zamówiłaś coś kiedyś i przyszło coś totalnie innego?
@down spożywcze
Ostatnio zmieniony przez Floy (01-07-2021 o 23h02)
( *_*) (•_• )
\ \ / /
| | | |
Żeby uratować fabułę 2 sezonu Beemoov musiałby napisać go od początku
Strony : 1 ... 635 636 637 638 639 ... 1527
zamówiłaś coś kiedyś i przyszło coś totalnie innego?
@down spożywcze
Ostatnio zmieniony przez Floy (01-07-2021 o 23h02)
Jakie zakupy najbardziej lubisz?
Ostatnio to nawet nie
Ostatnio zmieniony przez Noku (01-07-2021 o 23h07)
Jest jakaś piosenka, którą ostatnio często męczysz?
// Użyłabym dokładnie tych samych słów nad gifami co Mobius, bo sama chciałabym coś takiego usłyszeć a jesteśmy z Lokim bardzo podobni.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (01-07-2021 o 23h10)
Gdybyś mogła porozmawiać z Lokim, to co byś mu powiedziała?
Chętnie pogadałbym z pewnym wszechwiedzącym typkiem z mojego ulubionego podcastu. Mógłby mi odpowiedzieć na parę pytań. I poznałbym jego chłopaka i mocno go przytulił, bo mu się należy. I myślę że byśmy się dogadali ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (01-07-2021 o 23h11)
Czy jest jakaś postać fikcyjna, którą chciałbyś poznać?
Nie, nie kojarzy mi się to pozytywnie niestety, w ogóle kontakt fizyczny z drugim człowiekiem nie jest dla mnie czymś komfortowym.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (01-07-2021 o 23h45)
Lubisz się przytulać?
/ same
// Jakby taki użytkownik Noku np chciał się przytulić to bym się przytuliła, bo darze sympatią.
/ ⊂(・ヮ・⊂)
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (02-07-2021 o 00h16)
Komu dałabyś się przytulić?
/ (っ*´∀`*)っ
Toż to peruka, taka jak noszą ludzie do sądu w filmach. Moja gardzia to poważna kobieta jest
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-07-2021 o 00h09)
Ciężko się czesze taka czuprynę? xD
/ Pardon, Madame!
// nie, jak to u osób z zespołem aspergera bywa
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (02-07-2021 o 00h22)
Łatwo ci się mówi o emocjach i uczuciach?
A przeczytam sobie jeszcze jeden rozdział mangi i pójdę w spanko ^^
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (02-07-2021 o 00h29)
O której idziesz w spanko?
// Można tak powiedzieć.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (02-07-2021 o 10h46)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (02-07-2021 o 09h26)
Co myślisz o nazywaniu chowańców imionami WSów?
// Hmm, zależy od czego nie chcesz zwariować i czym się nie załamać. Jeśli jest to coś bardziej błahego to spróbuj to zignorować i zająć się czymś innym. Możesz spróbować też przeanalizować problem i postarać się to usunąć bądź zminimalizować. Trudno mi się do tego odnieść, ale jeśli Cię to pocieszy to ostatnio "życie mnie mnie" stało się moim mottem xD
Ostatnio zmieniony przez Divia (02-07-2021 o 12h56)
Halo halo, jak nie zwariować i się nie załamać?
nope, ostatnio yt służy mi tylko jako tło, więc nawet nie zwracam uwagi co leci, ważne, żeby coś było
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (02-07-2021 o 10h16)
Odkryłaś jakiś kanał ostatnio na jutubie?
Raczej nie. Przynajmniej nie przypominam sobie. Za to jest wiele rzeczy, które przestałam lubić z czasem.
Ostatnio zmieniony przez Shairan (02-07-2021 o 10h24)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (02-07-2021 o 10h28)
Co ci się podoba w dark ambient?
Cierpię i płaczę. Miałam dalej bawić się w projektowanie tych nadruków, ale podłączam sobie tablet... odpalam piórko i nic... tablet nie czyta piórka i dopóki nie kupię nowego to nie mogę nic tworzyć ;__; Może usiądę zamiast tego do wizytówek, czy coś...
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (02-07-2021 o 11h00)
Co dziś robisz?
// Na żadne, brzuch mnie tak boli, że mam ochotę palnąć sobie w łeb jeszcze bardziej niż zwyle.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (02-07-2021 o 12h08)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (02-07-2021 o 12h12)
Aloha.
Co tam u ciebie, Meth? Jak życie?
Ostatnio zmieniony przez Canthra (02-07-2021 o 11h19)
Jak tam wyglądają twoje plany na dzisiejszy dzień?
No już nie mam w sumie xD jakiegoś płytkowego Huiona, ale przymierzałam się od jakiegoś czasu do ekranowego tylko ughh to drogie jest. Tego mam już parę lat i miał prawo się zepsuć, tylko dlaczego akurat w takim momencie
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (02-07-2021 o 11h37)
Jaki masz tablet?
Ja mam też już starszy tablet, tyle że Wacom. To był jeden z tańszych jakie były dostępne. Zakładam, że tobie przydałoby się coś lepszego niż takie minimum
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-07-2021 o 11h57)
A masz może jakiś fajny tablecik do polecenia?
uciec nie, ale fakt, że się zgubiłam xD
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (02-07-2021 o 12h00)
Czy będąc dzieckiem zdarzyło Ci się odwalić jakiś przypał w sklepie? Np.uciekłaś rodzicom albo zrobiłaś awanturę?
Coś tam było, z reguły po prostu szłam że znajomą na ciastko albo zostawałam w domu i oglądałam seriale. Mój tata ma bardzo luźne podejście do tego i mówił, że jeśli tylko mam ochotę, to nie muszę iść do szkoły. Na usprawiedliwienie dodam, że nauka zawsze łatwo mi przychodziła i mimo sporych nieobecności (średnio nawet 2 razy w tygodniu XD) i tak skończyłam ze średnią 4,5. Po prostu wiedziałam, że mogę sobie na to pozwolić, bo i tak nadrobię, więc po co mam się męczyć w szkole i z dojazdami?XD
Ostatnio zmieniony przez Natsuki (02-07-2021 o 12h10)
Wagarowałaś kiedyś? Jeśli tak, to jak to wspominasz?
Na ComicConie była możliwość wypróbowania takich tabletów. Byłem przy nim kilka minut, więc ciężko coś powiedzieć. Musiałbym się przestawić, bo jestem mocno przyzwyczajony do patrzenia na komputer i szczerze, to wolałbym mieć tablet bez ekranu, bo z ekranem pewnie zacząłbym się strasznie garbić
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-07-2021 o 12h04)
Miałeś okazję pracować na tablecie ekranowym? Jeśli tak to jak wrażenia?
Uwielbiam robić pełne ilustracje i robić je jak najbardziej realistycznie, ale z drugiej strony siedzenie przy jednej pracy jest dla mnie niesamowicie męczące i z każdym kolejnym dniem wywieram na sobie coraz większą presję, żeby to skończyć i zacząć coś nowego. Lubię też robić jakieś minimalistyczne rzeczy, ale to już konkretnie pod coś np. pod nadruki na ciuszki, albo logo
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (02-07-2021 o 12h11)