Brakuje ci godzin w dobie, czy na wszystko starcza ci czasu?
Zaczynam od czytania komiksów na rozbudzenie, a kończę wieczorną toaletą i głaskaniem kotów
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-06-2021 o 21h40)

Strony : 1 ... 569 570 571 572 573 ... 1527
Brakuje ci godzin w dobie, czy na wszystko starcza ci czasu?
Zaczynam od czytania komiksów na rozbudzenie, a kończę wieczorną toaletą i głaskaniem kotów
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-06-2021 o 21h40)
Jak zaczynasz a jak kończysz dzień?
// Potrafię, bardzo mnie interesują gwiazdy.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (14-06-2021 o 21h49)
Jaki jest dobry początek dnia?
Jeszcze nie ma imienia
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-06-2021 o 21h52)
jak się nazywa koń z rogiem co stoi przy twojej gardzi?
//domek na drzewie
a tak serio to nie zastanawiałam się nad szczegółami ale chciałabym mieć jeden sekretny pokój, do którego można się dostać tylko przez szafę, kto by nie chciał mieć własnej narnii
Ostatnio zmieniony przez chochoł (14-06-2021 o 21h53)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (14-06-2021 o 21h58)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (14-06-2021 o 21h55)
Chciałabyś mieszkać w Warszawie?
Cyfrowej. Wygodniej i taniej. I mam codziennie nowy rozdział jakiegoś komiksu, więc jest super
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-06-2021 o 21h56)
komiksy czytasz częściej w papierowej czy cyfrowej wersji?
//ooof, ciężko powiedzieć tak bez potężnej fazy aktualnie
może jak lagoona blue z mh, kto by nie chciał mieć płetw i miała czaderskie ciuchy, jej bluza mi się podobała zawsze
pamiętam, że był okres kiedy chciałam wyglądać jak jane lane z darii, idk, podobała mi się bardzo ale teraz bym raczej poszła w stronę trenta, piwniczak lifestyle już ze sobą dzielmy w sumie
mieć włosy jak merida to też marzenie
o przypomniało mi się jeszcze, że przecież madeline hatter z eah też miała kox włosy, a gdyby można było mieć takie bez farbowanie to już w ogóle :')
Ostatnio zmieniony przez chochoł (14-06-2021 o 22h12)
Do jakiej fikcyjnej postaci chciałabyś być podobna?
Nie mam jednego ulubionego. Strasznie lubię Pluto, to po prostu idealnie moje klimaty. Ryczałem tak na nim, że ojej. I Monster. Oba są bardziej poważne, mają piękną kreskę i świetne postaci. Lubię taki brudny realizm, ale jednak z jakąś nadzieją w tle. Główny bohater Monstera jest najcudowniejszym człowiekiem kiedykolwiek i go kocham.
Z takich co teraz czytam, to Seed_ jest super. Bardzo lubię wszystko ze złymi AI. A tu też technologia jest serio ciekawie przedstawiona. Ogólnie swiatotwórstwo na plus. I jest całkiem zabawny miejscami ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-06-2021 o 22h03)
Jaki jest twój ulubiony komiks i dlaczego?
// Psychologia :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (14-06-2021 o 22h01)
Co cię fascynuje?
@down najczęściej nie
Ostatnio zmieniony przez Floy (14-06-2021 o 22h12)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (14-06-2021 o 22h02)
Jak często sprzątasz swój pokój?
// Tak, w 5 minut miałam zrobiony, ale później pół dnia płakałam, bo przez bug stroju nie dali za doładowanie xD
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (14-06-2021 o 22h08)
Masz już odblokowany cały event na sf?
/O nie
Raz zrobiłem doładowanie na syfie, bo był ładny strój. Ale więcej nie będę, muszę być silny i oszczędzać pieniążki na poważne dorosłe wydatki takie jak lody
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-06-2021 o 22h13)
Korzystasz z mikrotransakcji na syfie czy eldzie?
// nie mam skutecznego, czasem potrafię się męczyć cały dzień, mam coś nie tak jak trzeba z przeponą i ciągle mam.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (14-06-2021 o 22h40)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (14-06-2021 o 22h22)
Co cię intryguje?
// O taak i jeszcze ta adrenalinka.
Ostatnio zmieniony przez Soheila (14-06-2021 o 22h24)
czy szukanie informacji na temat postaci z jakiego tekstu kultury przed jego skończeniem zalicza się do sportów ekstremalnych?
//pewnie powtarzałam ostatnimi siłami do matur, które mi zostały do napisania
Ostatnio zmieniony przez chochoł (14-06-2021 o 22h23)
Jak myślisz, co mogłaś robić dokładnie rok temu tego samego dnia o tej samej porze?
// Pewnie tak, to ja tu jestem od rozkazywania xD
Ostatnio zmieniony przez Qoona (14-06-2021 o 22h26)
gdybyś była robotem to zbuntowałabyś się przeciw ludzkości czy nah?
//co ty, ja sobie żyję w piwnicy
jak już robię bunt to na skalę minimalną i taką, że jestem jedyna stratna w tym momencie :'D
chociaż buntuję się przed kapitalizmem w środku jak widzę kolejną wciskaną mi do mordy reklamę reeeee czy takie coś można nazywać buntem
Ostatnio zmieniony przez chochoł (14-06-2021 o 22h30)
A ty, jak jesteś człowiekiem to buntujesz się innym ludziom?
// Tak bardzo często. Kiedy je czytam, czuję duży przypływ motywacji oraz może trochę melancholii.
„Nasza największa chwała nie leży w tym, by nigdy nie upaść, ale w tym, by podnieść się za każdym razem, gdy upadniemy.”
Ralph Waldo Emerson
„Samolubne pragnienie zaprowadzenia pokoju wywołuje wojny, a nienawiść rodzi się po to, aby móc chronić miłość” Madara
„Wąż, który żyje na ziemi, może tylko marzyć o lataniu w przestworzach. Poszedłeś do gniazda, po nowo narodzone pisklę, ale stałeś się zdobyczą, zamiast łowcą. Przez oczy jastrzębia latającego po niebie.” Sasuke
„Jeśli masz siłę, w końcu staniesz się samotny a w ostateczności arogancki. Nawet jeśli byłeś wszystkim czego ludzie życzyli Ci od początku.” Itachi
To są moje ulubione. trochę mi to zajęło
Ostatnio zmieniony przez Soheila (14-06-2021 o 22h45)
Zdarza ci się zapisywać jakieś ciekawe cytaty z książek lub filmów? Jeśli tak, to podzielisz się jakimiś, które z tobą zostały?
/ Bez obaw, monitoruję ;D Dzięki, że się podzieliłaś! ^^
// Wybacz, wykorzystałam już wszystkie i w dodatku jeszcze musiałam je przywiązać do siebie sznurkami, żeby nie odpadły, no co za los ~.~
Ostatnio zmieniony przez Qoona (14-06-2021 o 22h54)
masz może pożyczyć jakąś kłodę?
//lubię tą scenę z Najlepszego jak dwóch ćpunów sobie gada i wygląda to jakby rozmowa się toczyła przez tygodnie
i jeszcze scena czytania wiersza przez sekretariata/starego bojacka, o i jeszcze scena śpiewania 'i will always think of you' honey sugarman i eddiego z tego samego bojanglesa
i jeszcze taniec amity i luz z the owl house, baardzo mi się do tego animacja podoba, nie wiem ile razy to obejrzałam
i jak tak sobie myślę to z sowiego domu jeszcze te dwie
cyk i do drugiego nie znalazłam linku ale damn, ciary mam kiedy podczas tego pojedynku którego animacja jest taka mmmmm sm00th eda mówi 'how pathetic are you, that you can't best me at my worst.'
pewnie jeszcze by się znalazło kilka, jak scena z tequilą z baby driver, bo nie umiem wybrać jednej sceny
omg jak mogłam zapomnieć, kocham scenę 'może pouczymy się angielskiego?'
i jeszcze tą ze shreka dwójki kiedy wróżka chrzestna śpiewa chcę bohatera polska wersja jest superior, też ciary zawsze są
Ostatnio zmieniony przez chochoł (14-06-2021 o 23h18)
Masz ulubioną scenę z filmu lub serialu?
Czasem. Kiedyś po latach Barańczaka zawsze doprowadza mnie do łez. I piosenkę o końcu świata bardzo lubię.
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-06-2021 o 22h42)