Co tam jeszcze działasz ze swoimi włosami?
Gdańsk. XDDDD Bo ostatnio byłam tam dobre 10 lat temu i nic nie pamiętam, także be my guide.
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (17-07-2021 o 14h51)

Strony : 1 ... 693 694 695 696 697 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (17-07-2021 o 14h51)
Lira: Ile zajmuje ci przygotowanie się do wyjścia?
Dziad: dlaczego się wpychasz? :v Iiii. W sumie co chciałabyś zobaczyć w Gdańsku, jakbyś do mnie przyjechała kiedyś??
Bo ją bardzo kocham i zdarza mi się nazywać ją gorzej. <3
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (17-07-2021 o 14h48)
Czemu nazywasz koleżankę wyżej dziadem? :v
// Zależy od człowieka, najczęściej skrótem imienia.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (17-07-2021 o 16h35)
A jak do Ciebie zwracają się zwykle ludzie, jakimś przezwiskiem, pieszczotliwym zwrotem, zdrobnieniem itd?
To bardzo ogólnie pytanie i ciężko mi na nie odpowiedzieć, bo sporo zależy od mojego nastroju, czasem nawet kontakty z najbliższymi są dla mnie męczące i potrzebuję odrobiny samotności.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (17-07-2021 o 15h04)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (17-07-2021 o 14h54)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (17-07-2021 o 14h54)
Jakie masz pismo? Pracowałaś nad nim kiedyś?
// Zależy czy mówimy o znajomych czy przyjaciołach :>
100 faktów to bardzo dużo, więc musiałabym strasznie lać wodę, gdybym miała to robić w takim formacie, ale na pewno mogłabym napisać coś bardzo treściwego na temat najbliższych mi ludzi c:
Niestety, mój psiapsi nie chce zacząć grać w Eldkę T v T
O znajomych natomiast też mogłabym coś wycisnąć, ale wiadomo, byłyby to jakieś luźne, humorystyczne ciekawostki i na pewno aż sto by się nie uzbierało.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (17-07-2021 o 15h00)
Znasz dużo cech, szczegółów o swoich znajomych, tak żeby napisać o nich ze 100 faktów? Czy raczej to są na ogół znajomości po prostu do pogadania, spacerku, bez drobnostek?
Myślę, że czasem jest ze mnie taka gaduła, że potrafię przegadać... ale mam nadzieję, że nie jestem aż tak beznadziejnym słuchaczem. Staram się!
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (17-07-2021 o 14h57)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (17-07-2021 o 15h00)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (17-07-2021 o 15h01)
ciężko ci ostatnio spać w nocy?
@down zadaję sobie to pytanie od bardzo dawna. Bimuf to tylko nie wpisany do słownika synonim głupoty
Ostatnio zmieniony przez Floy (17-07-2021 o 15h03)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (17-07-2021 o 15h07)
Udało ci się osiągnąć jakieś wyzwanie, które sobie postawiłaś? Co takiego?
// (u//w//u)
Zależy od tego, czy w najbliższym czasie będę się nudzić c;
Chociaż chodzi mi od pewnego czasu po głowie odtworzenie pewnej bardzo udanej starej stylki... owo
Ostatnio zmieniony przez Qoona (17-07-2021 o 15h07)
Czekam na twoją nową stylizację, czy doczekam się do eventu letniego czy jednak zostajesz przy tej cudownej na jeszcze dłużej?
@down Berło Demonika, aura tego dymu, której używam teraz, elfie uszy, zamknięte oczy i parę jeszcze innych takich
Ostatnio zmieniony przez Floy (17-07-2021 o 15h33)
Jaki jest twój ulubiony ciuch (lub kilka) z Eldki?
// Moja topka to włosy Obi, Sandały Rainbow Spirit, Crow Shoulder Pad i Skeleton Witch Crown :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (17-07-2021 o 15h15)
Oo, a twój? Masz jakiś?
Miecz virgo spirit, jak już. Rzadko kiedy jakieś elementy mnie odstraszają. XD Większość już jakoś przerobiłam chyba; jak nie nadają się na główną gwiazdę stylki, to po prostu robią za warstwy.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (17-07-2021 o 15h24)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (17-07-2021 o 15h21)
Jaki event był według ciebie najgorszy i dlaczego?
Nie ma chyba takiego jednego, ale zazwyczaj nie podobają mi się świąteczne lub wielkanocne eventy, nie za bardzo mój klimat.
Ostatnio zmieniony przez Liraeth (17-07-2021 o 15h54)
Kopiuje pytanie. Jaki event i czemu był najgorszy?
@down mam Netflixa. Właśnie oglądam Lucyfera, a potem biorę się za dokańczanie Girl From Nowwhere. Nie mam konkretnego ulubionego gatunku. Co mi się spodoba obejrzę
Ostatnio zmieniony przez Floy (17-07-2021 o 15h26)
Masz abonament w jakimś serwisie streamingowym, np. Netflix? Co najbardziej lubisz oglądać na takich serwisach?
/Szybkie liczenie w głowie. Po prostu zawsze mam obok kogoś, kto robi to o niebo lepiej ode mnie, ale czasem zdarzy się sytuacja, że muszę coś policzyć sama - i wtedy pojawia się problem.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (17-07-2021 o 15h27)
Co sprawia ci trudność?
// Zdecydowanie przyszłość - po pierwsze, nie chce mi się wracać do starych czasów ani trochę, bo były okropne xD Po drugie, nie chciałabym namieszać i zmienić teraźniejszość na gorsze ~ . ~
Ostatnio zmieniony przez Qoona (17-07-2021 o 15h32)
Gdybyś mogła zapodróżować w czasie - wybrałabyś przeszłość czy przyszłość? I dlaczemu tak?
A zamki bardzo spoko! 140 tysięcy żołnierzy ostatnio mi poszlo do piachu, ale chociaż było śmiesznie... mówią, że jestem niebezpieczna dla samej siebie. xD
Ogólnie towarzystwo się rozkręciło i jest jeszcze ciekawsze! Ostatnio chcieli mnie koronować. I wystąpiłam w teledysku.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (17-07-2021 o 15h42)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (17-07-2021 o 15h36)
Z którego swojego osiągnięcia jesteś najbardziej dumna?
/gratuluję!
/Nigdy dość wyjść do restauracji na jakieś pyszne jedzonko. Uwielbiam ten moment, jak sobie siedzę, najlepiej w jakimś ogródku, sączę mrożoną kawę w oczekiwaniu na obiad, wiatr delikatnie schładza zmęczone po całym dniu na słońcu ciało. To takie relaksujące.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (17-07-2021 o 15h36)
Czego ci nigdy dość?
// Nic mnie tak nie irytuje jak one. Ale przyznaję, jest jeden, którym się kieruję - skwitowanie niektórych osób jako zwykłych patusiarzy i trzymanie się od nich z daleka znacznie ułatwia mi życie, nawet jeśli gdzieś tam intelektualnie mam świadomość, że tacy ludzie też mają dusze i tak dalej.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (17-07-2021 o 15h40)