kogo rolujemy z Inazumy?
/ Eula i Klee, prawdopodobnie Baal i Yoyimia wskoczą na topke
Ostatnio zmieniony przez Asame (10-07-2021 o 13h23)

Strony : 1 ... 669 670 671 672 673 ... 1527
kogo rolujemy z Inazumy?
/ Eula i Klee, prawdopodobnie Baal i Yoyimia wskoczą na topke
Ostatnio zmieniony przez Asame (10-07-2021 o 13h23)
Kto jest twoją ulubioną postacią z Genshina?
// Najbardziej brakuje mi "Czy tak samo jak ja?", ale chciałabym powrotu wszystkich wątków, bo udzielałam się prawie wszędzie :<
Ostatnio zmieniony przez Qoona (10-07-2021 o 12h37)
Brakuje ci jeszcze jakiegoś wątku w sali gier? Co ewentualnie byś dodała?
Raczej nie, bo każdy ma swój gust i nie każdy będzie gustował w tym samym co ja. Więc nie ma czegoś takiego określonego, co mogłabym polecić całej zbiorowości.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (10-07-2021 o 12h39)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (10-07-2021 o 14h07)
A jest coś, co zwykle polecasz, bez względu na gust innych, jakiś twój klasyk, który uważasz za godny poznania?
Zwykle teleportacja mi imponuje, przemieszczanie się w miejscach i czasie, np. umiejętność Ciri z wiedźmina czy Five z The Umbrella Academy. Ponadto zmiennokształtność jak u Double Trouble z She Ra - taka, która polega na wtapianiu się w tłum, nie jakieś wilkołaki czy coś.
A tak growo, to z genshina bardzo lubię postacie władające wiatrem/powietrze - bo doskonale kontrolują pole walki i absorbują inne elementy. Zagraj sobie jeśli ci pójdzie na komputerze, bo widoczki są mega, fabularnie też wciąga, jest dość proste i po prostu miłe. Hay lin z Witcha też najbardziej lubiłem, teraz przymierzam się ku Will i Cornelii, a w Dragon Age idę w burzę, bo pioruny się rozchodzą i generalnie burza jest imponująca. Zwłaszcza we współczesnym świecie - mając za moc elektryczność praktycznie zwyciężam.
Ostatnio zmieniony przez falafel (10-07-2021 o 13h15)
Gdybyś mogła posiadać moce jak w filmach/grach fantasy, jakieś specjalne umiejętności to z jakimi siebie widzisz? Jakiego typu najbardziej cię ujmują, może jakaś broń zamiast mocy?
/ cały czas kusi mnie genshin, ale sama nie wiem >.<
Mam parę ulubieńców, najczęściej są to postacie z Naruto: Itachi Uchiha, Madara Uchiha, Sasuke Uchiha, Orochimaru i dużo innych. Z Bleacha uwielbiam Ulquiorrę Cifer i Grimmjowa Jaegerjaquez. Z Magi lubię Judala. Z Kuroko no Basket Akashiego, Kise i Aomine. Jest peeeełno takich postaci, które mogłabym wymieniać.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (10-07-2021 o 14h10)
Masz ulubionego fikcyjnego bohatera/bohaterkę?
// Nie, ostatnio jakoś nie mam ochoty na granie.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (10-07-2021 o 14h40)
Grasz obecnie w jakąś grę lub zamierzasz w jakąś pograć?
Nic, piłam kawę xd
Ostatnio zmieniony przez Charlees (10-07-2021 o 15h48)
Co jadłaś dzisiaj na śniadanie?
// Dobrze, dzisiaj kupiłam jej żarcie dla burżujów i jej bardzo smakowało, później sobie trochę razem leżałyśmy.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (10-07-2021 o 15h56)
Co u twojego kotka?
Głównie psychologia. Uniwersytet SWPS udostępnia fajne wykłady na yt, jak jest temat, który mi podpadnie, to słucham. Lubię też takie bardziej popularnonaukowe rzeczy naukowy bełkot ma fajne filmiki o naukowych rzeczach ogółem. Jak trafię na ciekawą książkę to też przeczytam, raczej w psychologii, ale o filozofii i logice też coś czytałem, tyle że porzuciłem dość szybko, bo trochę za ciężka lektura dla mnie. I filmiki o historii sztuki i mody, Karolina Żebrowska jest super, choć to już zupełnie śmieszkowe rzeczy
Ostatnio zmieniony przez Noku (10-07-2021 o 15h50)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (10-07-2021 o 16h00)
Jakie tematy rozmów są najnudniejsze?
Filmy, podcasty, moje OCki, rysowanie, jakieś wybrane tematy z psychologii i o swoim życiu, bo lubię narzekać :v
Ostatnio zmieniony przez Noku (10-07-2021 o 16h07)
Na jakie tematy mógłbyś rozmawiać bez końca?
// Gaz pieprzowy.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (10-07-2021 o 16h08)
O czym jest najbardziej bezużyteczna informacja, którą znasz?
// Tak ogólnie to na święty spokój, a szanse marne, bo ciągle mi ktoś dzisiaj z czymś dupę truje.
I w sumie oglądnęłabym jeszcze raz czarną wdowę, Yelena jest cudowna, I love her, your honor.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (10-07-2021 o 16h22)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (10-07-2021 o 17h29)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (10-07-2021 o 17h17)
Masz jakąś ulubioną lekturę szkolną?
Jeden ulubiony byłoby mi by mi bardzo ciężko wybrać no ale mam Albatrosa z mojego profilu i lubię wiersze wielu polskich poetów np. Samotność Baczyńskiego lub pieśni Gałczyńskiego.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (10-07-2021 o 17h28)
Masz swój ulubiony wiersz?
Lubię, ale nie czytam jej często
Ostatnio zmieniony przez Noku (10-07-2021 o 17h29)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (10-07-2021 o 17h46)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (10-07-2021 o 17h50)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (10-07-2021 o 17h47)
Czy ogry są najlepsze i czemu tak?
Chyba ten moment, w którym artystom znudził się realizm i zaczęli bawić się w impresję, surrealizm i wszystko inne. Lubię taką różnorodność i kreatywność ^^
Dziękuję :>
Ostatnio zmieniony przez Noku (10-07-2021 o 17h57)
Który okres z historii sztuki wydaje Ci się najciekawszy i dlaczego akurat ten? przy okazji, świetnie wyszedł ten nurek ^^
Oj tyle ich jest, że ciężko wymienić jedną xd
Ostatnio zmieniony przez Charlees (10-07-2021 o 18h09)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (10-07-2021 o 17h54)