Co jest nie tak z pizzą hawajską? :v
/Nie jadłam, nie lubię czekolady
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (16-07-2021 o 12h43)

Strony : 1 ... 688 689 690 691 692 ... 1527
Co jest nie tak z pizzą hawajską? :v
/Nie jadłam, nie lubię czekolady
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (16-07-2021 o 12h43)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (16-07-2021 o 12h45)
Jadłeś kiedyś roldogi (parówka w cieście od pizzy)?
Jeśli SKM się liczy to niedawno, a takim porządnym na dłuższą odległość to już nawet nie pamiętam. Parę dobrych lat temu
Jeśli mogę usiąść to jest spoko. Ale tłoków nie lubię
Ostatnio zmieniony przez Noku (16-07-2021 o 12h50)
Kiedy ostatnio jechałeś pociągiem? Lubisz taki sposób podróżowania?
/Nie, dzieci to nie moja bajka. To znaczy, w rodzinie mojego chłopaka jest mnóstwo dzieci i wszystkie mnie kochają, ale nie czuję, żebym mogła się takim szkrabem zajmować dłużej niż kilkanaście minut xD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (16-07-2021 o 14h10)
Umiesz się zajmować dziećmi? Masz jakiś sposób, jak uspokoić niegrzecznego czterolatka?
Bardzo, ale to bardzo panikuję. I właściwie nie ma potrzeby by była to wyraźnie stresująca sytuacja - ja po prostu łatwo zaczynam przepraszać, łatwo zaczynam się przejmować skutkami na dwadzieścia lat wprzód i tym podobne.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (16-07-2021 o 13h54)
Jak się zachowujesz w stresujących sytuacjach?
/Nienawidzę
Ostatnio zmieniony przez Nepente (16-07-2021 o 14h14)
Co sądzisz o upałach?
// W zamkniętym pomieszczeniu, otwarte (szczególnie latem) to zło.
Ostatnio zmieniony przez Elodie (16-07-2021 o 14h09)
Wolisz imprezy na otwartej przestrzeni, czy w zamkniętym pomieszczeniu?
Disco polo, techno, raczej tego typu muzyka. Tak to jestem w stanie posłuchać wszystkiego.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (16-07-2021 o 14h29)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (16-07-2021 o 14h19)
Jesteś alergikiem? Uczula cię coś?
aktualnie nie czuję potrzeby nauki czegoś nowego
mam wakacyjnego doła, na lato bardzo słabnie mi motywacja i chęci do czegokolwiek
Ostatnio zmieniony przez Mystification (16-07-2021 o 14h29)
Czego chciałabyś się nauczyć?
// cześć <3 bark mi doskwiera ostatnio mocniej, ale tak to połamane żebra i paluchy już wyleczyłam, dzięki za zainteresowanie, to miłe!
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (16-07-2021 o 14h51)
Jak się czujesz? Wszystkie urazy już wyleczyłaś?
Rzadko choruje tak poważnie, żebym musiała brać antybiotyk czy coś, więc raczej domowe sposoby.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (16-07-2021 o 14h48)
Gdy jesteś chora, starasz się kurować domowymi sposobami, czy jednak pokładasz wszelkie nadzieje w wyrobach aptecznych?
/Górskie zdecydowanie. Dlatego też uwielbiam też widok z okna biura, w którym teraz pracuję. Widać z niego pięknie Tatry. Są na wyciągnięcie ręki.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (16-07-2021 o 15h53)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (16-07-2021 o 14h55)
Wolisz bardziej góry czy morze?
Co sądzisz o swoim poczuciu humoru? Lubisz je? Łatwo jest cię rozbawić?
Myślę, że zależy od sytuacji. Żartów takich samych w sobie nie potrafię rzucać, ale czasem zdarzy mi się komuś dość zabawnie (przynajmniej w moim i otoczenia przekonaniu) komuś dociąć.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (16-07-2021 o 15h15)
Kopiuje twoje pytanie? A ty co sądzisz o swoim?
@down jestem słaba w epokach. Lubię estetyczne obrazki w internecie, ale tak patrząc na sztukę to...hm.. Epoka wiktoriańska miała ciekawą modę, architektura też jest niezła.
Ostatnio zmieniony przez Floy (16-07-2021 o 15h08)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (16-07-2021 o 15h06)
Jak reagujesz gdy nie masz racji?
/Kiedy zamierzam zrobić coś na czym się nie znam i nie chcę iść na żywioł.
Ostatnio zmieniony przez Nepente (16-07-2021 o 15h11)
Kiedy pytasz o rady?
ojej, miło mi .////.
Nie wiem, to bardzo miłe, że ludzie inspirują się sobą nawzajem. Czuję się trochę powerfull i chciałbym umieć tak w kwestiach klimatycznych, bo są one dla mnie szalenie ważne ;-;
Osobiście uważam, że bardzo ładnie bawię się makijażem w stylkach, bardzo mi się to podoba (i daje inspiracje do moich makijaży, w których nie czuję się tak pewnie).
Ostatnio zmieniony przez falafel (16-07-2021 o 15h20)
Byłeś moją inspiracją przy mojej obecnej stylce. Więc jak mam okazje to wypadałoby się spytać czy w jakiś sposób ci to nie przeszkadza i co sądzisz o swoich własnych stylizacjach?
@down nie umiem odpisywać szybko na telefonie, bo zawsze użeram się z moją autokoretką zmieniającą mi źle zdania (ale jestem zbyt leniwa by ją wyłączyć. Przecinki i kropki często zdarza mi się wciskać do wiadomości. To jest bardziej takie moje zboczenie przez pisanie historii w intenrecie i z automatu wciskanie kropek z przecinkami.
Ostatnio zmieniony przez Floy (16-07-2021 o 15h21)
Pisząc ze znajomymi starasz się zachować pełną poprawność językową, czy zdarza ci się właśnie jakiś chaos, brak interpunkcji (taki skrajny XD), że po prostu widać, że na szybko i swobodnie gadasz?
Podobają mi się tatuaże, ale też nie mam nic przeciwko operacjom plastycznym. Jeśli ktoś się w ten sposób lepiej czuje, to super. Czasem kwas hialuronowy daje fajne efekty, chociaż sama bym się nie zdecydowała - nie ufam wystarczająco, że nie skończę z pontonem zamiast twarzy.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (16-07-2021 o 15h23)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (16-07-2021 o 15h22)
kolczyki na ciele (nielicząc uszu) i tatuaże podobają ci się?
@down kolczyki. O wiele łatwiej się ich pozbyć niż tatuaży
Ostatnio zmieniony przez Floy (16-07-2021 o 15h24)
Gdybyś była pracodawczynią i musiałabyś patrzeć na modyfikacje ciała nieprzychylnie - prędzej odrzucałabyś kolczyki czy tatuaże? Tak ogólnie, dobrze zrobiony, normalny tatuaż, a nie swastyka.
Nie za bardzo.
Ostatnio zmieniony przez falafel (16-07-2021 o 15h40)