Bez czego nie byłbyś sobą?
Mówię sobie, że robię to teraz i odpalam playlistę z muzyką do pracy. I biorę jakieś słodkie picie, albo kawę.
Ale najczęściej motywuje mnie panika ostatniej chwili
Ostatnio zmieniony przez Noku (19-07-2021 o 09h46)

Strony : 1 ... 702 703 704 705 706 ... 1527
Bez czego nie byłbyś sobą?
Mówię sobie, że robię to teraz i odpalam playlistę z muzyką do pracy. I biorę jakieś słodkie picie, albo kawę.
Ale najczęściej motywuje mnie panika ostatniej chwili
Ostatnio zmieniony przez Noku (19-07-2021 o 09h46)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (19-07-2021 o 10h15)
Jest jakaś dziedzina, temat lub coś czego chciałbyś się nauczyć bo jest przydatne w życiu ale kompletnie nie możesz się za to zabrać i ciężko Ci się tego czegoś nauczyć?
/Nie jesteś dziwna, ej aż mi się teraz zrobiło przykro xd U mnie weekend spokojnie w sumie więcej czasu spędziłam na dworze niż w domu no i pierwszy raz od niepamiętnych czasów spałam do 10.
Ostatnio zmieniony przez Charlees (19-07-2021 o 09h54)
Czy ja jestem dziwna jak rozryczałam się przez rozwalony wydruk na tort? XD jak tam weekend minął spokojnie czy równie emocjonująco? :v
tort na urodziny siostry. Z Muminkami. Na 31 urodziny XD, był taki ładny domek muminków i on się rozwalił ;------------------; ogólnie ja mam jakąś wrażliwość za wysoką i łatwo się rozklejam w kłótniach ale jak coś mi się wali, psuje i nie idzie po mojej myśli to jestem po prostu zła a tutaj chyba mnie wszystko przerosło, tort się walił pod każdym względem a w życiu prywatnym miałam też parę zawirowań
Ostatnio zmieniony przez Mystification (19-07-2021 o 09h58)
Mysti, a to co za tort był, z jakiej okazji? W ogóle często zdarza Ci się tak sobie popłakać czy zwykłe trzymasz się twardo?
/Trzymaj się tam Mysti!
Niech będzie, że jestem jak chlebek ale chlebek z bierdy prędzej spleśnieje niż zrobi się twardy xd
Ostatnio zmieniony przez Charlees (19-07-2021 o 10h04)
Wolisz być twarda jak chleb z biedronki czy żelki?
Będę dzisiaj piekł dwa ciasta i na żadnym nie dam sobie nadruku, będzie mus malinowy ;pp
Ostatnio zmieniony przez falafel (19-07-2021 o 09h59)
Jaki dałbyś nadruk na swój tort urodzinowy?
Niezbyt właśnie. Muszę się dopiero nauczyć takiego nagradzania, bo zawsze o tym zapominam
Ostatnio zmieniony przez Noku (19-07-2021 o 10h01)
Lubisz się nagradzać za wykonane cele i sukcesy?
jak tak teraz myślę, to tylko czas i zniknięcie problemu. Inaczej cały czas mi siedzi z tyłu głowy i psuje nastrój.
Ostatnio zmieniony przez Mystification (19-07-2021 o 10h08)
Co zwykle poprawia ci humor?
Z dostawą, bo nie chce mi się taszczyć ciężkich zakupów. Ale czasem stacjonarnie też pójdę
Ostatnio zmieniony przez Noku (19-07-2021 o 10h11)
Zakupy spożywcze robisz stacjonarnie, czy może z dostawą?
Już się trochę unormowało, ale nadal nie jestem w 100% zadowolona. Praca w Rekreacji chyba nigdy nie będzie mnie satysfakcjonować w 100% ale nie będę narzekać. Małymi kroczkami wywalczę swoje. ^^ Konie mają tu naprawdę fajne, dawno takich otwartych koni nie widziałam haha
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (19-07-2021 o 10h22)
Hejka, jak tam praca, jak się czujesz?
// Raz na ruski rok coś tam zmienię.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (19-07-2021 o 10h32)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (19-07-2021 o 10h25)
Lubisz pić energetyki? Jakie najbardziej?
Ostatnio przez dłuższy czas nie piłem, ale ostatnio wraca mi ochota na słodkie napoje. Cola nadal jest według mnie nie dobra, ale jałowca chętnie bym się napił. Lub Kofoli.
Ostatnio zmieniony przez Noku (19-07-2021 o 10h27)
A ty lubisz napoje gazowane?
Rzadko rozmawiam z kimś w wiadomościach prywatnych, ale chyba bardziej mi pasują, ale tylko jeśli daną osoba mnie interesuje. A tak to forum też jest fajne.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (19-07-2021 o 10h36)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (19-07-2021 o 10h40)
Jaki masz model telefonu i czy jesteś z niego zadowolona?
// No niespecjalnie, ale ten no, jakoś przeżyje, tak myśle.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (19-07-2021 o 10h41)
A ty jak się czujesz? Wdzystko w porządku?
Ponieważ dużo nagrywam i robię sporo zdjęć to na pewno taki z dobrym aparatem i dużą pamięcią. Chociaż aparat jest dla mnie istotniejszy zarówno ten z tyłu jak i z przodu.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (19-07-2021 o 10h49)
Jaki telefon byłby dla ciebie idealny?
Nie wstałem, bo nie spałem całą noc
Ostatnio zmieniony przez Noku (19-07-2021 o 11h09)
O której dzisiaj wstałeś?
// Najlepiej siedzenie w domu, nie lubię podróżować, bo to ludzie i głośno, wyjście na dwór mnie stresuje, kupienie biletu mnie denerwuje, bycie długo w zamkniętym pojeździe, no mogłabym tak wymieniać bez końca.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (19-07-2021 o 10h48)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (19-07-2021 o 10h51)
Lubisz sprzątać?
Konie, siebie podczas jazdy konnej (wiadomo, później jest analiza postawy itp), swoje zwierzęta.
Ostatnio zmieniony przez Wendyy (19-07-2021 o 11h57)
Co zwykle fotografujesz?
// Czytelny, żeby się ludzie nie czepiali.
Ostatnio zmieniony przez Marjorie (19-07-2021 o 14h56)
Twój podpis jest czytelny, czy robisz taki artystyczny bazgrołek?
Całkiem bym się bał. Na samotne wakacje nawet w Polsce bym nie pojechał. Jestem bardzo lękliwą i nierozgraniętą osobą. Byłoby mi ciężko znaleźć nocleg, albo kupić jedzenie, albo chodzić po muzeum, bo przecież w miejscach turystycznych zawsze jest dużo ludzi. Nie, bez wsparcia bym nie potrafił
Ostatnio zmieniony przez Noku (19-07-2021 o 11h56)
Mógłbyś się wybrać w samotnie na wakacje do kraju w którym nigdy nie byłeś czy trochę byś się bał i jednak wolałabyś mieć kogoś ze sobą?
Początkowo chciałam się wzorować na Głosach Nerata z gry tyranny
ale jak widać wyszło niezbyt podobnie.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Charlees (19-07-2021 o 12h06)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (19-07-2021 o 12h10)