+ ile ta zbrojka? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
rly? co to za pytanie...
Ostatnio zmieniony przez Mystification (27-05-2021 o 12h06)
Strony : 1 ... 435 436 437 438 439 ... 1527
+ ile ta zbrojka? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
rly? co to za pytanie...
Ostatnio zmieniony przez Mystification (27-05-2021 o 12h06)
Kochasz mamę?
// Zależy o co, jeśli chodzi o pieniądze, to nigdy tego nie robię
Ostatnio zmieniony przez Elodie (27-05-2021 o 12h06)
Umiesz się targować?
Włączyć odpowiedni kanał telewizyjny. Albo napić się kawy
Ostatnio zmieniony przez Noku (27-05-2021 o 12h06)
Jak podnieść sobie ciśnienie?
//pędzę robić kawkę w takim razie
We wtorek miałam ciężki dzień i do tej pory nie naładowałam baterii. Trochę mnie to zaczyna irytować, bo prace pisemne na zaliczenia czekają a ja nie mam siły.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (27-05-2021 o 12h10)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (27-05-2021 o 12h10)
W jaki sposób dbasz o swoje zdrowie?
Woda, którą kupuję ma inny kolor w zależności czy jest gazowana czy nie, więc jak ochotę na konkretną to patrzę po kolorze
Ostatnio zmieniony przez Noku (27-05-2021 o 12h10)
Czy zwracasz uwagę na kolor butelki od wody?
// Moje życie
Ostatnio zmieniony przez Elodie (27-05-2021 o 12h15)
Co jest dla ciebie zagadkowe?
Oglądam/czytam głupoty w internecie.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (27-05-2021 o 12h14)
Co robisz, żeby poczuć się lepiej?
Można tak powiedzieć. Wierzę w to z całego serca, ale nie siedzę nocami z tablicą ouija i nie wywołuje duchów. Mam za duży respekt do tego tematu. To co przeżyłam mi wystarczy, nie potrzebuję attachmentu.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (27-05-2021 o 12h22)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (27-05-2021 o 12h34)
Co cię nie interesuje?
Nie. Raz tylko w te święta Bożego Narodzenia wysyłaliśmy sobie ze znajomymi kartki z życzeniami. To było bardzo miłe, ale poza tym, to niczego nie wysyłam
Ostatnio zmieniony przez Noku (27-05-2021 o 12h25)
Zdarza ci się często przesyłać coś pocztą do znajomych/rodziny? Jakieś listy, paczki? Jak często to robisz?
Bardzo byłam zajarana na Azję i jej kulturę - trwało to od jakiegoś 10 roku życia do 14, tak maksymalnie. Długo to sobie dość potrwało, ale przeminęło wręcz całkowicie. Wtedy uczyłam się języka, słuchałam muzyki japońskiej, chciałam iść na japonistykę w przyszłości i ostatecznie zamieszkać w Japonii, a teraz to co najwyżej chciałabym pojechać sobie po prostu pozwiedzać.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (27-05-2021 o 12h27)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (27-05-2021 o 12h28)
Co ze sportów najbardziej cię interesuje?
Nie wiem.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (27-05-2021 o 12h26)
Czy wiesz jaki kolor ma twoja aura?
Zdecydowanie bez
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (27-05-2021 o 12h29)
Sernik z rodzynkami czy bez?
// I guess, tak jak każdemu?
Ostatnio zmieniony przez Elodie (27-05-2021 o 12h55)
Zdarzyło ci się płakać ze szczęścia?
Mój sen XD I firanki, moja ma już bardzo duże dziury
Ostatnio zmieniony przez Noku (27-05-2021 o 12h33)
Co najbardziej niszczą twoje kotki kiedy rozrabiają?
Jedyne czego mogłabym uczyć to jazda konna. Do niczego innego się nie nadaję jeśli chodzi o przekazywanie wiedzy i podejście. Tu mogę być sobą i nie muszę być przesadnie miła, bo to zbyt niebezpieczny sport. Nie widzę siebie w roli nauczyciela w szkole...
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (27-05-2021 o 12h36)
Myślisz, że mogłabyś być nauczycielem w szkole? Dlaczego tak, dlaczego nie? Jakiego przedmioty mogłabyś uczyć?
Nauczyciele, lekarze - to zdecydowanie. Uważam też, że niektórzy ludzie podchodzą lekceważąco do osób sprzątających, co jest okropne - ktoś to musi robić, a taka praca w żaden sposób nie hańbi.
@Myszt, jakby nie było cenzurki, to bym słusznie dostała ostrzeżenie albo banicję z tego forum.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (27-05-2021 o 12h37)
Osoby pracujące w jakich zawodach są niedoceniane?
Ostatnio niczego ciekawego nie czytałem, tylko losowe fragmenty techniki montażu filmowego
Ostatnio zmieniony przez Noku (27-05-2021 o 12h39)
Rhianwenkę co to za cenzura? proszę bez cenzury
Noku jaka ciekawą książkę ostatnio przeczytałaś?
Praca w NASA XD nie ma do niej niczego XD
Ostatnio zmieniony przez Mystification (27-05-2021 o 12h37)
Kim chciałabyś albo mogłabyś być, ale nie masz do tego wiedzy/umiejętności, jednak sam zawód ci się podoba?
Myślę, że chyba tylko wtedy jak już się odejdzie z tego świata.
Hmm może piosenkarka? xd albo lekarz jakiejś konkretnej specjalizacji np. stomatolog.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (27-05-2021 o 12h49)
Czy można "nic nie czuć"?
A co, proponujesz jakieś rozwinięcie relacji? haha
Co do pytania, byłby to domek za miastem, w jakiejś spokojnej okolicy. Najlepiej na skraju lasu, z rzeczką tak, żeby przejeżdżało się przez mały mostek do domku. Byłby mały, w środku raczej w pomieszałabym styl prowansalski ze skandynawskim.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (27-05-2021 o 12h50)
Lira: Kurczaki, bardzo ciekawe pytanie, więc pozwolę sobie je powtórzyć. A ty? Jest taki zawód? Myślałaś kiedyś, by na poważnie się w tym kierunku dokształcić?
Wendyy: Chyba ja dzisiaj też na ciebie co chwila wpadam. Kurczę, zastanawiam się, czy tutaj ja nie zaczynam podświadomie czegoś czuć w twoim kierunku normalnie. XD Tak czy siak, pytanie. Jakbyś mogła sobie ogarnąć wymarzony dom, mieszkanko - co to by było? Domek za miastem, apartament w stolicy, czy jak? W jakim stylu byś je urządziła?
Niestety nic podobnego nie znam, interesowałam się jedynie nimi, a nie pokrewnymi. Ale myślę, że z czystym sumieniem i tak mogę polecić My Chemical Romance i Nothing But Thieves. Muzycznie odbiegają znacznie od Ic3peaków, ale naprawdę kawał dobrej muzyki tworzą.
//Jeju, cieszę się <3
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (27-05-2021 o 12h54)
Znasz podobne zespoły do ic3peak? Polecisz coś muzycznego?
/Pierwsza piosenka, której przesłuchałem już mi się podoba, dziękuwa <3
Disco polo. Poza tym jestem w stanie polubić piosenki większości gatunków.
Ostatnio zmieniony przez Noku (27-05-2021 o 12h52)