jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia?
/Powrót z pracy
Ostatnio zmieniony przez Meliah (06-07-2021 o 23h16)
Strony : 1 ... 654 655 656 657 658 ... 1527
jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia?
/Powrót z pracy
Ostatnio zmieniony przez Meliah (06-07-2021 o 23h16)
Którą z codziennych czynności lubisz najbardziej?
// codziennie nałogowo pije herbatę i chyba te chwile kiedy mogę siąść z tym gorącym kubkiem i cieszyć się jego ciepłem. Chyba takie siedzenie i cieszenie sie chwilą można nazwać czynnością?
Myślę że mycie rączek w ciepłej wodzie z pachnącym mydełkiem też jest bardzo przyjemne wiec lubię^^
Ostatnio zmieniony przez Igris (06-07-2021 o 23h24)
a ty?
// oddanie dla ludzi, których kocha i niezdarność.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (07-07-2021 o 10h21)
Jakie cechy Deana najbardziej cię "kupiły"?
Powiedzmy, że Eurobiznes, ale nie gram specjalnie w planszówki, więc określenie "ulubiona" jest trochę naciągane.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (06-07-2021 o 23h32)
Co to za animacja w sygnaturce? Polecasz?
Jakiegoś polskiego aktora, ale nie jestem pewna co do nazwiska. xD
Ostatnio zmieniony przez Cansani (06-07-2021 o 23h51)
Poznałaś kiedyś kogoś sławnego?
Wyłączam budzik i wracam do spania
Ostatnio zmieniony przez Noku (06-07-2021 o 23h38)
Jaka jest pierwsza rzecz którą robisz po obudzeniu?
// ach jak ja dawno tego nie oglądałam i och jak już długo sie zabieram by to sobie odświeżyć
ale z tego co pamiętam to mi się podobała, może to dlatego że po prostu lubię taki typ postaci
Ostatnio zmieniony przez Igris (06-07-2021 o 23h48)
Wstawanie rano z łóżka sprawia ci problem, czy udaje ci się zwlec z posłania bez zbędnych ceregieli? :v
Powiedzmy, że mam, ale nie jest ona taka "strict". A dokładniej rzecz ujmując - nie trzymam się jej kurczowo, ulega przekształceniom, godzinowo też się niekiedy "nie zgadza", bo nieraz zrobię coś wcześniej albo później. Czy lubię? Chyba tak, takie coś mi pasuje. xd
Ostatnio zmieniony przez Cansani (07-07-2021 o 00h43)
Jesteś chorowity?
Nie wiem jak to sprawdzić bez szukania po wiki co jest z tego eventu i zliczania wszystkiego w szafie. Na razie wysyłam chowka wszędzie po równo, więc nic się nie wybija. Potem pewnie ogarnę sobie tą ładną perukę do ramion we wszystkich kolorach ^^
/Aaa, to diva fenghuang, ta zielona. Od Karenn nie mam jeszcze ani jednego
Ostatnio zmieniony przez Noku (07-07-2021 o 01h34)
elementów którego stroju z eventu masz póki co najwięcej?
// chodzilo mi o te trzy nowe, bo te głosy lecą chyba losowo, haha, i u mnie np najwiecej wypadlo poki co dla Karenn
haha zaden XD nawet z pojedynczych elementow ciezko mi wybrac cos dla siebie, a do tego dochodzi slaba kolorystyka. no, ale powiedzmy ze koori, bo wlosy ma bardzo ladne a sam stroj wydaje mi sie najmniej krzywy i nie na sile przesadzony. i ten za doladowanie jest w porzadku.
Ostatnio zmieniony przez Flower (07-07-2021 o 01h38)
Który z tych nowych strojów najbardziej ci się podoba?
Parę rzeczy się znajdzie. Głównie nie moje kolory zdobyte z mapki. I kilka kurtek, które uznałem, za ładne, ale do niczego mi nie pasują
Ostatnio zmieniony przez Noku (07-07-2021 o 02h13)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (07-07-2021 o 06h11)
Wyspałeś się?
Monologi najlepsze, kocham siedzieć i słuchać jak ktoś godzinami nawija o czymś co lubi i sam lubię wyrzucać z siebie ściany tekstu
Jeśli chodzi o komunikację z ludźmi tak na codzień to jak najbardziej potrafię rozmawiać i wysłuchać, ale mam problem z wcinaniem się innym w zdanie i często nic nie powiem nawet jak bym chciał
Ostatnio zmieniony przez Noku (07-07-2021 o 06h40)
Masz skłonności raczej do dialogu czy monologu?
// Tak! Jakichś niesamowitych zawijasów nie ćwiczyłam, ale podstawowa ładna czcionka markerami pędzelkowymi to dla mnie żaden problem :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (07-07-2021 o 06h27)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (07-07-2021 o 06h46)
Czekasz na powrót jakichś wątków? Jaki jest twój ulubiony?
// "Poznaj dzieło po screenie" i "Czy wiesz, że...", według mnie oba były strasznie nudne i nigdy się w nich nie wypowiedziałam.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (07-07-2021 o 06h48)
Jest jakiś wątek którego nie lubisz?
Są tu osoby, które lubię i chętnie bym je bliżej poznał. W sumie większość osób tu jest wystarczająco przyjemna żebym chciał tu siedzieć i zadawać im jakieś pytania ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (07-07-2021 o 07h03)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (07-07-2021 o 07h05)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (07-07-2021 o 07h53)
Jak ktoś nie odbiera to zostawiasz wiadomość głosową?
Nie. Dzwonię tylko do rodziny, a tego nie muszę często robić
Ostatnio zmieniony przez Noku (07-07-2021 o 07h58)