Jaka prosta rzecz ostatnio cię ucieszyła?
// Jestem na profilu humanistycznym i, chociaż historia jest moją zmorą, to nie żałuję ani trochę, pasuję tu jak ulał :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (23-06-2021 o 14h39)
Strony : 1 ... 606 607 608 609 610 ... 1527
Jaka prosta rzecz ostatnio cię ucieszyła?
// Jestem na profilu humanistycznym i, chociaż historia jest moją zmorą, to nie żałuję ani trochę, pasuję tu jak ulał :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (23-06-2021 o 14h39)
Na jakim kierunku się uczysz lub pracujesz? Żałujesz wyboru?
Na większość rzeczy.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (23-06-2021 o 14h43)
masz na coś uczulenie?
Lubisz muzykę klasyczną? Przemawia do ciebie czy ani trochę? Jak ją odbierasz?
// Ubóstwiam je! UwU
Są krótkie (powyżej ramion) z grzywką na bok i z wygolonym na zero (lub prawie zero - zależy od dnia tygodnia) lewym bokiem. Tak naprawdę wygolone są oba, ale pokazuję tylko jeden. Dosyć często zmieniam fryzury i uwielbiam to, w jak ciekawy sposób można się za ich pomocą wyrazić c: Ostatnio nawet zamarzyło mi się ścięcie jeszcze krócej i sprawienie sobie fryzury pixie, ale na razie to tylko luźna myśl :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (23-06-2021 o 15h39)
Obchodzisz takie święta jak Dzień Ojca, Dzień Mamy?
Chyba nie mam konkretnego pytania, które chciałabym dostać.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (23-06-2021 o 18h41)
Jest jakieś pytanie, które chciałabyś dostać? A może już je dostałaś?
// W porząsiu, wypoczęłam i nabieram z powrotem motywacji do zabrania się za pracę nad kilkoma ważnymi dla mnie sprawami ^^
Ostatnio zmieniony przez Qoona (23-06-2021 o 15h55)
Ostatnio zmieniony przez Tsuyami (23-06-2021 o 16h10)
jest coś na co masz aktualnie ochotę?
// No one bad is ever truly bad, and no one good is ever truly good.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (23-06-2021 o 18h21)
Co myślisz o Lokim jako o postaci?
Umiejętności i wiedza. Jak ktoś pamięta dużo rzeczy, to zawsze jestem pod wrażeniem. I jeszcze otwartość i umiejętność rozmawiania z ludźmi.
Ostatnio zmieniony przez Noku (23-06-2021 o 17h47)
Co Ci imponuje w innych ludziach?
Być pewna siebie, to tak głównie, bo ta umiejętność przekłada się na wiele innych spraw, nawet do nauki innych rzeczy. Jakąś gimanstyke, czy taniec, umiejętność tworzenia ładnych zdjęć, albo może kiedyś w przyszłości pozowania samemu, jeśli osiągnę ten poziom abstrakcji na ten moment, jakim jest pełna akceptacja samego siebie, by czuć się w takiej sytuacji komfortowo i dobrze. Chciałabym nauczyć się wspinać, może wrócić do rysunku/malunku i robić to lepiej, jeździć na snowboardzie, albo nauczyć się psiej behawiorystyki, brzmi very nice to me.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (23-06-2021 o 18h30)
co chciałabyś umieć?
// nie.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (23-06-2021 o 20h19)
Lubisz robić quizy typu "którą pizzą jesteś?"? Pamiętasz może jakiś Twój ciekawy wynik takiego testu?
bardzo lubię z camembertem, lekko roztopionym, do tego czasami trochę dżemu czy powideł na przełamanie smaku
ogólnie z warzywami, żółtym serem, smalcem z fasoli, jest też wege szynka za którą przepadam z pistacjami (chyba z lidla?), z pastą jajeczną
Z czym lubisz jeść kanapki?
Zapominam czasami o istnieniu czegoś takiego. Czasami śmiejemy się z koleżanką z pracy z tych głupotek, ale nie mogę powiedzieć, że lubię je czytać. Bardziej się z nich nabijać.
Ostatnio zmieniony przez Shairan (23-06-2021 o 19h22)
lubisz czytać horoskopy?
@down ignorowanie czyjegoś zdania i przekonywanie go do swojego w bardzo głośny i czasem prawie agresywny sposób
Ostatnio zmieniony przez Floy (23-06-2021 o 19h27)
Jakie zachowania cię irytują?
Młode ziemniaki z koperkiem
Ostatnio zmieniony przez Noku (23-06-2021 o 20h06)
Najlepsze co można zrobić ziemniaków to?
@down spóźnialstwo
Ostatnio zmieniony przez Floy (23-06-2021 o 19h46)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (23-06-2021 o 19h57)
Sensu jakiego wątku z forum nie rozumiesz?
@down japoński jest ciekawym językiem, ale francuski to też fajny język
Ostatnio zmieniony przez Floy (23-06-2021 o 20h21)
Jakiego języka chciałabyś się nauczyć?
Byłem u psycholożki, kosmetyczki i jeszcze podwiozłem przyjaciółkę z jej kotem do weterynarza
Ostatnio zmieniony przez Noku (23-06-2021 o 20h22)
Co dziś robiłeś?
// Gra polskiej reprezentacji piłki nożnej, no dno i wodorosty a i dramat z dzikami na moim podwórku, niczym innym od tygodnia nie żyję.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (23-06-2021 o 20h48)
Co cię ostatnio rozbawiło?
A to bardzo dobre pytanie.
Ogólnie za późno się w to wkręciłem, bo żeby zrozumieć nowsze filmy, to trzeba znać ileś starych i nie chce mi się nadrabiać. Do tego nie jestem fanem ich humoru, ani nigdy mnie żaden film Marvela jakoś nie wzruszył. Najbardziej pamiętam film o Thorze, bo był strasznie nudny, a głowni źli byli bardzo standardowi, jakieś ciemne szare ziomki. Eh. Generalnie nie lubię scen miłosnych, ani scen walki w filmach, a Marvel je ma niestety.
Ale chyba najbardziej odrzuca mnie humor, bo mnie zupełnie nie bawi i bardzo często psuje klimat jak ktoś rzuca żarcikami umierając.
Doktor Strange był spoko, ale w sumie też taki mocno przewidywalny, generyczny i no po prostu nie umiem uwierzyć w te postaci zupełnie.
Punisher był najfajniejszy, bo właśnie nie było tyłu żartów, tylko był poważniejszy i miałem czas polubić postaci ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (23-06-2021 o 21h02)
Właściwie to czemu nie lubisz marvela?
// halo, halo, chora jest ostatnio, ciągle tylko śpi :(
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (23-06-2021 o 21h45)
Halo halo, jak kicia?
rudyyy <3
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (24-06-2021 o 08h52)
Jaki kolor włosów jest Twoim ulubionym?
@Noku, piątka! Też nie lubię filmów Marvela xD
@down A co widzę?
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (23-06-2021 o 21h20)