Jak się czujesz jako kocia mama? a już myślałam, że byt odważna byłam xD
Polecam wszystko co ma mało chemii w sobie xD
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (05-06-2021 o 20h35)

Strony : 1 ... 510 511 512 513 514 ... 1527
Jak się czujesz jako kocia mama? a już myślałam, że byt odważna byłam xD
Polecam wszystko co ma mało chemii w sobie xD
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (05-06-2021 o 20h35)
Jest jakaś marka produktów, którą bardzo lubisz i polecasz?
// Nie, nie myślę o tym
Ostatnio zmieniony przez Qoona (05-06-2021 o 20h30)
Sprawdzasz produkty, (w sensie ich skład) które kupujesz?
// Kotkę, dachowca, ale wgląda prawie identycznie jak norweski leśny w kolorze czarnym, niedawno zmarł jej właściciel, a zarazem mój przyjaciel, więc można tak powiedzieć. Zresztą nie wiem jaka była wcześniej, bo też miał ją krótko, któregoś razu po prostu ją wziął do siebie, bo ciągle siedziała mu na balkonie, a z ogłoszenia nikt się po nią nie zgłaszał to została u niego.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (05-06-2021 o 21h36)
co to za kotka masz? i czemu się tak nieprzyjaźnie zachowuje? jest po przejściach?
powiedziałabym, że świderki albo spaghetti, bo dobrze się je je, ale nie wiem, to ciężkie pytanie
Ostatnio zmieniony przez Rissie (05-06-2021 o 20h32)
Jaki kształt makaronu jest najlepszy?
Mięciutkim i rozgotowanym z dobrym czosnkowym sosem. Takim makaronem w kształcie kokardek
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-06-2021 o 20h32)
Jakim makaronem jesteś??
Zanim mieliśmy koty to dokarmialiśmy ptaki, ale przyszły koty, więc nie ma sensu. Jak się pojawi jakiś jeż, to jest sprawdzany, kiedyś ludzie wyrzucali dużo psów, więc też je karmiliśmy, jak jakiś kotek podejdzie to też dostanie jedzenie, ale generalnie trzeba uważać, bo koło domu chodzą dziki.
Ostatnio zmieniony przez falafel (05-06-2021 o 20h34)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (05-06-2021 o 20h45)
Ulubiony film/książka/obraz/dowolne dzieło kultury?
// Żadną, ta stylizacja nie jest cosplayem :>
Dziękuję UwU
Ostatnio zmieniony przez Qoona (05-06-2021 o 20h37)
Jaką postacią jest twoja Gard?
Masz bardzo intrygującą stylówkę
Chyba nie. Bywa, że tekst jest nieprzyjemny, banalny lub nudny, ale żeby okropny, to chyba by po prostu nie słuchał, no nie wiem
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-06-2021 o 20h40)
Masz piosenkę, którą lubisz tylko za melodię, a tekst uważasz za okropny?
Zwracam uwagę na to co zostało dodane np. do kremu i sprawdzam, na którym miejscu znajduje się alkohol. Stawiam na najbardziej naturalne składniki.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (05-06-2021 o 20h45)
Zwracasz uwagę na ekologiczność tego, co kupujesz (np. ilość plastiku w opakowaniu) czy nie przejmujesz się tym?
// Wybiorę plaże, bo mieszkam w miejscu, w którym jest dużo zieleni i jest otoczone górami, więc spowszedniało mi to (nie żebym faktycznie się na nie wybierała jakoś często), za to pluskanie się w wodzie czy chociażby oglądanie takiego widoczku to coś nowego i ciekawego.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (05-06-2021 o 20h48)
Lepiej czujesz się nad wodą, na plażach, w miejscach gdzie jest piasek, czy w lasach, górach, miejscach gdzie jest wiele zieleni?
Nie mam wakacji.
Ostatnio zmieniony przez falafel (05-06-2021 o 20h43)
Masz plany na tegoroczne wakacje? Odpoczywasz, pracujesz?
Lubię spectral, ale żałuję, że nie ma ociupinkę ciemniejszej wersji. Więc powiem, ze ta którą obecnie mam na sobie
Jaka jest twoja ulubiona karnacja w grze?
// Tak szczerze, to wyłącznie kiedy jest jakiś rajd ze szkołą albo przyjedzie ta jedna ciotka, która uwielbia spacerować wśród natury i mnie ze sobą zabiera. Sama z siebie to ja nawet z domu nie wychodzę xD
Ostatnio zmieniony przez Qoona (05-06-2021 o 20h47)
Jak często chodzisz po górach?
Lubię. Zwłaszcza lubię chodzenie po szczytach, bez wdrapywania się, bo jak chodzę po stromiznach to mi kolana umierają momentalnie. Ale widoki są przednie
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-06-2021 o 20h46)
Czy lubisz chodzić po górach?
Z góry, zdecydowanie. Mieszkam na dość stromej górze i wracanie do domu to katorga.
Ostatnio zmieniony przez falafel (05-06-2021 o 20h47)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (05-06-2021 o 20h49)
Jaka jest twoja ulubiona pora dnia i dlaczego?
Według znaku zodiaku moim żywiołem jest ogień. Jak mam być szczera to długo się kłóciłam ze swoim znakiem zodiaku w słońcu i tym co jest do niego przypisane, ale im bardziej zagłębiam się w swoją osobowość i charakter tym większe zaczynam odnosić wrażenie, że to do mnie pasuje haha
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (05-06-2021 o 20h52)
Którym żywiołem jesteś? Dlaczego?
Jestem lwem i jestem równoczesnie praktycznie idealnym przeciwieństwem "zakładanych" cech lwów. Serio. Zawsze mnie to bawiło - widziałabym się w innych znakach zodiaku bardziej.
Jaki jest twój znak zodiaku i czy do ciebie pasuje?
W kolejności: łuk, szczypce, koledzy, szczyt, wieszak, latawiec, dom, wędka, rozlane mleko, kapelusz, tort, strzała
Bazując po kształcie gwiazd oczywiscie
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-06-2021 o 20h53)
Gdybyś ty decydował o zodiaku - jakie byłyby znaki?
Mieszkam na wsi obecnie.
Ostatnio zmieniony przez falafel (05-06-2021 o 20h49)
Wieś czy miasto?
// Właśnie sprawdziłam i jestem kozą
Ostatnio zmieniony przez Qoona (05-06-2021 o 20h55)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (05-06-2021 o 20h56)
Lubisz rozwiązywać różnego rodzaju quizy?
Jestem wężem ^^
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (05-06-2021 o 20h56)
A Ty jaki masz chiński znak zodiaku?
"Jakim flaczkiem jesteś"
Ostatnio zmieniony przez Foggy (05-06-2021 o 20h57)