Każda jest ciekawa, bo lubię dowiadywać się różnych rzeczy u-u
/szczególnie jak robi tududu tududu
Ostatnio zmieniony przez Deergod (07-06-2021 o 13h55)

Strony : 1 ... 525 526 527 528 529 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Deergod (07-06-2021 o 13h55)
Jakie kultury wydają ci się bardziej ciekawe?
/wiesz, że wonsz rzeczny jest niebezpieczny????
bo kult ciężkiego harowania i współczesnego niewolnictwa
Ostatnio zmieniony przez falafel (07-06-2021 o 14h07)
Dlaczego tak ciężko znaleźć pracę w 100% zdalną?
Czytam co drugi dzień,więc nie jestem zbyt daleko i na razie wszystko jest fajnie ^^ Levi w pierwszych "wystąpieniach" mnie troszkę bawi, ale nadal fajnie jest przedstawiony. Jeszcze w międzyczasie czytam no regrets, więc już w ogóle się rozpływam haha
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (07-06-2021 o 14h10)
Jak tam manga Snk? Na którym tomie jesteś? Jakie wrażenia?
// jeśli chodzi o seriale anime i anime-podobne to wygrywa cała seria Avatar:Legenda Aanga i Korry. Podejrzewam jednak, ze masz już to obcykane, mogę więc polecić jeszcze film Kimi no na wa (urocze!) i Kimi no Suizo Tabetai, oba są cudne i zdecydowanie warte obejrzenia :3
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (07-06-2021 o 14h25)
A czy ty, możesz polecić mi coś miłego?
bo dzieje się za dużo złego
Ostatnio zmieniony przez falafel (07-06-2021 o 14h25)
Dlaczego szukasz czegoś miłego?
To wbrew pozorom bardzo trudne pytanie. Z jednej strony lubię, z drugiej nie. Kurczę naprawdę nie wiem co u mnie przeważa. Bardzo nie lubię tego uczucie, że ja też muszę się odwdzięczyć jeśli ktoś zrobi dla mnie coś miłego. Często nie wiem też jak zareagować, bo szukam powodu, dla którego ktoś był dla mnie miły. Ciężko mi na to pytanie odpowiedzieć... ale wychodzi na to, że nie przepadam za miłymi rzeczami, bo jest to dla mnie niekomfortowe.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (07-06-2021 o 14h32)
Nie lubisz miłych rzeczy?
// Przyznam się, że jak była faza na zmierzch, która i mnie pochłonęła to byłam team Jacob xD Ale teraz może nie tyle urodowo, chociaż Robcio nie taki zły zaraz co z charakteru polubiłam właśnie Pattinsona, wydaje się być strasznie zabawny.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (07-06-2021 o 14h36)
Robert Pattinson czy Taylor Lautner and warum?
Jak mimo moich wielkich wysiłków i poświęconego czasu ktoś kwituje moją pracę jako "może być" -_-
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (07-06-2021 o 17h49)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (07-06-2021 o 14h39)
Kiedy ostatnio się zgubiłeś?
Katonowe pudełka są genialne. Moje koty też mają tablicę korkową na podłodze do drapania. A tak to takie sznurki/piórka na patyku. Jak masz zbędny sznurek to możesz też użyć po prostu
Ostatnio zmieniony przez Noku (07-06-2021 o 15h07)
Masz może do polecenia jakieś dobre kocie zabawki?
// Jak ktoś spontanicznie umarł to ją spontanicznie wzięłam. Taka była wolą poprzedniego właściciela, tak więc zrobiłam.
Wendy, nie, zostanie u mnie na stałe, skoro tego chciał mój przyjaciel to niech tak będzie, może się jeszcze z kotką dogadamy.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (07-06-2021 o 14h46)
Czemu przygarnęłaś kota tak spontanicznie?
Przygotować mu dietę, miejsce do jedzenia, zabawki. Uważać na okna i balkony, przygotować kojec na zewnątrz lub szelki jeśli chce się z nim wychodzić na zewnątrz. Odrobaczyć, zaszczepić, pokazywać swoje mieszkanie powoli, dawać mu dużo przestrzeni.
Nie wiem jak z kotami, ale interesuje się domami tymczasowymi dla psów i wymaga to ogromnych pokładów cierpliwości, więc trzeba się w nią uzbroić, poczytać o tym jak podchodzić do zwierząt, jakie są najlepsze sztuczki, by je ze sobą oswajać, uczyć je etc.
Ostatnio zmieniony przez falafel (07-06-2021 o 14h49)
Mar Czy nadal rozmyślasz nad oddaniem kici?
Falafel Jak powinno się przygotować na przyjęcie do domu kota? (według ciebie)
Ranki poranki i wieczory. Poranki bo czuję, że mam wiele czasu i mogę dużo zrobić danego dnia, a wieczory bo wtedy zawsze robię coś dla siebie, coś przyjemnego no i jest to koniec dnia.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (07-06-2021 o 14h46)
Ulubiona pora dnia i dlaczego?
Podobają Ci się nowe tła w butiku?
Tak. nazywa się na wiki "ścieżka wspomnień(strange)"
Ostatnio zmieniony przez Shairan (07-06-2021 o 14h51)
Masz ulubione tło?
// Sure, wieczorem odpiszę, bo teraz to trochę nie w nastroju jestem na rozmowy :( I mam teraz trochę pracy, ale odpiszę!
/ <3
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (07-06-2021 o 15h16)
Czy doczekam się opisu kotki? xD
/nie ma problemu honey! Pomyślałam, że albo nie widziałaś wiadomości, albo zapomniałaś.
Jeśli brałam to było to albo w przedszkolu, albo w pierwszych klasach podstawówki. Jednym słowem... nie pamiętam nic takiego xDDD
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (07-06-2021 o 15h08)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (07-06-2021 o 15h15)
Widzę, że masz sygnę z Cruellą*(jestem miszczem literówek...). Jakie masz wrażenia po filmie?
To nie jest jakaś konkretna kuchnia albo grupa, mam wybrane rzeczy, których nie lubię z różnych powodów - smak, zapach, problemy z przyswajaniem. Ale najbardziej chyba nie lubię tych wszystkich zup typu grochówka, zupa fasolowa, kapuśniak itp x_x
Ostatnio zmieniony przez Shairan (07-06-2021 o 15h15)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (07-06-2021 o 15h10)
Pijesz czasami napoje alkoholowe? Jeśli tak to masz swój ulubiony?
Czekałam na ten wspaniały moment <3
Zdecydowanie Coo
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (07-06-2021 o 15h18)
Edit: Tak, do pokoju na dół bo zaczynają się upały.Obiecany tag yourself <3
Ostatnio zmieniony przez Shemei (07-06-2021 o 15h19)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (07-06-2021 o 15h24)
Jaka była twoja reakcja na fakt, że pongo i perdita to rodzeństwo? bo tak trochę, wtf xD
// Niespecjalnie się tym przejmuje, bo większość czasu mam i tak na twarzy maseczkę.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (07-06-2021 o 16h27)
Jesteś zadowolona ze stanu swojej cery?
Właściwie w ogóle nie rysuję od jakiś trzech/czterech lat. Jedynie gdy ktoś znajomy mnie poprosi, a to zdarza się może raz w roku.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (07-06-2021 o 16h01)