najlepszym sposobem na wypuszczenie to tańcowanie do starych piosenek one direction
Ostatnio zmieniony przez chochoł (15-05-2021 o 19h54)
Czy chochoł często tańczy?
Niet
Ostatnio zmieniony przez Eve (15-05-2021 o 20h05)
widzę, że na profilu masz wymienionego percy'ego jackson'a, a czytałaś serię z magnusem?
//a co jeśli to główny bohater jest złoczyńcą :0
Nie no, różnie wydaje mi się, chociaż zauważyłam u siebie tendencję do lubienia jakichś postaci drugo albo trzecioplanowych, tak z czapy normalnie, wiadomo o nich najmniej, a i tak chcę się dowiedzieć o nich najwięcej xD
Ostatnio zmieniony przez chochoł (15-05-2021 o 20h18)
Zazwyczaj wolisz złoczyńców czy głównych bohaterów?
Powiem ci tak: Muszę się na ten temat rozpisać, bo to trudne pytanie, ale oczywiście poszukam odpowiedzi :3. Najczęściej noszę czarne koszulki i kolorowe legginsy. Na legginsach moje najbardziej ulubione kolorowe plamy to: zieleń, czerwony, żółty, biel, róż, zgniła zieleń. Sukienki noszę w kwiatowe wzory, a jeśli koronkowe albo wieczorowe, to są najczęściej czarne . Chociaż ostatnio powiem ci, że zrobiłam wyjątek i kupiłam sobie pomarańczową i neonowo zieloną koszulkę. Taka ze mnie alternatywka!
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (15-05-2021 o 20h35)
Jakie kolory dominują w twojej szafie?
Mało seriali oglądam, ale intro do Dark i do Bojack Horseman bardzo mi się podobały. Skipnąłem kilka razy na pewno, ale mniej niż zwykle
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-05-2021 o 20h22)
Czy jest intro do jakiegoś serialu, które nigdy nie skipujesz? /oj tak tak +1 byczq intro do bojacka to złoto
//a nie wiem, portal może, nie wpada mi nic do makówki teraz
Ostatnio zmieniony przez chochoł (15-05-2021 o 20h47)
Czy jest jakaś gra lub skończona seria gier, której byś chciała zobaczyć kolejną część?
Lubię bohaterów, którzy nie są ani dobrzy, ani źli mają swoje słabości, refleksję, nie zawsze postępują słusznie i gdy na przestrzeni dzieła można obserwować jakieś zmiany zachodzące w ich zachowaniach, psychice, ale żeby to było spójne i zrobione dobrze (sama nie wiem jak to określić xd chodzi o to by ten bohater miał powody by się zmieniać i by to nie było nagle z dnia na dzień) chociaż czasem wpadają też w mój gust bohaterowie którzy są bardzo konsekwentni w swoich działaniach i nie zmieniają mimo jakiś niesprzyjających okoliczności, lubię też gdy są wiarygodni, barwni, silni, zrównoważeni i gdy mogę się z nimi jakoś częściowo utożsamić.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (15-05-2021 o 20h39)
Jacy główni bohaterowie są w twoim guście?
Nie, nie piję. Kiedyś spróbowałem łyka orzechówki(?) z mlekiem i to był jedyny raz kiedy alkohol rzeczywiście mi smakował. Ale tak dla zasady to nie piję
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-05-2021 o 21h25)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (15-05-2021 o 20h30)
Jak Ci minął dzień, Meth?
Mniej więcej z dziesięć/jedenaście godzin.
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (15-05-2021 o 20h41)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (15-05-2021 o 20h42)
Lubisz ten kolor, który twoja strażniczka ma obecnie na włosach?
Moim ulubionym ciastem jest brownie UvU.
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (15-05-2021 o 20h58)
Masz swoje ulubione ciasto?
Wszystkie z Wikingów i z większości gier w które grałam.
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (15-05-2021 o 20h58)
Lubisz jakieś soundtracki? Masz jakieś fav do których czesto wracasz?
/Na pewno nie mam jednej ulubionej, sporo jest książek które lubię ale te do których potrafię wracać po kilka razy głównie przez sentyment to Harry Potter i Opowieści z Narnii.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (15-05-2021 o 22h58)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (15-05-2021 o 21h14)
Chciałabyś na jedną noc stać się wilkołakiem?
Lubię horrory. Czasem fajnie jest się pobać samemu, a czasem ze znajomymi przy popcornie 0v0.
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (15-05-2021 o 21h03)
Lubisz horrory?
Nigdy nie miałam okazji.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (15-05-2021 o 21h14)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (15-05-2021 o 21h10)
Myślisz, że Gardzia w trakcie jedzenia gubi pożywienie przy tej karnacji?
Zdecydowanie łatwiej. Gdy zaczynałam grać w Eldaryę nie miałam jakiejś konkretnej kolorystyki, ani pomysłu na postać, więc brałam losowe rzeczy, aby po prostu odbębnić event. Teraz kupiłam sobie recolory pasujące do mojej postaci. Pomimo iż ograniczyłam się do minimum jestem zadowolona przy tworzeniu stylek .
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (15-05-2021 o 21h14)
Jesteś introwertykiem, ekstrawertykiem, czy ambiwertykiem?
Nie, zdecydowanie nie mam. xD
Ostatnio zmieniony przez Seitylli (15-05-2021 o 21h18)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (15-05-2021 o 21h27)