Czy jest coś co lubisz jeść, ale ci szkodzi/masz na to uczulenie?
wolę animacje cyfrowe, 2D to praktycznie każda dobrze zrobiona będzie mi się podobać, ale 3D to już musi być wysoki poziom.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (07-06-2021 o 11h57)

Strony : 1 ... 524 525 526 527 528 ... 1527
Czy jest coś co lubisz jeść, ale ci szkodzi/masz na to uczulenie?
wolę animacje cyfrowe, 2D to praktycznie każda dobrze zrobiona będzie mi się podobać, ale 3D to już musi być wysoki poziom.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (07-06-2021 o 11h57)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (07-06-2021 o 11h59)
Jeśli chcesz z kimś pogadać "na odległość" to wolisz pisać, dzwonić czy rozmawiać przez kamerkę?
Nie, nigdy.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (07-06-2021 o 12h47)
Czy korzystałaś kiedyś z Google meet?
Zaczęłam czytać SnK xD tylko po to, żeby zobaczyć, czy jakoś różni się od anime. Także na razie nie mogę powiedzieć, czy mam ulubioną.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (07-06-2021 o 12h21)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (07-06-2021 o 12h31)
Jakie było najciekawsze miejsce jakie zwiedziłaś?
No jak nie samą wymowę to pewnie "trans" i "nie"
Ostatnio zmieniony przez Noku (07-06-2021 o 12h55)
Jakie było najtrudniejsze słowo jakie wypowiedziałeś? (niekoniecznie chodzi o samą wymowę)
Nie mam zacięcia do nauki języków, ale czasami mnie nachodzi, żeby jakiegoś się tam pouczyć trochę.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (07-06-2021 o 12h42)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (07-06-2021 o 12h37)
Hej, jak się miewasz? Czy lubisz się uczyć języków obcych?
/o, to ambitnie, bardzo trudno się dostać na filologię szwedzką!
Bardzo dobra animacja. Wiem, że pod względem technicznym jest coś nie tak, ale mi to nigdy nie przeszkadzało. Jest miła, przyjemna, ma wiele napięć, ale jest piękna.
Ostatnio zmieniony przez falafel (07-06-2021 o 12h40)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (07-06-2021 o 12h58)
Jakie języki obce znasz?
Tylko w angielskim. Chciałbym znać więcej
Ostatnio zmieniony przez Noku (07-06-2021 o 12h59)
A ty? Mówisz płynnie w którymś?
// żadnych prawdziwych, jestem językową amebą, nawet po 12 latach uczenia się angielskiego znam tylko podstawy. Ale wymyślone języki, np. elfów są kozackie B)
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (07-06-2021 o 13h00)
A ty? Jakie języki polecasz do nauki?
Jest to bardzo miła animacja - miła w tym sensie, że nie zawsze jest tam miło, nie wszystkie postacie są dobre, ale z wieloma z nich można się utożsamić. Bohaterowie nie są czarni i biali, w antagonistach widać co ich motywuje, po bohaterach widać co ich motywuje - nie są dobrzy bo są dobrzy, nie są źli, bo są źli - mają swoje wady i zalety.
Świat przedstawiony jest cudowny, magiczny i ciekawy, bardzo nietypowe spojrzenie na elfy, jedno z najlepszych moim zdaniem.
Ponadto - ogromna reprezentacja - mamy osoby które migają, mamy wiele kolorów skóry, mamy wiele orientacji, mamy postacie, które mają jakieś niepełnosprawności. Są dzieci, które nie dają się uciszać głupim dorosłym.
Wholesomness poza skalą.
Ostatnio zmieniony przez falafel (07-06-2021 o 13h08)
Osobiście nie oglądałam Dragon Prince. Dlaczego polecasz? Jak byś mnie do niego zachęcił? :3
uuu, namówiłeś mnie, już wiem, co będzie następne do obejrzenia w wolnych dniach wakacyjnych
// płacząc i bijąc w poduszkę. Nie umiem ich niestety i raczej się to nie zmieni :>
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (07-06-2021 o 13h14)
W jaki sposób najlepiej uczyć się języków?
Niemieckiego nienawidzę całym sercem. To okropny język, a spędziłem z nim sześć lat :c
Ostatnio zmieniony przez Noku (07-06-2021 o 13h07)
Jakiego języka się uczyłeś, ale go nie lubiłeś?
Nie powiedziałabym, że nigdy się nie podejmę, ale no mam do tego taki słomiany zapał. Chyba jedynie angielskiego jestem w stanie się uczyć dość regularnie bo jest to narzucone.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (07-06-2021 o 13h20)
Nauki języka nigdy się nie podejmiesz?
Haha, nie wiem kim jestem ; pp
Ostatnio zmieniony przez falafel (07-06-2021 o 13h19)
jesteś raczej realistą czy marzycielem?
// takie pół na pół, zależy jak spojrzeć i zależy od sytuacji
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (07-06-2021 o 14h06)
A ty jakbyś się określiła?
Próbowałam uczyć się koreańskiego, bo bardzo mi się ten język spodobał, ale tak jak wcześniej zaznaczyłam - nie mam do tego wystarczającego zacięcia. Potrafię sobie wrócić i coś przypomnieć z koreańskiego, ale nie jest to żaden poziom. Może byłoby mi łatwiej, gdybym uczyła się z kimś, nie wiem.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (07-06-2021 o 13h32)
Część moich znajomych, która miała problemy z angielskim, doznała olśnienia wybierając sobie np. rosyjski czy hiszpański, bo okazało się, że taki typ języka bardziej im pasuje do nauki. Próbowałaś jakiś innych czy jednak języki dla ciebie to totalnie nie?
Mnie nie, bo się uczę ; pp
Ostatnio zmieniony przez falafel (07-06-2021 o 13h31)
czy ptaszek duolingo dojedzie kiedyś nas wszystkich?
//niebieska malina od chupa chups jest przekox, w sumie z balonowych tylko ten smak lubię, a mambe zjem jakąkolwiek
Ostatnio zmieniony przez chochoł (07-06-2021 o 13h49)
Jaki smak gumy do żucia lubisz?
Nie chcę się dzielić dokładnie, ale mogę powiedzieć, że mój ojciec jest kochany
Ostatnio zmieniony przez Noku (07-06-2021 o 13h43)
Co jest najsłodszą chwilą, którą przeżyłeś? Jeśli oczywiście możesz i chcesz sie podzielić C:
Czy wygląd jest istotny?
Szczerze to nie zwracałam na to większej uwagi. Do mojego stylu ubioru by nie pasowały, ale myślę, że są osoby którym to bardzo pasuje. Jeśli coś ze sobą gra to będzie mi się podobało.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (07-06-2021 o 13h49)
Podobają ci się kolorowe sznurówki w butach?
W sumie uważam, że kultura Inuitów jest ciekawa, ale jakoś nigdy się w to głębiej nie zagłębiałem.
Ostatnio zmieniony przez Noku (07-06-2021 o 13h53)