Bez jakiej czynności/rzeczy nie jesteś w stanie rozpocząć dnia? (Np.poranna kawusia)
@down czekaj jakie animacje
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (21-05-2021 o 02h31)
Strony : 1 ... 328 329 330 331 332 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (21-05-2021 o 02h31)
A Ty jakie animacje lubisz?
TO bym zostawiła, ma dużo swoich problemów, ale mimo wszystko dobrze się bawiłam, grając.
Natomiast NE xD
Przede wszystkim wywalam Mateuszka i daję na WS na jego miejsce Koori, lub ewentualnie robię Mateuszka nowym villainem.
Powitanie ze wszystkimi postaciami byłoby długie, rzewne i z bardzo emocjonalnymi ilustracjami.
Miiko zostaje, Huang Hua out.
Ludzie faktycznie traktują Gardę jak bohaterkę, a nie tylko wtedy, kiedy jest jakieś "zebranie" xD
Leiftan nadal ma jaja.
Garda umie walczyć i klepie siorkę Nevry jak chce. BŁAGAM
Ez może faktycznie gdzieś zniknąć, ale wraca po jakimś czasie.
Garda rozpacza, jej były jest martwy/zniknął/ma ją gdzieś.
Miałabym jeszcze trochę do powiedzenia, ale chyba już dam sobie spokój
Ostatnio zmieniony przez Taara (21-05-2021 o 02h35)
Ty pytałaś o jedną rzecz do zmiany w fabule Eldki by ją uratować, ja daję Ci tę samą opcję ale bez limitu - co byś zmieniła/dodała by miało to ręce i nogi?
Edit: Napisanie wielowymiarowych postaci by były ciekawe i dały się lubić. W przypadku Eldy w zasadzie takich nie ma w moim odczuciu.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (21-05-2021 o 02h30)
Co wydaje ci się najtrudniejszą częścią pisania historii do gier w stylu Eldy?
Jeśli chodzi o fanfik o użyszkodnikach z forum, to jak ktoś mnie zmusi na wyzwaniach, to napiszę. Albo jak zacznie mi się chcieć robić rzeczy, czyli za jakieś tysiąc lat XD
/A nie, takiego fanfika to nie umiem, za mało realistyczne, sorry
Ostatnio zmieniony przez Noku (21-05-2021 o 02h34)
Napiszesz fanfik dla społeczności eldaryi????
O tym jakie wspaniałe i wielowymiare są postacie z Eladryi, a fabuła ma ręce i nogi, nie jest płytka i sztampowa.
Ostatnio zmieniony przez falafel (21-05-2021 o 02h32)
O czym miałby być ten fanfik?
//xD
Edit: Myślę że łatwiej byłoby mi wymienić co lubię bo jest tego znacznie mniej. Powiedzmy że nie lubię większości siebie.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (21-05-2021 o 02h33)
Czego najbardziej w sobie nie lubisz?
Edit: @down Największą radość w pisaniu opowiadań lub tworzeniu ich w głowie jest to, że w końcu mogę od początku do końca zrobić coś tak jak ja tego chcę. Mogę poprowadzić historię w dowolny sposób, najbardziej dla mnie atrakcyjny i satysfakcjonujący.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (21-05-2021 o 02h34)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (21-05-2021 o 02h38)
A ty, masz jakieś napisane fanfiki???
Leiftan to toksyczny stalker? Nie wiem, nie gram, nie pamiętam o co chodziło w tej grze ;;
Ostatnio zmieniony przez falafel (21-05-2021 o 02h37)
Jaką postać (poza Mateuszkiem) całkowicie wyrzuciłabyś z Edlki?
Kochałam Nataniela, i odrobinkę mniej Kentina.
Mówimy tylko o liceum, oczywiście x"DD
Ostatnio zmieniony przez Taara (21-05-2021 o 02h37)
Grasz w Słodki Flirt? Jeśli tak, to którego WSa lubisz najbardziej?
Edit: @down Głównie chodziło o stroje, ale też uważam, że najbardziej bym się chyba z tą strażą utożsamiała. Z tego co zrozumiałam, to straż cienia jest jak tacy tajni agenci, czy coś w tym rodzaju xD
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (21-05-2021 o 02h38)
Przynależność do straży cienia jest dla Ciebie czymś neutralnym czy chciałaś dołączyć właśnie do niej z jakiegoś powodu? (estetyka/stroje straży)
Edit: Sleepy™️
Tired, gay, hungry to całe moje życie.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (21-05-2021 o 02h40)
którym jesteś?
Ostatnio zmieniony przez Noku (21-05-2021 o 02h39)
Czy to czas na to, by zacząć oglądać straszne filmy?
Nie wiem, wszystko byleby nie ziemniaki.
Ostatnio zmieniony przez falafel (21-05-2021 o 02h40)
Ulubiony owoc i warzywo?
Edit: @down Posiadam Xiaomi Redmi note 8 pro i bardzo polecam. Robi zdjęcia w bardzo dobrej jakości, tak samo filmy. Szybko działa, nie zacina się, bardzo szybko się ładuje. Mam go już rok i widzę w nim same zalety, bo póki co nie dopatrzyłam się żadnych minusów.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (21-05-2021 o 02h41)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (21-05-2021 o 02h43)
Co jest głównym powodem tego że grasz w Eldkę? Forum, ludzie, fabuła gry, postacie?
Edit: Myślę że tak, czy to wydając złote monety czy nie ale w końcu skompletuję.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (21-05-2021 o 02h42)
Czy myślisz, że dasz radę zebrać wszystko z eventu?
Nie uczę się, zdalne nauczanie co to
Generalnie źle reaguję na krytykę, ale całe liceum miałam średnią powyżej 5 bez starania się więc raczej nie doświadczałam jej
Ostatnio zmieniony przez Taara (21-05-2021 o 02h43)
Lepiej się uczysz, gdy słyszysz więcej krytyki, czy więcej pochwał?
Swego czasu rysowałem komiks i chyba nadal gdzieś wisi w internecie. Jego pierwsze pięć stron, znaczy się. Nie no, komiksik to na pewno jakiś kiedyś machnę, nie da się mnie zatrzymać
Ostatnio zmieniony przez Noku (21-05-2021 o 02h44)
A może narysujesz komiks?
Chciałbym wyprowadzić się do Hiszpanii i przepracować tam rok lub dwa, miasto jest mi obojętne, generalnie zrobiłbym tam sobie objazdówkę, po miejscówkach które chciałbym odwiedzić, m.in. Sevillę, Cordobę, Zaragozę, a od kilku lat usilnie próbuję wynieść się na studia do Chin - kontynentalnych, Hongkongu i ostatnio bardzo chciałbym jednak na Tajwan. W Chinach celowałbym w Shanghai, na Tajwanie - Taipei i mam nadzieję, że uda mi się to zrobić.
Ostatnio zmieniony przez falafel (21-05-2021 o 02h46)
Czy jest jakiś kraj/miasto, które chciałabyś zwiedzić? Jeśli tak, to dlaczego? A może już takowe zwiedziłaś?
Edit: @down Nie wiem w sumie, czy ironiczna, ale na pewno przedstawia moje fanatyczne zainteresowanie osobą Lanca xD A patrząc na tą "ukrytą" emotkę lennego na końcu, to można domyślać się tylko jednego xD
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (21-05-2021 o 02h46)
Czy Twoja sygna jest ironiczna?
Ćmy są prześliczne, a wiele osób się nimi brzydzi :(
Ostatnio zmieniony przez Taara (21-05-2021 o 02h45)
Które owady są Twoim zdaniem mocno niedoceniane z jakiegokolwiek powodu?
Edit: Nie bawię się w dyskusje, nie mam siły xD Dawniej może i stawiałabym na wygrywanie ale aktualnie nie jest to żadnym priorytetem w moim życiu.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (21-05-2021 o 02h49)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (21-05-2021 o 02h49)
Kiss, marry, kill i masz do wyboru: Lance, Nevra, Ezarel. Jak odpowiesz?
Edit: @down Miiko - kill, Huang Hua - marry, Huang Chu - kiss.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (21-05-2021 o 02h53)