dzień dobry, jak ci mija dzionek? <3
najpierw koło 7, a potem przed 12, to było dobre spanko
Ostatnio zmieniony przez Rissie (05-06-2021 o 19h12)

Strony : 1 ... 509 510 511 512 513 ... 1527
dzień dobry, jak ci mija dzionek? <3
najpierw koło 7, a potem przed 12, to było dobre spanko
Ostatnio zmieniony przez Rissie (05-06-2021 o 19h12)
O której godzinie się dzisiaj obudziłaś?
// Pierwszy raz mam kotka, ogólnie w życiu bym się nie zdecydowała gdyby nie zmusiła mnie do tego sytuacja, bo jestem zdecydowanie dog person, nic do kotów nie mam, nawet bym powiedziała, że lubię, ale większą wieźć czuję z psami jakoś.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (05-06-2021 o 18h25)
To twoje pierwsze doświadczenie z posiadaniem kitku czy już kiedyś miałaś okazję?
matko ujemnym, chociaż statystycznie to ciężko mi powiedzieć, moja rozszerzona matematyka licealna mocno udowodniła mi, że jestem debilem, także moje postrzeganie może być zaburzone. W każdym razie jestem pewna, że gdyby ktoś położył przede mną zadanie z jakichś funkcji czy geometrii zrobiłabym XD i wyszła w smutku i beznadziejności.
do dziś jednak szczycę się tym, że 1 klasie liceum 13 osób/26 miało poprawkę z matmy, a ja nie należałam do tej honorowej liczby8)
O ale warto dodać, wczoraj byłam z mamą na zakupach i coś tam gadam, że no gdyby tam policzyć 6 x 7......
[thonk]
........[thonk]........[thonk]
- 42
- AAA no właśnie, no, to tyle....
Ostatnio zmieniony przez Nilhe (05-06-2021 o 18h31)
Na jakim poziomie ogarniasz matematykę?
Mniej niż minimalnym. Próbuję coś ogarniać, ale jakbym musiał przeżyć bez niczyjej pomocy to ja sobie tego nie wyobrażam. Życie jest trudne
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-06-2021 o 18h40)
Na jakim poziomie ogarniasz życie?
CO XD
Like, come on, to wygląda jak coś, co się spuszcza w kiblu, zawsze wyję i płaczę jednocześnie, jak wracam do tych pierwszych grafik z Gimpa, cri
Ostatnio zmieniony przez Foggy (05-06-2021 o 18h28)
Jakim cudem twoja pierwsza sygna wyszła tak dobrze? xD
/ e tam, bez przesady xD
//
na devie mam wrzucaną jako pierwszą, jak była jakaś inna to nie pamiętam, albo nie dodawałam
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (05-06-2021 o 18h45)
A ty masz gdzieś swoją pierwszą sygnę?
/Nadal ładniejsze niż syf, który ja robiłem na samym początku, aż wstyd XD
Nie, nie piję alko, teraz popijam sobie jałowca, a to przecież prawie podobne do piwa xd
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-06-2021 o 18h53)
Lubisz sobie czasem sączyć procentowe trunki, kamracie? Jakie najlepsze?
Oglądałam, ale już nic kompletnie z tego nie pamiętam, to Ci nie powiem X"D
Ten wyższy/starszy na sygnie to był kto???
Ostatnio zmieniony przez Foggy (05-06-2021 o 18h49)
oh no, love stage był czytany/oglądany??? jeśli tak to która postać najlepsza i czy jest to onisan
/kurczje sama nie pamietamXDDDD ale albo izumi albo ryouma i guessXDDD chyba ryouma tho
Raczej nie, nie zwracam na reżyserów szczególnej uwagi, nawet z pamięci poza Kurosawą chyba nie byłabym w stanie żadnego wymienićxD
Ostatnio zmieniony przez Nilhe (05-06-2021 o 18h56)
Masz ulubionego reżysera?
// Staram się nie popełnić mordu na moim kocie pomiędzy przerwą w zajęciach online.
Zostałam przy tym jakie miała, ale jestem pewna, że „asshole” jest jej ulubionym, bo tylko na takie reaguje.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (05-06-2021 o 19h46)
Jak tam mija twój weekend?
parasol
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (05-06-2021 o 19h39)
Melu, jakie imię ostatecznie wybrałaś dla swojej kotki?
Wendy, wolisz parasol czy kaptur?
Nikt mi nic nie udowodnił, ludzie czasem się topią w oceanach, co złego to nie ja, halo prawnik
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-06-2021 o 19h04)
Ilu rozbitków zostało już ugodzonych tym sztyletem?
Największy sentyment mam zdecydowanie do fairy tail, zaczęłam je oglądać na początku mojej przygody w podstawówce i było ze mną przez cały ten okres, potem przeniosłam się na mangę ft i mangowa bardziej zostałam. A z takiego co najbardziej na mnie wpłynęło... chyba kiseijuu? Na pewno jak za szczyla było oglądane to pamiętam, że jakoś tamtejsza filozofia człowieczeństwa mnie dotknęła w serduszko. Od tego czasu miałam kontakt z wieloma "poważniejszymi" produkcjami, ale do parasyta zawsze chętnie wrócę.
@Deergod girl from nowhere polecam cieplutko!!!!
Ostatnio zmieniony przez Nilhe (05-06-2021 o 19h12)
Jakie animu najbardziej na Ciebie wpłynęło, masz sentyment, cokolwiek innego?
Bo jestem leśną wróżką minotaurem, która ma speeda w kopytkach
Ostatnio zmieniony przez Foggy (05-06-2021 o 19h05)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (05-06-2021 o 19h15)
a ty czemu się nie wbijasz na czas jelun? za krótkie nóżki?
w szkole, w łóżku, w makdonaldzie, gdzie mnie nóżki poniosły
Ostatnio zmieniony przez Rissie (05-06-2021 o 19h34)
Gdzie żeś Ty bywał rudy Ryszardzie?
Walka o przetrwanie, to już jest mało powiedziane, i'm totally exhausted
W miejsce filmów i seriali wkleiłam siłownię, bo mentalnie mogłabym nie przetrzymać do powrotu
Ostatnio zmieniony przez Foggy (05-06-2021 o 19h19)
Czas ci ostatnio pozwala na jakieś rozrywki serialowo-filmowe czy dalej walka o przetrwanie?
Wiesz co właśnie nie, pamiętam jak kiedyś miałam próbę 2-3 odcinkową, ale był to mój okres "uwu kawaii romans shoujo", natknęłam się na Nanę właśnie przez poszukiwanie shoujo do oglądania, nie dostałam od razu uwu kawaii experience i trzynastoletnie ja uznało, że idzie szukać dalej. Od tego czasu miałam kilka razy "może pora odrobić straty", ale nigdy nie dostałam wystarczającej inspiracji, by odpalić. No i wiadomo, trochę się zestarzało kreskowo, to mi zdecydowanie nie pomagaxDDD
zła nie jest, ale jestem z tych co jak jakiś rok temu nadrabiało Death Nota to troche pain and sufferingXD
Aczkolwiek, czytałam Kagen no Tsuki autorki Nany, bardzo mi się podobało, także mogę tylko sobie pluć w brodęxdd
Ostatnio zmieniony przez Nilhe (05-06-2021 o 19h36)
A oglądałaś "Nannę" kiedykolwiek? Może to nie jest anime górnych lotów, ale na tyle emocjonalne i prawdziwe, że mam sentyment
/ polecam tak czy inaczej, a ta kreska wcale nie jest zła : ((
Rety, nie wiem, od wielu lat nie oglądałam animu, sowwy
Ostatnio zmieniony przez Foggy (05-06-2021 o 19h29)
Najgorsze anime z jakim miałaś do czynienia? Dlaczego było takie złe?
Kurcze, musiałam chwilę pomyślec, bo było sporo takich, które kocham i bardzo często wracam. Myślałam o Pandorze, Tokyo Ravens czy innych. Największy jednak mam sentyment do trzech OP z Naruto. Śpiewam, uwielbiam i kocham. Ich nigdy nie przesuwam, nieważne ile razy robię rewatching całej serii.
Podrzucam z poleceniem serdecznym
Masz ulubiony opening z anime czy innej kreskówki?
Jeśli ma kryminalne zagadki, jakiś strasznych morderców, to super. Jak do tego jest jeszcze technologia przyszłości, to jeszcze lepiej. A jak nie jest to produkcja amerykańska, tylko widzę, że to trochę poważniejsza rzecz, z odrobiną dłużyzn i gadania o życiu to już kupuję popcorn.
I czarny humor mnie kupuje od razu
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-06-2021 o 19h42)
co musi mieć w sobie serial/anime, żebyś czuł się do niego zachęcony?
teoretycznie tak, bo był na urodzinach, na których byłam, ale nie brałam w nim czynnego udziału
Ostatnio zmieniony przez Rissie (05-06-2021 o 19h43)
Robiłaś grilla już w tym roku?
Właśnie konsumuje kiełbaskę w chlebku z keczupem i roztopionym oscypkiem + zrobiłam tztaziki, polecam siem
/ ale tak ogólnie, to polecam też cukinie z grilla, jest wypas
Ostatnio zmieniony przez Foggy (05-06-2021 o 19h42)
TSUTAEEE NII KITA YOOOOO
Uuuu, jak z grilla - to co?
Jaka była najlepsza rzecz, która jadłaś?
// nie odpisałam ci na wiadomość w ogóle, bo przez przypadek usunęłam cały wątek rozmowy, i'm sorry xD
ugh daj spokój, dosyć mam tego kota, zamienia moje życie w piekło, jakby to moja wina była, anyway... zaczęła jeść, więc jest progres. Wypuściłam ją z klatki na próbę, bo generalnie ją tam trzymam, gdyż jest zbyt niebezpieczna a naprawdę nie mam ochoty na koleje szycie i zastrzyki na wściekliznę. Chwilowo mnie obserwuje z bezpiecznej odległości, ale jak się zbliży to ją zamknę tam znowu.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (05-06-2021 o 20h25)