Która księżniczką disney'a jesteś?
nie oglądałem ostatnio anime, ale mogę opowiedzieć jak stworzyłem całe pokolenie fanów anime, to jest moje życiowe osiągnięcie.
więc oglądałem anime, ale przestałem, bo po prostu tak wyszło, nie z jakiejś nienawiści, tylko ot tak, może było w tym coś więcej, ale nie przykładam do tego większej wagi i przestawiłem się na oglądanie filmów, ale z siostrą - wcześniej nie miałem z nią żadnej relacji, a potem jakoś tak randomowo zacząłem z nią oglądać filmy i seriale, mamy dość podobny gust, chociaż ja z racji wieku, doświadczenia(?) wolę nieco dojrzalsze kino i lepiej czytam pewne niuanse.
Więc pewnego dnia, robiąc coś w internecine stwierdziłem, że Fullmetal Alchemist (brotherhood ofc) jest super i MUSZĘ je znowu obejrzeć i zacząłem, ale po chwili się zorientowałem, że mogę z siostrą i to była rozmowa w typie"
'Nora, ja WIEM, że to jest anime, ale uwierz mi, jest dobre'
'niemożliwe'
'Nora, zaufaj mi'
No i poszło, bo fmab poleciałyśmy z innymi, w tym Fairy Tail. No i Nora tam sobie ogląda filmiki w szkole, jakieś teorie czyta, etc. i zobaczyły to inne dzieciaki i zamiast ją wyśmiać, że 'jezu, anime, żałosne' to wkręcili się w to, cała podstawówka pokochała Fairy Tail (a potem inne anime) i to było żałosne, że nie ogląda się anime.
Ostatnio zmieniony przez falafel (12-07-2021 o 15h33)