A Ty korzystasz z Discorda?
Edit: Tik Tok bo nowy telefon na siłę mi go wcisnął i musiałam go odinstalowywać po tym. Nie lubię wciskania rzeczy na siłę.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (21-05-2021 o 03h13)
Strony : 1 ... 330 331 332 333 334 ... 1527
A Ty korzystasz z Discorda?
Edit: Tik Tok bo nowy telefon na siłę mi go wcisnął i musiałam go odinstalowywać po tym. Nie lubię wciskania rzeczy na siłę.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (21-05-2021 o 03h13)
Jaka aplikacja na telefon najbardziej cię irytuje?
Tak bardzo, że pójdę w twoje ślady i będę nawiedzać cię w snach :v
Ostatnio zmieniony przez Noku (21-05-2021 o 03h15)
Jak bardzo będziesz tęsknić, jak pójdę spać? (。•̀ᴗ-)✧
Kończę herbatkę, ranga wbita, mam trochę gorączkę po szczepionce, chyba czas najwyższy xD
Ostatnio zmieniony przez Taara (21-05-2021 o 03h14)
dlaczego idziesz spać??????
tak, to specjalnie, lubię pisać swoje nicki z małej litery, bo w głębi serca czuję, że nie zasługuje na szacunek wielkich liter.
Ostatnio zmieniony przez falafel (21-05-2021 o 03h15)
Czy to że Twój nick jest z małej litery a nie dużej to zamierzony zabieg?
// >:U
Edit: Bo ja nie śpię w nocy tylko w dzień
Ostatnio zmieniony przez Shemei (21-05-2021 o 03h17)
Czemu teraz nie śpisz, tylko piszesz na forum?
Edit: @down Wszyscy są mile widziani o ile przestrzegają regulaminu (albo chociaż się starają xD). Mamy np taką zasadę, że wszystkie przekleństwa dajemy w discordowy spoiler.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (21-05-2021 o 03h17)
Myślisz że byłbym mile widziany na Twoim discu, w takim razie? <3
Głowę Huang Hua <3
Ostatnio zmieniony przez Taara (21-05-2021 o 03h19)
Jaki przygotowałaś prezent na urodziny Miiko?
Oglądałam tylko ostatni sezon i to nie pełny, bo mój chłop chciał. Nie mogę się więc wypowiedzieć o tym serialu.
Ostatnio zmieniony przez Faren (21-05-2021 o 03h21)
Oglądałaś "Grę o tron"? Jeśli tak, to jaka postać jest twoją ulubioną i dlaczego?
Edit: @down Avengersi, ale to pewnie dlatego, że ja po prostu nie lubię filmów o superbohaterach. Chłopak (już były XD) przekonał mnie do obejrzenia wszystkich części i ah, chwała temu kto obsadził w roli Kapitana Ameryka Chrisa Evansa <3 Ale nawet pomimo Chrisa Evansa te filmy mi nie podeszły i nigdy nie zamierzam do nich wracać.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (21-05-2021 o 03h23)
Jaki film/serial który obejrzałaś nie za bardzo Ci się podobał a przez większość ludzi był oklaskiwany jako coś świetnego?
Edit: Ja nie wiem od czego miałabym zacząć tak naprawdę X_X
Ostatnio zmieniony przez Shemei (21-05-2021 o 03h22)
Chcesz ponarzekać na Blood of Zeus?
Na filmwebie powiedzą ci, że dlatego, że nie jest zgodne z mitologią grecką, ale imo to jedyna zaleta tej animacji, ile można oglądać ekranizacje i adaptacje kolejnych, tych samych mitów.
Ostatnio zmieniony przez falafel (21-05-2021 o 03h23)
Dlaczego nie warto oglądać blood of zeus?
Z seriali to sex education i ty. A z filmów to na przykład piłę, albo Mechaniczną Pomarańczę
Ostatnio zmieniony przez Noku (21-05-2021 o 03h27)
A co warto obejrzeć i mógłbyś polecić?
Edit: Moje iconic fiolet+zieleń które zresztą planuję odświeżyć w najbliższym czasie
Ostatnio zmieniony przez Shemei (21-05-2021 o 03h25)
Kolor ścian w pomieszczeniu w którym się teraz znajdujesz?
Edit: @down Tak, bardzo często słucham na YouTube takiego kanału z zagadkami kryminalnymi jak Karolina Anna (bardzo polecam). Szczególnie jak rysuję, to lubię sobie włączyć jej filmy.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (21-05-2021 o 03h26)
Czy zdarza ci się słuchać zagadek kryminalnych?
Nie, nie kojarzę nic takiego z ostatnich czasów.
Ostatnio zmieniony przez falafel (21-05-2021 o 03h31)
Zawiodłeś się ostatnio na jakimś twórcy?
Edit: Nie i nie. Wystarczą mi fragmenty które napawają mnie obrzydzeniem po dzień dzisiejszy przez kompletny brak wiedzy autorki o podstawowych kwestiach które porusza we wszystkich swoich tomach i przeinacza je na swój sposób tworząc paskudztwo pełne fałszu które nie powinno zostać przez kogokolwiek wydane.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (21-05-2021 o 03h29)
Oglądałaś/czytałaś "50 twarzy Greya"? Co sądzisz o tym filmie/książce?
Edit: @down Kiedyś w podstawówce czytałam te z Kaczorem Donaldem. Do tej pory mam chyba jeszcze trzy. Ostatnio jak byłam chora, to chciałam sobie jeden odświeżyć i przeczytać po latach, ale szybko zajęłam się czymś innym. Bardzo chcę je znowu poczytać, ale jakoś nie mam chęci, bo wolę robić inne rzeczy. Mam mimo wszystko nadzieję, że nadejdzie taki dzień, że usiądę i przeczytam od deski do deski.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (21-05-2021 o 03h30)
Czytasz komiksy?
Nah, ostatnio przeszła mi faza na japońskie rzeczy. Ale jak wyjdzie kolejny sezon beastars to obejrzę
Ostatnio zmieniony przez Noku (21-05-2021 o 03h31)
A Ty oglądasz jakieś anime?
Edit: Matowe są ładne ale ładnym ludziom we wszystkim ładnie więc nie mam szczególnego zdania na ten temat.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (21-05-2021 o 03h32)
Jak pomadka, to matowa, czy błyszcząca?
Edit: @down Bardzo lubię makijaż. Uwielbiam kolorowe cienie do powiek, głównie matowe. Oglądam dużo kanałów na YT o tematyce makijażowej i staram się być na bieżąco z nowościami. Jednak pomimo tego, że się tym interesuję i bardzo lubię chodzić pomalowana, to zdarza mi się chodzić kilka dni w tygodniu na tzw "żula" xD Czyli całkowicie bez makijażu. Nie czuję się wtedy źle, jednak wiadomo, jak jest jakieś ważniejsze wyjście, to mimo wszystko wolę być pomalowana. Też nigdy nie dałabym się komuś innemu pomalować. Zawsze muszę to robić sama.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (21-05-2021 o 03h36)
Czy lubisz makijaż?
Tak, na bardzo długo. Nie oznacza to, że nie wybaczam, ale chyba to, że nie ufam.
Ostatnio zmieniony przez falafel (21-05-2021 o 03h41)
Na długo zapamiętujesz dawne urazy?
Edit: Dawno temu na studiach grałam, w sumie nie wiem nawet jak to się stało że zaczęłam ani jak to się stało że tym rzuciłam, ale pamiętam ładne stroje.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (21-05-2021 o 03h38)
Grasz może w taką grę na telefon jak LoveNikki?
Edit: @down Nie i nie lubię roślin.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (21-05-2021 o 13h30)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (21-05-2021 o 08h32)
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (24-05-2021 o 12h52)