Jak określiłabyś swoje nawyki żywieniowe? Są dobre, akceptowalne? Czy pozostawiają wiele do życzenia?
A całkiem dobrze, miło, że pytasz!! ^^
Udało mi się trochę porysować - nareszcie zabrałam się do zamówionka i już wiem, że nie będzie piękne, ale chyba odblokowałam się w pewien sposób; zawsze do rysowania podchodziłam z taką spiną, bałam się przesady, byle nie wyszło gorzej, niż zazwyczaj, stresowałam się tym, jaki wyjdzie ostateczny rezultat, a teraz po prostu się tym bawię, próbuję, mimo że wiem, jak źle może to wyjść. Czerpię z tego przyjemność! O, i też próbowałam nowe przepisy z książki; w sumie całkiem udane. ^^
Nie ukrywam też, że większość dnia czekałam na teledysk Maneskin do I Wanna Be Your Slave i musiałabym skłamać, żeby nie powiedzieć, jak bardzo zmiótł mnie z planszy. Chyba obudziła się u mnie nierozgarnięta nastolatka, tak myślę. Niemniej jednak ten teledysk wywołał u mnie sporo szczęścia.
W ogóle dzień z muzyką od Maneskin >>>> dzień bez muzyki Maneskin. Słuchałabym całą dobę, gdyby mi bateria w słuchawkach wystarczała. XD
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (15-07-2021 o 23h32)