A ty co sądzisz o tej postaci?
Mysti bardzo proszę o nie odpalanie mnie, bo to grozi solidną rozprawką xD
to tak na wszelki wypadek
To raczej nie jest tajemnicą, że moją ulubioną postacią jest Levi i w sumie mogłabym na tym zakończyć haha ale nie chcę xD Lubie obie te postacie, chociaż Erwin w kilku momentach mnie przerażał? niepokoił? nie wiem jak to określić. Obaj mają skomplikowaną osobowość. Erwin był urodzonym przywódcą, miał bardzo analityczny umysł i widział wszystko szerzej. Jego umiejętność dostosowania się do sytuacji, opracowywanie dalekosiężnych planów i branie pod uwagę wszystkich możliwości no kurde, niech ktoś mi powie, że on się do tego nie nadawał. xD To postać bardzo mocno i silnie ukierunkowana na swój cel. Ogólnie uważam, że Erwin i Levi to team idealny pod względem skuteczności. Levi nie lubił podejmować ważnych decyzji kiedy nie musiał, a Erwin jakiegoś większego problemu z tym nie miał. Erwin jest jedną z niewielu osób, które Levi szanuje i wykonuje jego rozkazy bez mrugnięcia okiem. Widać, że szanują się nawzajem. W ogóle to jaka jest historia ich relacji to jest dla mnie coś niesamowitego. Jakby... jestem w stanie wybrać Leviego chyba tylko dlatego, że jego historia, podejście do ludzi, życia i świata dużo bardziej mi się podobają xD
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (01-06-2021 o 14h58)