Umiesz jezdzić na rolkach albo wrotkach?
Zaczęłam we wrześniu 2019 roku na okresie próbnym, od grudnia 2019 już oficjalnie zaczęłam jako pełnoprawny moderator C:

Strony : 1 ... 567 568 569 570 571 ... 1527
Umiesz jezdzić na rolkach albo wrotkach?
Zaczęłam we wrześniu 2019 roku na okresie próbnym, od grudnia 2019 już oficjalnie zaczęłam jako pełnoprawny moderator C:
Jak długo pełnisz funkcję moderatora?
// Tak, zdarzyło się.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (14-06-2021 o 20h14)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (14-06-2021 o 19h19)
masz swoją ulubioną ciekawostkę? temat dowolny
//od czasu do czasu wleci z angielskiego najczęściej ale bez przesady, bo sama nie znoszę gdy ktoś gada cały czas pół ingslisz pół polisz w stopniu zaawansowanym
Ostatnio zmieniony przez chochoł (14-06-2021 o 19h25)
Wplatasz do swojej mowy jakieś słówka w innym języku?
Koreański, japoński i angielski
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (14-06-2021 o 19h27)
Jaki język chciałabyś poznać na poziomie zaawansowanym?
Hmm, powiedziałabym, że seria "Szklany Tron" Maas. Nie jest to jednak tak proste - powiedziałabym, że "Szklany Tron byłby lepszy, gdybym najpierw nie przeczytała dworów. Ale dwory tez nie są najlepsze - szczególnie ostatnie tomy. Więc może powiem, że wiele osob poleca mi Maas i choć szanuję ją niesamowicie, to na kilku sprawach się zawiodłam ; )
/próbowałam znaleźć na szybko inną odpowiedź i nawet znalazłam, ale te książki chyba się na forum nie nadają, więc zostałam z Maas XD
Jest jakaś książka, którą stanowcza większość znanych Ci osób się zachwyca/którą poleca, a której fenomenu zupełnie nie rozumiesz?
/ wiedziałam, że o niej napiszesz xD
// pierwsze co mi się nasuwa - języki, znacznie więcej języków
Co chciałabyś zrozumieć?
sześć, trzask, okaeri, sweet
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-06-2021 o 19h50)
Jakie słowa (obojętnie w jakim języku) podobają ci się ze względu na wymowę?
Jedyny temat tabu jaki przychodzi mi do głowy dotyczy seksualności i osobiście unikam takich tematów.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (14-06-2021 o 20h13)
Lubisz rozmawiać o tematach "tabu"? (mogą dla ciebie nie być tabu, ale załóżmy, że przez pewną/większą część społeczeństwa już tak) A może unikasz też dyskusji na takie tematy?
Nie wiem - czasem palę buraka i mówię, że jest mi wstyd. Czasem staram się ukryć to.
Jak radzisz sobie ze wstydem?
Chyba można tak powiedzieć. Dostałem się do szkoły filmowej
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-06-2021 o 20h05)
Spełniło się kiedyś twoje marzenie? Jakie ono było?
// Nadal czucie strasznego gniewu, mimo że już się wykrzyczało na całe gardło i druga osoba już dawno przeprosiła > . >
Ostatnio zmieniony przez Qoona (14-06-2021 o 20h02)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (14-06-2021 o 20h02)
Jak tam rozwijanie postaci sukkuba?
Najpewniej nie... umiem dość dobrze liczyć karty, ale tylko na jeden, może dwa sposoby. No i zdaje się, że niewiele osób pamięta - grafologię na studiach skończyłam z piątką...
Ostatnio zmieniony przez Anatea (14-06-2021 o 20h13)
Masz jakąś umiejętność, o której niewiele osób wie? Jaką?
// Raczej nie, w wielu sytuacjach potrafię się zdystansować i śmiać się z samej siebie, żeby nie dawać nikomu pola do ciągnięcia z upokarzaniem mnie dalej, jeśli okażę, że coś mnie poruszyło. No i zwykle nie rusza, bo mam trochę dystansu do siebie i jeśli zachowam się zabawnie, to najczęściej sama to widzę i zamiast brać tego do siebie traktuję to jako dowód, że nie jestem nudną osobą :D
Ale oczywiście żadną skałą nie jestem, więc gdyby ktoś, kto dobrze mnie zna chciał mnie czymś zawstydzić, to pewnie od razu wiedziałby jak to skutecznie zrobić.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (14-06-2021 o 20h20)
Łatwo cię zawstydzić?
Ship mi się baaaardzo źle kojarzy, dlatego nie używam tego sformułowania i raczej nie shipuje xD ale jakbym miała wybrać ulubioną dwójkę postaci, których relacji mi się podoba to wzięłabym Levi + Erwin i Sasha + Connie, chociaż oni bez Jeana to nie to samo haha
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (14-06-2021 o 20h18)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (14-06-2021 o 20h17)
Co w sobie lubisz?
// o polityce i o tym jak się czuję.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (14-06-2021 o 20h52)
O czym nie lubisz rozmawiać?
Moi rodzice i moja psycholożka
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-06-2021 o 20h17)
Co ostatnio skutecznie poprawia Ci humor?
Osobiście jestem po weekendowej przerwie i odsiedzeniu fretek za termin, ale poza tym- doskonale!
Ostatnio zmieniony przez Anatea (14-06-2021 o 20h19)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (14-06-2021 o 20h21)
Co udało ci się w sobie zmienić?
Ogarnianie dokumentów, rozmawianie z obcymi, historia kina i rozumienie technologii
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-06-2021 o 20h21)
Co sprawia Ci największą trudność?
Akceptujesz siebie?
a to zależy, czasami myślę "ok", a czasem bardzo niecenzuralnie i negatywnie xD
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (14-06-2021 o 20h25)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (14-06-2021 o 20h26)