Jakie nurty w sztuce ci się nie podobają?
Tym kim jestem teraz w trakcie wakacji, instruktorem jazdy konnej.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (01-06-2021 o 19h55)

Strony : 1 ... 485 486 487 488 489 ... 1527
Jakie nurty w sztuce ci się nie podobają?
Tym kim jestem teraz w trakcie wakacji, instruktorem jazdy konnej.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (01-06-2021 o 19h55)
Kim chciałaś zostać, gdy byłaś dzieckiem?
Średnio pół godziny, jak myję włosy to zdarzy się trochę dłużej, bo przeważnie czekam parę minut z odżywką.
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (01-06-2021 o 19h57)
Jak długo zajmuje ci poranna toaleta?
Ojej, mnóstwo, mnóstwo rzeczy. Spróbowałabym niemalże wszystkiego, czego by się tylko dało. xd bardzo lubię odkrywać jakieś nowe smaki. Ale z takich rzeczy, które jako pierwsze przyszły mi do głowy to chociażby kalmary, ośmiorniczki... ogólnie różne owoce morza. Do tej pory próbowałam jedynie krewetek (no i różnych ryb), więc chętnie zaszalałabym w tej kwestii.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (01-06-2021 o 19h58)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (01-06-2021 o 20h02)
Jesz dużo słodyczy? Jakie lubisz najbardziej?
Tradycyjną jarzynową, ale to bardziej od święta. A jak mam ochotę ochotę to robię taką zwykłą z sałatą, ogórkiem, pomidorem, papryką i ewentualnie tofu lub kurczakiem, plus jakieś przyprawy. Nazywam je warzywnym śmietnikiem, bo zbieram resztki warzyw, które zostały mi z innych posiłków.
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (01-06-2021 o 20h04)
Jaki rodzaj sałatki najbardziej lubisz?
Nie, bo jak już kino mnie jakimś cudem ujrzy to tylko na filmach, które mnie interesują.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (01-06-2021 o 20h06)
Zdarzyło Ci się kiedyś wyjść z kina przed końcem seansu?
// Powiedziałabym, że raczej nie
Ostatnio zmieniony przez Aida (01-06-2021 o 20h09)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (01-06-2021 o 20h08)
Mógłbyś być psychologiem, albo psychoanalitykiem?
Na pewno nie wsparcie emocjonalne. Raczej znajdę sposób rozwiązania problemu, który jest powodem smutku a później zostawię osobę samą sobie. Chyba, że sytuacja będzie bardzo poważna to wtedy będę siedzieć z taką osobą i milczeć, ewentualnie, jeśli nie mogę być obok to będę wysyłać jakieś glupie filmiki w nadziei, że to pomoże. Nie jestem dobra w takich rzeczach. Ja nawet nie wiem jak samej sobie pomóc kiedy mi smutno, często nawet nie wiem, że mi smutno xD
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (01-06-2021 o 20h24)
Jaki rodzaj pomocy oferujesz gdy komuś jest smutno?
Zamykam się w sobie, mam bardziej piskliwy głos, próbuję albo wyjaśnić sytuację albo uciec
Ostatnio zmieniony przez Noku (01-06-2021 o 20h30)
Jak reagujesz, gdy ktoś na ciebie krzyczy?
Nie, raczej nie mam niczego takiego.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (01-06-2021 o 20h32)
Masz jakiś cytat, który zapadł Ci w pamięć i wykorzystujesz go często w rozmowach?
Nie znam zbyt wielu starych polskich filmów. Lubię "Krótki Film o Miłość", "Krótki film o zabijaniu", "Dzień Świra", "Ostatni dzwonek", "Ziemię obiecaną", choć nie wiem czy one są wystarczająco stare, Myślę, że przede wszystkim lubię dość ponury klimat panujący w tych filmach oraz ich tematykę. Nie lubię za to starych polskich komedii, po prostu nie trafiają do mnie.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (01-06-2021 o 20h45)
Lubisz stare polskie filmy? Dlaczego?
Nie mam, nie umiem wybierać ulubionych, ale Kieślowski jest bardzo spoko i Tarantino
Ostatnio zmieniony przez Noku (01-06-2021 o 20h39)
Masz ulubionego reżysera?
// Nie wiem który raz już dostaję to pytanie XD Nie lubię Piratów z Karaibów. Może jeszcze pierwszą część jako tako
Ostatnio zmieniony przez Aida (01-06-2021 o 20h41)
Lubisz Piratów z Karaibów? Która część jest twoją ulubioną?
Ojoj... nie wiem, ale powiem, że amisama Hajimemashita, bo biorąc pod uwagę moje upodobania itp. To raczej dziwne, że obejrzałam taki romans i go przetrwałam haha
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (01-06-2021 o 20h48)
Jakie było najdziwniejsze anime jakie widziałaś?
Nie przepadam za nimi. Boję się kleszczy, os, pszczół i takich robaków, które mogą zaboleć, ale jakieś muchy są mi raczej obojętne lub trochę mnie irytują. No i boję się takich wielkich latających bydlaków co czasem są bad jeziorami albo w stajniach. Jak takie coś się żuci na twarz to już tylko modlitwa zostaje
Ostatnio zmieniony przez Noku (01-06-2021 o 20h52)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (01-06-2021 o 20h47)
Wolisz dostawać czy dawać prezenty?
// Wszystko mam urządzone w bieli, ciemnym brązie i butelkowej zieleni więc nie wyobrażam sobie żadnych jaskrawych ani pastelowych kolorów.
Ostatnio zmieniony przez Aida (01-06-2021 o 20h51)
Jakiego koloru nie potrafisz sobie wyobrazić w swoim pokoju?
Najlepiej żadne. Totalnie tego nie czuję i mnie nie pociąga taki wątek. Ba, potrafię porzucić serial kiedy widzę, że zaczyna dominować wątek romantyczny.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (01-06-2021 o 20h56)
Jakie wątki romantyczne lubisz?
Z chemią. Nienawidziłem tego przedmiotu. Najpierw mieliśmy wykuwać jakieś literki na pamięć, nasza nauczycielka nic nie umiała wytłumaczyć, potem nam się zmieniła i większość lekcji mieliśmy przepisywać notatki z podręcznika :'D
A potem okazało się, że dostaliśmy kolejną nauczycielkę, która wymagała od nas rzeczy, których nikt nigdy nam nie tłumaczył. Nie znoszę pamięciówek, a jeszcze bardziej jak ktoś mi wmawia, że jestem głupi zamiast po prostu coś wytłumaczyć. Nigdy więcej.
Ostatnio zmieniony przez Noku (01-06-2021 o 21h00)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (01-06-2021 o 22h52)
Obawiasz się nawiązywać głębsze relacje, czy raczej nie masz z tym problemu?
Wampirem nie, ale jakąś wiedźmą, która włada materią itp? Oj taaak
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (01-06-2021 o 21h15)
Chciałabyś zostać wampirem, albo innym strasznym stworem?
Na zajęciach, na których mówiliśmy o kinie eksperymentalnym oglądaliśmy mocno dziwne rzeczy, ale definitywnym zwycięzcą jest filmik w którym batman kłania się Jezusowi, po czym ten spala magicznie koronawirusa. Wszystko w tej brzydkiej animacji 3D gdzie nic do siebie nie pasuje. Oczy krwawią bardzo.
A z takich pozytywnie nietypowych to Kocia Zupa <3
Ostatnio zmieniony przez Noku (01-06-2021 o 21h19)
Jaki był najdziwniejszy film/serial jaki oglądałeś?
Last Christmas, wiem że dalej jest puszczana co roku ale kojarzą mi się z nią święta w dzieciństwie, jak byłam całkiem mała i miały wtedy jeszcze tą magię.
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (01-06-2021 o 21h24)
Z jakimi piosenkami/piosenką kojarzy Ci się dzieciństwo?
Lubię bardzo często chodzę w koszulach.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (01-06-2021 o 21h28)